Перейти до змісту

Максимум без підзарядки

Рекомендовані повідомлення

Вже вкотре, блукаючи просторами інтерненту (а особливо форуми ixbt та mobile-review) в пошуках оптимального варіанту телефону з потужним акумулятором, зловив себе на думці, що було б непогано і в нас про це поспілуватись.

Отже, панове, наближається пора відпусток, а це означає пляж, водичка, природа і відсутність зардяки під рукою <_< Пропоную обговорити телефони, які тримаються максимально довго без підзарядки - хто, чим, скільки та як користувався, плюси\мінуси.

Також будуть не лишні поради щодо альтернативних джерел енергії ;)

почну перший:

філіпси ксеніуми це звичайно добре, але в них жаліються на програмну частину - або зависають часто, або білий екран після заставки. та й знайти його в нас нового - треба нормально покурити інтернет. цікаво почути власників сучасних самсунгів (типу 2121 або e2370 з акумулятором на 2к) - які вони в реальній експлуатації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самсунг е2370 заявляє 67 днів у режимі очікування.Реально біля місяця.По воді десь 5 клас з 8(можна мити під струменем, але не пірнати на 2 м вглиб).Досить стійкий до ударів та пилу і бруду.

А взагалі , напевно вже треба мати окремі апарати для екстриму, розваг, ділових зустрічей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Samsung E2121B (black). на 100% задоволений телефоном. так, маленький екран.

так, слабенька камера.

але... чудово грає музика на стандартній гарнітурі.

флешка до 2ГБ мікроСД підтримується.

але... ЦІНА! ціна дуже низька. корпус стійкий до подряпин і ударів.

і батарея... вона дуже хороша. акумулятора на 1000 Мампер вистачає надовго, особливо якшо поставити підсвітку клавіатури на певні години (наприклад, нічні), а підсвітку екрана на мінімум. Особисто в мене телефон тримає 3 дні... але це при 5-6 годин розмов на добу+ 2-3 години музики вдень+ігри і смс.

якшо реально взяти чисто очікування, то більше 20 днів буде точно. цього більше, ніж достатньо на будь-який курорт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian

По воді десь 5 клас з 8

в нього клас захисту IP54 ;)

А взагалі , напевно вже треба мати окремі апарати для екстриму, розваг, ділових зустрічей.

з точки зору продавців - однозначно треба :D

але переставляти сімку з апарата в апарат якось не тойво)

Bit

snx)

динаміків в нього два - один на голос і один на виклик? не так як в нокіа 1616 (де народ чує більше за тебе :) )?

як звук через зовнішній динамік? не хрипить?

доречі, на розетці знайшов отаке чудо. батарея на 1800 :blink: . хтось вже встиг спробувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі, на розетці знайшов отаке чудо. батарея на 1800 :blink: . хтось вже встиг спробувати?

дуже не рекомендую, все-таки Fly є Fly

там акум 1800 швидше буде на рівні 950, ІМХО

та і якість зв'язку залишає бажати кращого...

на власному досвіді переконався: Fly - це тіки по опису характеристик все красиво, а насправді... :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю Nokia 3720с,батарейка 1050мАч свої цифри виправдовує.Часом забуваю де поклав зарядне.+ клас захисту ІР 54.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже не рекомендую, все-таки Fly є Fly

там акум 1800 швидше буде на рівні 950, ІМХО

та і якість зв'язку залишає бажати кращого...

на власному досвіді переконався: Fly - це тіки по опису характеристик все красиво, а насправді... :mdr:

Я також троха з недовірою ставлюсь до продукції Fly, але в них суттєвий плюс - ціна!, плюс в знайомих були деякі моделі які відпрацьовували по 2 роки, і досі працюють, хоча використовувались в наджорстокому режимі.Так майстри по ремонту телефонів кажуть що вони практично не ремонтуються. Але і останнім часом їх дуже мало попадає на сервіс, при тому що вони продаються не в меншій кількості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок ремонту, Fly може і не часто туди потрапляють, але ж виводить з себе сама робота з телефоном

За той час, що я користувався телефоном цієї марки намучився я з ним добряче...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 1280 - наше все. цена до $30 нового с гарантией. пылевлагозащищенный. телефон, смс, будильник, фонарик, радио и даже какие-то игры. дисплей ч/б, а батарея BL-5C. в результате 1-2 недели при разговорах полчаса-час в день. с такой ценой не жалко утопить, уронить, ушатать :smile3:

ps. у нас эти телефоны, как правило, все заходят белые, сертифицированные и сделаны в Индии, а не в Китае. я таких купил и подарил уже три штуки - рекламаций не было :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 1280 - наше все. цена до $30 нового с гарантией. пылевлагозащищенный. телефон, смс, будильник, фонарик, радио и даже какие-то игры. дисплей ч/б, а батарея BL-5C. в результате 1-2 недели при разговорах полчаса-час в день. с такой ценой не жалко утопить, уронить, ушатать

народ жаліється що з одного динаміка звук йде як тобі в вухо так і на іншу сторону. є таке? чи шматок чорної "ізолєнти" на отвори в кришці врятує вождя революції?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За той час, що я користувався телефоном цієї марки намучився я з ним добряче...

Саме тому ви його і продали... :) Але нічого, вже пів року служить... Нарікань нема. Правда гучність зв'язку не влаштовувала, але порившись в реєстрі вдалося її підняти.

П.С. Після деякого часу перестала вмикатися камера, думаю що, можливо , це програмна якась помилка (перепрошивати не наважився, так й та камера мені не потрібна). Більше ніяких збоїв виявлено не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модель Samsung GT-E2121B не дуже вдала. Завдяки певним конструктивним особливостям телефони даної моделі часто попадають в ремонт. За чотири місяці цього року частіще за E2121B в ремонт попадали лише Samsung GT-S5230.

Samsung GT-E2370 є більше "довгограючим" і надійним апаратом. Та й так за багатьма параметреми це значно кращий телефон. До недоліків відніс би хіба що габаритні розміри. Все-таки він трохи грубуватий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз така тема - мене цікавить де можна купити в Луцьку такий апарат ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 1280 - наше все. цена до $30 нового с гарантией. пылевлагозащищенный. телефон, смс, будильник, фонарик, радио и даже какие-то игры. дисплей ч/б, а батарея BL-5C. в результате 1-2 недели при разговорах полчаса-час в день. с такой ценой не жалко утопить, уронить, ушатать

народ жаліється що з одного динаміка звук йде як тобі в вухо так і на іншу сторону. є таке? чи шматок чорної "ізолєнти" на отвори в кришці врятує вождя революції?

я такого не замечал.. но спрошу обязательно :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fly DC160 продав кілька штук, нарікань нема.З недоліків- грубуватий дизайн, блютуз версії 1.2(працює повільніше), карта памяті не бачиться компом в телефоні як зємний диск.Поліфонія та меню специфічні.Майже неремонтабельні.

Зате дві сімки та ціна приємна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю как сейчас Fly, но у меня была одна из первых моделей Fly Bird S688, так он при батарейке на 660mAh держал заряд неделю. Разговаривал, конечно, не так интенсивно как сейчас, но минут 15-20 в день точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Максимум батареї - це добре. Але треба подумати з якою метою виробники ставлять батареї різної ємності у телефони. По-перше, різну кількість енергії "ість" дисплей. Але.... по-друге, передатчики телефонів мають різну потужність. Тому, я коли обирав собі телефон, дивився на показник SAR. Не було бажання "смажити" мізки.

За співвідношенням ціна/якість/SAR/дизайн обрано Нокіа з Li-Ion 1020 мАч. Реально при розмовах приблизно 1 год/добу тримає 3-4 доби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потужність мотора не залежить від розміру паливного баку.Та й всі телефони зараз(крім підробок)-обмежені у випромінюванні однаково.

Ну а довгі розмови(більше півгодини на день) явно шкодять голові.

Варто користуватись по можливості блютузом, навушниками, гучномовцем та не тримати телефон біля вуха в момент зєднання абонентів, бо саме у цей час і відбувається найбільше випромінювання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модель Samsung GT-E2121B не дуже вдала. Завдяки певним конструктивним особливостям телефони даної моделі часто попадають в ремонт. За чотири місяці цього року частіще за E2121B в ремонт попадали лише Samsung GT-S5230.Samsung GT-E2370 є більше "довгограючим" і надійним апаратом. Та й так за багатьма параметреми це значно кращий телефон. До недоліків відніс би хіба що габаритні розміри. Все-таки він трохи грубуватий.

не знаю, звідки ви це взяли. у мене друг працює в сервіс центрі. в мене е2121в. перед тим, як його купити я поцікавився відносно ремонту. в ремонт попадали тільки з двох причин-або зіпсовані динаміки (сівші, приглохші) або розтоптані хазяїном по пяні або необережності екрани. і те, і те без проблем міняється і коштує дешево.

але мушу розчарувати Козьму, там лише один динамік на все, як на сіменсах х65 серії. він відповідає і за мову, і за рінгтони. якшо не слухати дез метал цілодобово на диинаміку, то працювати йому довго. особисто я слухаю музику переважно в гарнітурі. спосіб життя активний-можливі і падіння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз така тема - мене цікавить де можна купити в Луцьку такий апарат ?

найближче, де знайшов, це на аукро ^_^

http://aukro.ua/zashchishchennyj-telefon-samsung-b2710-xcover-i1593232942.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...