Перейти до змісту

ТІК.


difoto

Рекомендовані повідомлення

olieni.jpg

ТІК , де він узявся

Розпочалась ця історія 2000 року в гуртожитку № 1 Вінницького державного педагогічного університету де студент історичного факультету Вітя Бронюк та музпедовець Денис Репей задумали створити музичний колектив.

Робоча назва була «ТІК» - «Трезвость и культура»,- прикольна назва і ніби зміст якийсь є. Правда, серйозного із цього нічого не вийшло. Багато часу відбирав процес навчання і юність парубоча, а тому нові власні пісні презентувались під гітару на черговому і позачерговому студентському застільному зібранні, де одразу здобували схвалення або критику друзів.

Наступним етапом у формуванні колективу став 2003 рік. Закінчилось навчання в університеті, але буденне «доросле» життя не містило у собі тієї жвавості і колориту, що студентське. Тому, аби остаточно не «засохнути» вирішили вечорами збиратися, щоб пограти і поспівати, як раніше у колі старих і нових друзів.

Місцем зустрічі стало ПТУ 19, де гітарист Костя Терепа працював художнім керівником. Зібравши по всьому місту комплект барабанів до колективу приєднався Сашко Філінков, тепер це вже була справжня «Ліверпульська четвірка» із антикварними інструментами та величезним бажанням творити щось нове. Перший склад був таким:

Вітя Бронюк – вокал і баян;

Денис Репей – бас;

Костя Терепа – гітара;

Сашко Філінков – барабани. Але з осені 2004 року по весну 2005 року знову в роботі колективу виникла перерва.

Навесні 2005 відновились репетиції і на одну із них випадково потрапив молодий продюсер Олег Збаращук. Відверто кажучи, його реакція на творчість музикантів була негативною, але зацікавило те, що це було дещо новее, трохи не схоже на загальноприйняті музично-стильові шаблони. Але, як відомо, аби оцінити товар, потрібно запропонувати його споживачеві чи то слухачеві. Так і зробили. 2 червня в місті Вінниця в приміщені ККЗ «Райдуга» розпочинався всеукраїнський тур відомого гурту «Таліта Кум», організатором концерту у Вінниці був саме Олег Збаращук. О 18.30 на сцену вийшла група «ТІК» і представила перед тисячною аудиторією своє творіння.

Дебют виявився вдалим і саме цей день 2 червня вважається Днем народження групи «ТІК».

для тєх, хто в танку - ТіК - ето тє самиє олєні, якіх вони заспівали разом з Ляпісом! :D

Я от ніх тащусь вже пара місяцов, так шо шлюхайте і сматріть!

забув: закинув у обмінник їх, папка ТІК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да прикольная группа, пускай побольше белорусов/русских приезжают сюда и делают хорошую музыку :) а ще бажано українською мовою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...

Клёва группа! Вона весела, не то шо багато укр.. якось туго йдуть.. а ця весело собі.. маладци рєбята! Уважаю творчих людей, вони забирають скукотіщщу в житті. Люкс..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...