Sp_RoNdo Опубліковано 3 Травня, 2011 в 18:16 #1 Опубліковано 3 Травня, 2011 в 18:16 Де у Луцьку налаштувати карбюратор до ВАЗ2101.Цікавить ціна-якість ротіб,відгуки, поради.Дякую!
SysR Опубліковано 3 Травня, 2011 в 18:34 #2 Опубліковано 3 Травня, 2011 в 18:34 Я на ВАЗ 21011 регулював тут. Номеру, нажаль, не маю. Шукай Олександра. (Гараж перед воротами гаражного кооперативу.)
slk35 Опубліковано 3 Травня, 2011 в 18:50 #3 Опубліковано 3 Травня, 2011 в 18:50 Ще можна відрегулювати на СТО політеха (вул. Львівська).
lapiy Опубліковано 4 Травня, 2011 в 05:58 #4 Опубліковано 4 Травня, 2011 в 05:58 Я вже кілька років перестав шукати дядьків по кооперативах, а їжджу до Саші на Волиньавто. Людина крім того, що налаштовує карбюратора зразу проводить діагностику свічок, виставляє запалення і перевіряє і регулює СО.Ціни дуже і дуже прийнятні.На саме Волиньавто заїжджати не треба - там бокс другий зліва якщо дивитися на будівлю зі сторони Рівненської.
SysR Опубліковано 4 Травня, 2011 в 06:46 #5 Опубліковано 4 Травня, 2011 в 06:46 Я давно перестав їздити по всіляких СТО в силу їх нечесності і бажанні на*бати клієнта.
lapiy Опубліковано 4 Травня, 2011 в 06:48 #6 Опубліковано 4 Травня, 2011 в 06:48 ну правильно, 100% підтримую, але я їжджу не так на СТО, як до Саші Не буде його там - не буду туди їздити.
SysR Опубліковано 4 Травня, 2011 в 06:56 #7 Опубліковано 4 Травня, 2011 в 06:56 Так і я до Саши їжджу тільки не на СТО а в його гараж
lapiy Опубліковано 4 Травня, 2011 в 06:57 #8 Опубліковано 4 Травня, 2011 в 06:57 мені від роботи ближче на Волиньавто
him Опубліковано 4 Травня, 2011 в 16:18 #9 Опубліковано 4 Травня, 2011 в 16:18 що за Саша??контакти в пріват та ціни...
Sp_RoNdo Опубліковано 4 Травня, 2011 в 17:13 Автор #10 Опубліковано 4 Травня, 2011 в 17:13 що за Саша??контакти в пріват та ціни... Собстно дуже цікавить теж! =) Що по чому робили?.. Дайте контактний телефон. Ну рекомендації що робить якісно вже бачу є..
Ayrton Опубліковано 4 Травня, 2011 в 21:23 #12 Опубліковано 4 Травня, 2011 в 21:23 На саме Волиньавто заїжджати не треба - там бокс другий зліва якщо дивитися на будівлю зі сторони Рівненської. Якраз у цьому боксі декілька років тому майстер після квапливого "регулювання" виніс свій вердикт моєму карбюратору:необхідна заміна нижньої частини.При цьому не забув виписати рахунок,нічого по-суті не зробивши.Двигун після цього регулювання став працювати ще гірше.Я був змушений проштудіювати певну кількість літератури,щоб вивчити будову,принцип роботи і технічне обслуговування карбюратора.Виявилось,що у моєму випадку треба було для початку поміняти прокладки і міцно подотягувати всі з"єднання,щоб виключити підсосування повітря.Ніякої складності немає також у правильному виставленні всіх зазорів,рівня поплавкової камери і т.д.Отже,моя порада,перед тим як відправлятись до майстра,необхідно купити ремкомплект і постаратись по максимуму виконати всі роботи по ТО карбюратора,тому,що ніхто не буде вникати у суть проблеми(якщо немає знайомого майстра).А саме по собі регулювання-це вже завершальний етап,який передбачає застосування газоаналізатора(СО,СН),виставлення холостого ходу,якості паливної суміші-загалом,дрібниці.Насамкінець додам ще дві "точки" по карбюраторам:1.Рівненська,25.АТП 10727.Заходите на прохідну,питаєте Васю,який ремонтує карбюратори2.По проспекту Волі,двір біля будинку ФОКСТРОТ-ПЕЛІКАН.Там є декілька боксів,в одному регулюють карбюратори
BanderaLutsk Опубліковано 5 Травня, 2011 в 06:05 #13 Опубліковано 5 Травня, 2011 в 06:05 Ayrton правий, в автомобілі немає нічого надскладного. Проте потрібно чітко розуміти, що і для чого робиш. Оскільки я трішки працював в сфері автосервісу, то можу зказати - спеціалістів там одиниці, а у більшості знання на рівні звичайного автолюбителя, тільки досвід може бути більший. За рахунок помилок на вашому авто .
lapiy Опубліковано 5 Травня, 2011 в 06:05 #14 Опубліковано 5 Травня, 2011 в 06:05 що за Саша??контакти в пріват та ціни... Собстно дуже цікавить теж! =) Що по чому робили?.. Дайте контактний телефон. Ну рекомендації що робить якісно вже бачу є.. Я телефона чесно кажучи не маю, а ціна за наступну роботу була виставлена 120грн: - регулювання карбюратора (в мене було прохання "зробіть щоб ще менше пив" і "щось він на холостих не так працює") - перевірка свічок - виставлення запалення - перевірка СО і доводка до "значно менше норми" - заміна контактів у трамблері Мушу також сказати, що великих траблів з девайсом не було, це був, так би мовити, плановий заїзд до Саші, який я роблю раз-два на рік. На рахунок двох Саш - не знаю. Там є ще один чоловік, який теж каже шо він карбюратори вміє робити і якому я не подумавши довірив свого, бо Саша був у відпустці. Все одно довелося їхати і робити нормально. Як впізнати Сашу : середнього зросту чоловік, скоріше худий ніж повний, зачесаний, здається, набік. Спокійний характером. Запам'ятовує не так клієнтів як машини Крім карбюратора я в нього ще перевіряв настройку фар, нічого не заплатив, бо все виявилося нормально.
lapiy Опубліковано 5 Травня, 2011 в 06:15 #15 Опубліковано 5 Травня, 2011 в 06:15 Ayrton правий, в автомобілі немає нічого надскладного. Проте потрібно чітко розуміти, що і для чого робиш. Оскільки я трішки працював в сфері автосервісу, то можу зказати - спеціалістів там одиниці, а у більшості знання на рівні звичайного автолюбителя, тільки досвід може бути більший. За рахунок помилок на вашому авто . Абсолютно згоден. Все, що вмію робити сам - роблю сам. Що знаю сам зроблю неякісно - маю перевірених майстрів. Це поки стосується жигуля Як там в іномарках не вкурсі.
BanderaLutsk Опубліковано 5 Травня, 2011 в 06:51 #16 Опубліковано 5 Травня, 2011 в 06:51 Старіші іномарки ще простіші за жигулі . Ті, що випускались до '95 року - теж не надскладні. Свіжіші - вже більш електронні, електроніка вже стала невідємною частиною складових автомобіля. Але ходова (якщо це не S-клас або Ленровер та інші люкси і спорти) в більшості випадків з простою кінематикою якій пів-століття. Трансмісія на дешеволітражках також має перевірені часом рішення. Отже 90% регламентних робіт по автомобілю власник може проводити сам, за умови прямих рук і присутності всіх клепок в голові
Sp_RoNdo Опубліковано 5 Травня, 2011 в 19:09 Автор #17 Опубліковано 5 Травня, 2011 в 19:09 що за Саша??контакти в пріват та ціни... Собстно дуже цікавить теж! =) Що по чому робили?.. Дайте контактний телефон. Ну рекомендації що робить якісно вже бачу є.. Я телефона чесно кажучи не маю, а ціна за наступну роботу була виставлена 120грн: - регулювання карбюратора (в мене було прохання "зробіть щоб ще менше пив" і "щось він на холостих не так працює") - перевірка свічок - виставлення запалення - перевірка СО і доводка до "значно менше норми" - заміна контактів у трамблері Мушу також сказати, що великих траблів з девайсом не було, це був, так би мовити, плановий заїзд до Саші, який я роблю раз-два на рік. На рахунок двох Саш - не знаю. Там є ще один чоловік, який теж каже шо він карбюратори вміє робити і якому я не подумавши довірив свого, бо Саша був у відпустці. Все одно довелося їхати і робити нормально. Як впізнати Сашу : середнього зросту чоловік, скоріше худий ніж повний, зачесаний, здається, набік. Спокійний характером. Запам'ятовує не так клієнтів як машини Крім карбюратора я в нього ще перевіряв настройку фар, нічого не заплатив, бо все виявилося нормально. Мені впринципі треба також для профілактики, собстно щоб менше пив... Ну і фари щоб глянув не відмовлюсь... Блін, де ж взяти номерок то... Іти шукати прийдеться!
lapiy Опубліковано 6 Травня, 2011 в 06:15 #18 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 06:15 Та шо там шукати Заїхав і зразу все побачив
promouterus Опубліковано 6 Травня, 2011 в 07:30 #19 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 07:30 на пр-ті Волі в дворі обласної друкарні займаються карбюраторами точно знаю...
him Опубліковано 6 Травня, 2011 в 12:48 #20 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 12:48 Робив там... несподобалось.
promouterus Опубліковано 6 Травня, 2011 в 13:34 #21 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 13:34 Я не водій, тому судити не можу як там і що до чого =)...Просто живу неподалік
Sp_RoNdo Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 19:02 Автор #22 Опубліковано 29 Вересня, 2011 в 19:02 І знову АП Вперше розібрався, погрався, з своїм карбюратором і все гуд. Зараз вже щось серйозно забилось, пропадає холостий хід, одним словом треба порада кваліфікованого спеціаліста, якого ніде знайти не можу Може хтось щось підкаже ?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.