Перейти до змісту

Украинец обыграл самую сильную в мире шахматную программу

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Вы знаете, пересмотрел несколько роликов, и проскользнула мысль... а ведь этот человек очень несчастный,да, всё вокруг кричат:Браво!!! Это невозможно !!! Супер!!!, но, если разобраться немного в психологии... человек, который никогда и ничего не может забыть !!!

Вы понимаете что это такое??? Ведь у него в жизни, естественно, присутствовали не только числа ПИ, не только медицинские учебники и книги... он ведь человек всё таки.. со своими эмоциями, радостями, горем... Известная поговорка: время лечит... почему ? да потому что время стирает из памяти негативные воспоминания, притупляя тем самим боль... а у него что? это же рана, которая никогда не заживает... она всё время открыта...

вот вам и другая сторона медали.. имхо..

И хотя так говорить нельзя, но у меня такое чувство, что он до старости не доживёт, скорее всего это будет суицид,ибо он пока что не умеет, как он сам говорит, управлять этими штуками, включать и выключать по надобности...а ведь всё у него в голове аккумулируется, в конце концов мозг просто не выдержит...

может и не в тему, но почему то вспомнился рассказ Стивена Кинга "Долгий джонт", если кто читал...

Тут також не вірне порівння, оскільки він просто "прописує" інформацію в мозок на нейронному рівні, не усвідомлюючи її смисл, використовуючи всю кору головного мозку! А по- дослідженням у людини задіяно 3-5% головного мозку. Мені страшно уявити скільки вінтів - терабайтників може замістити в такому випадку мозок!)) Він запамятав 20000 книжок, але це далеко не межа, можа і мільйон, але це треба декілька людських життів часу на прочитку!))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь

http://ura-inform.com/society/2011/04/28/slusar

він просто "прописує" інформацію в мозок, не усвідомлюючи її смисл!

просмотри ролик, обрати внимание на угадывание на 12:39 минуту, когда случился конфликт мозга, не всё так там просто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://ura-inform.com/society/2011/04/28/slusar

він просто "прописує" інформацію в мозок, не усвідомлюючи її смисл!

просмотри ролик, обрати внимание на угадывание на 12:39 минуту, когда случился конфликт мозга, не всё так там просто...

ахах, тут все чітко зрозуміло, журналюги просто підкололи- розтавили нереально шахові фігури, то й Андрій псіхує, я б на його місці швирнув би в них шаховою доскою щоб боялись і не насміхались!))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахах, тут все чітко зрозуміло, журналюги просто підкололи- розтавили нереально шахові фігури, то й Андрій псіхує, я б на його місці швирнув би в них шаховою доскою щоб боялись і не насміхались!))

а как по мне,таки вывод не правильный, если внимательно пару раз пересмотреть, и послушать его реплики, то, как мне показалось, дело вот в чём:

шахматы на всех досках изначально и специально были расставлены в случайном порядке, что бы мозг не ассоциировал их с шахматными ходами, и вот возле той доски, включился мозг, то есть пошел конфликт, с одной стороны мозг знает что, допустим, ферзь может ходить только в одном варианте, с другой стороны,мозг "видит" что фигура стоит так, как она не должна стоять по всем шахматным правилам...

м Андрей не психовал, он старался просто урегулировать эту нестыковку... но это только имхо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а как по мне,таки вывод не правильный, если внимательно пару раз пересмотреть, и послушать его реплики, то, как мне показалось, дело вот в чём:

шахматы на всех досках изначально и специально были расставлены в случайном порядке, что бы мозг не ассоциировал их с шахматными ходами, и вот возле той доски, включился мозг, то есть пошел конфликт, с одной стороны мозг знает что, допустим, ферзь может ходить только в одном варианте, с другой стороны,мозг "видит" что фигура стоит так, как она не должна стоять по всем шахматным правилам...

м Андрей не психовал, он старался просто урегулировать эту нестыковку... но это только имхо...

Спеціально і нелогічно розтавлені тільки біля тієї дошки, адже інакше він поражався би біля кожної неправильної партії!))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спеціально і нелогічно розтавлені тільки біля тієї дошки, адже інакше він поражався би біля кожної неправильної партії!))

Не совсем так: приведу цитату - коментар из ролика:"Шахові фігури на всіх дошках були розставлені в довільному порядку, за згодою професора,аби раптом запам`ятовуванню не завадила шахова логіка"

Он звучит на 18:21 минуте.И дело в том, что цель эксперимента была не , что бы играть в шахматы, а в том, что бы запомнить месторасположение всех шахмат на всех досках, и потом вычислить, на каких именно сделали перемещение фигур, и какие перемещения, но возле той доски у него и включилсь эта логика... вот его и переклинило..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не совсем так: приведу цитату - коментар из ролика:"Шахові фігури на всіх дошках були розставлені в довільному порядку, за згодою професора,аби раптом запам`ятовуванню не завадила шахова логіка"

Он звучит на 18:21 минуте.И дело в том, что цель эксперимента была не , что бы играть в шахматы, а в том, что бы запомнить месторасположение всех шахмат на всех досках, и потом вычислить, на каких именно сделали перемещение фигур, и какие перемещения, но возле той доски у него и включилсь эта логика... вот его и переклинило..

Але по- великому рахунку це непорозуміння- дрібничка, на здоров'ї впевнений що не відображається. Це ж не в конвульсіях битись і піну з рота пускати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Український геній, професор "Пі", виявився аферистом?

1317989155.jpg

Українець Андрій Слюсарчук, який відомий своїми феноменальними здібностями і пам’яттю, є самозванцем, у якого насправді немає ані диплому медичного вишу, ані взагалі вищої освіти.

Сам Слюсарчук, який занесений у книгу рекордів Гінесса (через світовий рекорд із запам`ятовування числа "пі"), не пам’ятає точно своїх деталей біографії і плутається у фактах про своє дитинство і юність.

Як з’ясували у своєму журналістському розслідуванні журналісти газети "Експрес", "Андрій Слюсарчук - зовсiм не та людина, за яку себе видає".

"Вiн нiколи не був дитиною-вундеркiндом. Вiн не вступав у росiйський медичний виш у дванадцять рокiв, а отже, не має базової медичної освiти. Його дипломи фiктивнi, хоча схема їх отримання - майже бездоганна. Вiдповiдно, вiн не може бути нi професором, нi доктором медичних наук. Вiн також не нейрохірург", пишуть журналісти.

"Так у нього справдi є талант, але зовсiм не той, який вiн собi приписував: усi цi роки вiн просто водив за нiс усю країну, двох президентiв, наукову та лiкарську громадськість", пояснюють журналісти. Адже у Андрія Слюсарчука – безліч титулів і посад.

Раніше колишній президент Віктор Ющенко видав указ про створення Iнституту мозку, який мав очолювати "професор нейрохiругiї" Андрiй Слюсарчук. А 30 вересня Віктор Янукович своїм указом призначив Слюсарчуку премію у розмiрi 150 тисяч гривень професору кафедри.

"Це iсторiя однiєї з найбiльш масштабних манiпуляцiй, яку знала iсторiя. Особливо якщо зважити, що справжня освiта нашого "професора", за словами його реальних учителiв, заледве дорiвнює трьом класам школи...", пишуть журналісти.

Журналісти хотіли зробити про Андрія Слюсарчука матеріал. У ньому – розповісти про його життя, додати розповіді вчителів і знайомих. Але як тільки журналісти почали детальніше розпитувати генія про його минуле, Слюсарчук почав їм погрожувати.

"Я вам нiчого не скажу. Ви не маєте права мене перевiряти, Жоден журналiст не написав про мене правду. Жоден!... I не напишуть! Нiхто нiчого не знайде! Нiколи! Я все знищив! Все!... Будуть писати - мозги по стiнах! Хай я сяду, але мозги їх - по стiнах!.."

Журналісти почали перевіряти інформацію, яку надавав раніше Слюсарчук про своє життя.

Сам "професор" розповідав, що у дев`ять рокiв, як дитина-вундеркiнд, закiнчив школу (пiсля загибелi батькiв в автокатастрофi його вiддали в iнтернат), вiн звiдти втiк i у дванадцять став студентом Московського медунiверситету iм. Пирогова. Навчався там у 1984 - 1991 роках.

Як з’ясували журналісти, Андрiй Тихонович Слюсарчук, який народився 10 травня 1971 року, нiяк не мiг закiнчити школу анi в дев`ять рокiв, анi в дванадцять, як i стати студентом медичного унiверситету - нi в 12, нi у 18 рокiв.

Насправді у 1980 - 1987 роки (з другого по восьмий класи) Андрiй Тихонович Слюсарчук навчався i жив на Житомирщинi, а саме у селi Гришкiвцi Бердичiвського району, де є Бердичiвська спецiальна школа-iнтернат для дiтей сирiт та дiтей, позбавлених батькiвських прав. Там отримав свiдоцтво про закiнчення цього закладу.

У 1987 - 1991 роках (вiд 17 до 20 рокiв) - Андрiй Тихонович Слюсарчук навчався у 208-й групi Мiжрегiонального вищого професiйного училища залiзничного транспорту за спецiальнiстю штукатур-плиточник-облицювальщик.

Отож: диплом про закiнчення у 1991 роцi Росiйського державного медичного унiверситету iм. Пирогова у Москвi Андрiєм Тихоновичем Слюсарчуком - сфальсифiкований документ. До речi, його оригiнала нiхто нiколи не бачив. Усi подальшi дипломи медичних вишiв та звання - також є фальсифікація", підсумовують журанілсти.

"Зважаючи на погрози, що пролунали на адресу журналiстiв "Експресу" вiд громадянина України пана Слюсарчука, просимо мiнiстра внутрiшнiх справ пана Могильова вжити всiх необхiдних заходiв, що гарантуватимуть безпеку наших журналістів", пишуть журналісти.

уніан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хаха, мужик - перець! Наіпав державу на відзнаки і кучу різних премій :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

афанареть.............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне що він робить, а не те, за кого себе видає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне що він робить, а не те, за кого себе видає

я теж про це думав. а своїм авантюризмом ви готує сюжет для книжок і блокбастерів:)

але з іншої сторони- мати хорошу пам"ять і розвивати мнемотехніку - це одне. а керувати інститутом мозку за відсутності освіти і знань...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що йому знання мати... разок книгу прочитати - і на пам'ять знає :)

а журналісти бульварникі сволоти :angry2: їм аби тільки грязюкою поливати. більше нічого не вміють робити.. брудний планктон... якщо подивитися історію, то майже всі генії були трохі "того"... а хто такі журналісти??? брудний планктон...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але не покидає відчуття, що є якась на*обка. ну, поживемо- побачимо

Як у воду дивився)))

Український геній, професор "Пі", виявився аферистом?

:blink:

' timestamp='1318103844' post='1052461585']

а шо там?

Вроді те саме що у пості №21

Моє ІМХО, шо це "інапланєтний гость", бачили його лице коли цифри свої підраховує? ну точно связь з космосом, приймає дані з іншої галактики + його мутна біографія... Під прикриттям створення "Института Мозга" каварний план захоплення всієї планети :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відео звідси виглядає так, наче він дійсно комусь називає книгу та номер сторінки, чекає поки хтось інший її візьме, знайде сторінку та почне надиктовувати. а читання по одному слову з паузами просто свідчить про поодвійний повтор кожного слова помічником.

дуже схоже на використання чогось подібного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

докази давайте. журналюгам поганим, які щоб висвітлити "сенсацію", будуть по сміттезвалищам нишпорити, по коліно в лайні,щоб роздобути брудну білизну якоїсь знаменитості, я не вірю ні на грам. А вся "біографія" може бути і піаром самого Слюсарчука, увагу тоже треба привертати. Хоча в його уміннях я сумніваюсь.

П.С. Коперфілд теж людей дурив, ще й за гроші. Але всі були в захваті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

"Псевдолікар Слюсарчук убиває людей!" Міліція далі зволікає

http://expres.ua/main/2011/10/20/52335

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись по ІСТV ч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Відомого нейрохірурга Андрія Слюсарчука затримала міліція і доправляє до Львова.

Цю інформацію газети "Експрес" "Українській правді. Життя" підтвердила начальник управління зв'язків із громадськістю МВС Вікторія Кушнір.

За її словами, слідчим відділом управління МВС у Львівській області було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 статті 358 ККУ (використання завідомо підроблених документів).

"Зараз стосовно Андрія Слюсарчука була винесена постанова про привід. Він затриманий і доставляється до міста Львова у супроводі працівників міліції для проведення подальших слідчих дій", сказала Кушнір.

За її словами, його везуть до Львова для того, щоб мати можливість допитати.

http://life.pravda.com.ua/person/2011/11/14/89521/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

,,Мєня обманивать нє трудно,

Я сам обманиваться рад...,,

О.С.Пушкін. півтора століття тому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залишается визначити,як Слюсарчук рибку-4 обiграв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мнения шахматных профессионалов. Сергей Шипов:

Эти самые остальные «никто» просто не поняли, в чем состоял «эксперимент». Это совершенно понятно. Слюсарчук и Рыбка честно воспроизвели проигранную в прошлом Рыбкой партию. И только. А Ваш любимый «гений» — мошенник и пройдоха — выдал это за обыгрыш Рыбки. Им. Лично. Хотя, он всего лишь запомнил, заучил наизусть одну (точнее — пару, считая и ничейную) партию. Что элементарно.

залишается визначити,

кто крышевал всё это дело? это ведь не аферист - лекарь из забытой б-м деревушки, человек десяток лет светился на самых высших уровнях и телеэфирах страны, получал звания и награды, премии и титулы...

кстати, как резко изменилась инфа о нём на русской Вике, украинская пока тормозит.. :D

Андрей Тихонович Слюсарчук (род. 10 мая 1971 года, Житомир, укр. Андрій Тихонович Слюсарчук) — украинский шоумен. Получил известность благодаря выступлениям в различных шоу, на которых претендовал на способность воспроизводить по памяти большие объёмы данных, последовательностей геометрических фигур, слов текста и другой информации, а также проводить сложные математические вычисления в уме с большой скоростью.

Андрі́й Ти́хонович Слюсарчу́к, також відомий як «доктор Пі» (* 9 травня 1971, Житомир) — відомий як нейрохірург, науковець і шоумен у сфері встановлення рекордів зі запам'ятовування великих обсягів інформації. Професор кафедри «Інформаційні системи та мережі» Національного університету «Львівська політехніка».

Почему то кажется, что именно эта игра в шахматы его и погубила, ведь на кон была поставлена честь гроссмейстеров, людей, которые занимаются этим делом с малого детства, а тут какой то врач запросто победил.

Не лез бы он в это дело, скорее всего долго ещё б пудрил мозги народу... а так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как совсем по другому воспринимаются его интервью, например вот это:

http://glavred.info/...7/171946-3.html

Мене били, при цьому висміювали мої вже «недитячі» захоплення медициною, психологією і божевільну любов до книжок. Про мене написано багато, але ніхто так і не намагався зрозуміти, з чим мені довелося боротися, щоб стати тим, ким я є сьогодні. Зі мною досі «воюють», не можуть мені пробачити «несхожості». Знаєте, мені дивно чути: «важке життя, ось і зламався». Моя життєва історія – не мед, але я не спився, не пішов із життя, не зірвався. Хотів бути гідним своєї дитячої мрії – стати хорошим лікарем.

Прям какая то

Странная история доктора Джекила и мистера Хайда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...