Перейти до змісту

Допоможіть! - інтернет

Рекомендовані повідомлення

Вдома інтернет від білайна, там як я читав якесь VPN з’єднання... Так от суть питання в чому: потрібно вдома підключитись до двох компютерів незалежно один від одного. Я так поняв потрібно роутер або маршрутизатор з виходом на два і більше порти... Просто сам незнаю чим їхня відмінність і що підходить в даному випадку. Що можете порадити... :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдома інтернет від білайна, там як я читав якесь VPN з’єднання... Так от суть питання в чому: потрібно вдома підключитись до двох компютерів незалежно один від одного. Я так поняв потрібно роутер або маршрутизатор з виходом на два і більше порти... Просто сам незнаю чим їхня відмінність і що підходить в даному випадку. Що можете порадити... :0002:

відміність що бувають вони з wi fi бувають лише для дротового з'єднання.

ціни десь ві 25 уе і вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розглядав для себе можливість домашнього інету Білайн - шарящі люди сказали що на 2 компа його роздавати гєморно і глючно, тому й залишився на Укртелекомі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не гєморно... Ставиш роутер або можна роздавати інет з одного компа на інший через другу мережеву картку... Мінус такого варіанту - щоб інет був на другому компі, перший має бути включений... Хороший роутер TP-Link TL-WR941ND... Хоча, якщо вай-фай не потрібен, можна і якусь дешевшу модельку пошукати. Основна вимога - підтримка L2TP Dual Access (L2TP Russia). І якщо з часом надумаєш переходити на AirBites :ok: - підтримка мультикасту (IGMP).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На самому дешевому тп-лінку всьо паше без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На самому дешевому тп-лінку всьо паше без проблем.

Перевірено.

придбай TP-Link 460 за 13$ і хоч на всі комп"ютери Волині по дротах підключи! (але більше 30-35 Мбіт з нього не вижати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який самий оптимальний варіант?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який самий оптимальний варіант?

Це залежить від того, що Ви хочете отримати і скільки грошей готові віддати за це... Як на мене - то самий оптимальний варіант TP-LINK WR1043ND - буде актуальним ще довго у нас час) :0002:

Ну а якщо не потрібні порти в 1Gbit і USB порт під локальний сервер - то краще WR941ND :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...