Перейти до змісту

Пасха...

DPAKOH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Незнаю як ви але Пасха і після обіду 13-14 годин ... немає чим зайнятись .... пропоную кудись поїхати ...так як ідуть вихідні можна і з ночівлею .... ваші пропозиції .... мін 60 км макс з ночівлею 300 ... хто хоче ... і може ... буду радий поїхати маршрут і відстань пропонуйте (неваажливо).... я на дорожніку=).... темп 20-30 можу тримати ...

Кстаті ...хоче поїхати 1 людина час і відстань неммає значення .... але в нього немає велосипеда ..якщо хтось може поділитись ... людина залюбки поїде =)

Опубліковано

Кстаті ...хоче поїхати 1 людина час і відстань неммає значення .... але в нього немає велосипеда ..якщо хтось може поділитись ... людина залюбки поїде =)

Велосипед людина може обрати тут.

А для форумчанина і на свято зробимо спеціальну ціну :closedeyes:

Опубліковано

незнаю як в Вас але в мене трішки змінились плани .... можу поїхати в понеділок на 9-00 ...

любий напрямок .... Рівне ...Дубно Ковель ...Маневичи .... пропонуйте самі ...

• Адміністратори
Опубліковано

Пропоную, завтра приєднатись до наших страших вело-туристів у воротнівських угіддях.

Як то кажуть, якйо ковбаска і вперед поніжитись на сонці.

10 вхід в парк, довго чекати не буду.

Хто підтримає?

Опубліковано

ох і краса сьогодні, ляяяяпооооотаааааааааааа. щойно приїхали. Танюша і компанія лишились ночувати, а ми з Саньою ломанули додомцю. Теплиня, сонечко на горизонті сідає, крааасааааа :g15:

Завтра, нажаль, приєднатись не зможу.

Опубліковано

Мы съездили, порыбачили, переночевали. Все было замечателно. И юшка была.

На обратном пути еще в Лопатынь заехали.

Километраж, в самый раз, чтобы хороше прокатиться, достаточно удалиться в дебри и при этом не замахаться и порыбачить в удовольствие. ))))

post-2946-0-03141500-1303751528_thumb.jp post-2946-0-26196800-1303751540_thumb.jp

post-2946-0-50231200-1303751554_thumb.jp post-2946-0-34761100-1303751566_thumb.jp

Опубліковано

Я вчера Вас видел перед поворотом на Омельне!!!Ми с Братом пешочком ишли с Луцка на Лопатынь!

Опубліковано

Я вчера Вас видел перед поворотом на Омельне!!!Ми с Братом пешочком ишли с Луцка на Лопатынь!

О!

Что-то вы поздненько шагали на Лопатынь. Нас этим озадачили. Обычно в эту пору уже домой топают.

Ты с Дотером и в полукедах, или тот, второй?))))

Опубліковано

Я с Дотером!Мы ишли с ночёвкой!В тот день была цель дойти только до Журавичь!А на следующий день дошли уже в Лопатынь!Бо малой пока не хочет садится на вел путешествовать!

Опубліковано

Бо малой пока не хочет садится на вел путешествовать!

Правильно делает. Попробует разок велом, больше пешком не захочет.))))

Опубліковано

да я как на вел пресел почти пол года пешком не ходил!Ну нечего ише убалтаю! но на даный момент дорогое удовольствие!

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Я за!!!

Дракон,якщо ти є в контактах то знайди мене,бо я тут не крепко розумію цей сайт. http://vk.com/id92413060

Глянь на дату) Останній пост в цій темі був 28 квітня 2011 року)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...