Перейти до змісту

Допоможіть дівчині знайти нормальний велосипед!розраховую на невелику суму - до 1000 грн)))

AugadajKto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може хтось порадить де придбати велосипед???З"явилась невелика можливість купити перший велосипед.В велосипедах нічього не розумію

бачила в епіцентрі декілька по 1222 грн,хто що про них скаже(якщо бачили)?

Опубліковано

Не радив би велосипед чавунний ашанбайк з епіцентру в якості першого велосипеда. Такий вибір може відбити бажання їздити на велосипеді назавжди. імхо. Краще вже зібрати ще трохи грошенят і купити якогось команчика нового на Велозоні, або щось б.в. але якісне. Наприклад http://board.lutsk.u...-giant-rock-se/

Опубліковано

Шлак. Раджу сходити в комісійний магазин на Перемоги під мостом, там на складі є велосипеди дешевші і кращі.

Опубліковано

За 1000 грн в Епіцентрі стоїть Китай!Ресурс таких велів як показала практика 500 км!ВІдписав в ПП!

Опубліковано

Які ви всі добрі... накинулись на дівчину, бюджет малий і т.д.

Десь років 2 назад одна з форумчан Наташа - каталась з нами на Україні в Гаразджу купатися, і це не завадило їй бути серед нас. думаю що на 1000 грн можна знайти якийсь гібрид б/в із-за кордону.

треба спочатку вияснити у ТС як і де вона їздити буде

Опубліковано

Шлак. Раджу сходити в комісійний магазин на Перемоги під мостом, там на складі є велосипеди дешевші і кращі.

дякую дуже,треба буде зайти))))

Опубліковано

Нэнадо гнать на Китай. На Велозоне тоже Китай, и в Европе много Китая. "Китай" очень разный.

А народ переживает, чтоб девушка не напоролась на эпицентровский чугун. Я их знаю не по наслышке. Такчто, очень не советую. Самый тяжелый наш велозонский стальной китайский Команч не весит больше 16,5 кг. Я уж не говорю о качестве оборудования и прочих преимуществах.

Действительно, - лучше Аист, или Украина. Это я серьезно.

Опубліковано

велосипед потрібен для велопрогулянок(за місто),дороги в нас різні,як в Луцьку так і за межами)

щоб більш-менш комфортно було їздити,я ж не професіонал)

і справді в років 13 їздила на україні-і був такий кайф кататись на ньому...)))а зараз до вибору-до кольору і тому незнаю

Опубліковано

3706366.jpg

до 1000 грн...(извините за флуд, не удержался)

:rolleyes:

Между прочим, нормальный вариант.

Лучше такой за 300 грн, чем "горник" из чистого чугуна за 1000

Опубліковано
Из чистого чугуна

Если я не ошибаюсь,на Борде сидят люди, которые делают продвижение в велосипедных делах в пределах не только Луцка,но и близ лежащих территорий, и если говорят, что Орлёнок может быть лучшым вариантом, чем некоторые горники - то я им верю. имхо... :)

Опубліковано

AugadajKto, підзбирай ще 1000 і купи якогось Команча нового, Онтаріо скажім. Ось що можу порадити. Буде тобі і новий гарний вел, і не чугуній непонятний і задоволення буде більше ніж від бушного якось за 1000.

Опубліковано
Из чистого чугуна

Если я не ошибаюсь,на Борде сидят люди, которые делают продвижение в велосипедных делах в пределах не только Луцка,но и близ лежащих территорий, и если говорят, что Орлёнок может быть лучшым вариантом, чем некоторые горники - то я им верю. имхо... :)

у неділю на своєму Боцюні проїхав десь 50 км із них 2/3 по стежкам та лісовим доріжкам, звісно не всім таке під силу, і Боцюн не простий, але тим не менше...

p.s. Найважливішу роль все ж таки відіграє прокладка між сидінням та кермом - і це правило властиве для всіх транспортних засобів, і не тільки транспортних...

Опубліковано
Из чистого чугуна

А ты думал, тут одни барыги?

Мы любим не себя в велосипде, а велосипед в себе

Опубліковано

2 Топікстартер

Який в тебе зріст?

в 2 словах.... "Епіцентр", "Варшавка" - параша, ВЗ - дорого. Я б купував Б/В.. як варіант Тимцо, форуми...

Але в першу чергу, треба визначитись з ростовкою.

І ще.. в бюджет 1000 грн багатошвидкісні дорослі велосипеди, тим більше, з амортизаційною вилкою... не вписуються. Запамятай це!!!

Опубліковано

2 Топікстартер

Який в тебе зріст?

в 2 словах.... "Епіцентр", "Варшавка" - параша, ВЗ - дорого. Я б купував Б/В.. як варіант Тимцо, форуми...

Але в першу чергу, треба визначитись з ростовкою.

І ще.. в бюджет 1000 грн багатошвидкісні дорослі велосипеди, тим більше, з амортизаційною вилкою... не вписуються. Запамятай це!!!

зріст 170-175 см

Опубліковано

а такий варіант?

Это и есть один из самых тяжелых наших велозоновских Команчей, что весит не более 16,5 кг )))

Цена нового на Велозоне 1780 грн.

Если можете себе позволить этот вариант, то это определенно лучше, чем Аист с Украиной. С запчастями и сервисом проблем точно не будет, и по ходовым возможностям не сравнить.

Такчто, если еще не продан и в нормальном состоянии, берите не пожалеете.

Опубліковано

3706366.jpg

до 1000 грн...(извините за флуд, не удержался)

:rolleyes:

аж сльозу пустив... дитинство своє тяжке згадав. в мене такий був в далекому дитинстві... "ОрлЁнок" називався... :horse:

ох він і витримував...

дякую getto!

Опубліковано

Моя скромна думка

Купив зимою ось ці два велосипеда (сірий і білий) дав за них 900 грн. Задоволений на 100%. Зранку сів 15-30 хв вже на роботі, назад так само, в квітні разів 5 виїзджав з дружиною покататися (3-4 години). Мені всерівно з чого зроблена рама, який перемикач і покришки, головне те, що він їде - я кручу педалі велосипед рухається я також - основну функцію виконує - я задоволений; мені не жалко буде якщо його вкрадуть, чи наприклад погнеться колесо - за 30-50 грн куплю нове і продовжу їздити. Більшість велосипедистів міста їздять на таких велосипедах, включаючи "Україну", в Нідерландах найпоширеніші велосипеди - типу "України"

Якщо ТС, за літо, виїде разів 10-15-20 на природу а основний час вел буде стояти на балконі, то витрачати 3000 грн на велосипед на мою думку, не зовсім розумно.

Зрозуміло, що для професійних велосипедистів це не велосипеди, а лайно. Так само як і професійні фотографи будуть радити брати лише "зеркалку" а не мильницю, а телефонні спеціалісти - брати смартфони HTC (чи щось подібне).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...