Перейти до змісту

УВАГА! Сьогодні в Луцьку концерт!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Gospel Jazz & Blues

Пастор Рон Браун - мцзикант, співак та керівник міжнародної організації "Teen Clallenge"

Початок о 19.00

на ютубі не знайшла. на сайті міськ ради скромне : концерт у Просвіті...

тьху!

Опубліковано

Gospel Jazz & Blues

Пастор Рон Браун - мцзикант, співак та керівник міжнародної організації "Teen Clallenge"

Початок о 19.00

на ютубі не знайшла. на сайті міськ ради скромне : концерт у Просвіті...

тьху!

Сьогодні по місту листівочки роздавали. От і мені одна дісталась :rolleyes:

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Опубліковано

гугль что то мутное говорит об этом пасторе, может и себе заглянуть на пару минут, послушать какой жаз он играет ? :blink:

кстати, главное, что б он только играл, а не толкал свои пламенные речи по поводу своего пасторства,и ещё, Осень уже слышала его игру? или это только предположение?

Опубліковано

гугль что то мутное говорит об этом пасторе, может и себе заглянуть на пару минут, послушать какой жаз он играет ? :blink:

Знайшла його сайт

Якщо треба щось перекласти - звертайтесь :rolleyes:

Опубліковано

кстати, главное, что б он только играл, а не толкал свои пламенные речи по поводу своего пасторства,и ещё, Осень уже слышала его игру? или это только предположение?

ПРЄДПОЛОЖЕНІЄ!!!!

Поняв. Заткнувся. Я - лох

Хай туди наші бордоштунди валять, а я піду пити вино

Опубліковано

- Сьогодні у Просвіті концерт

Ron Brown (USA), рояль

Йдемо?

- Осене, Весно, він же ж штунда

- Хай туди наші бордоштунди валять, а я піду пити вино

начали за здравие - закончили за упокой :sq_ye::g05::D

и ещё, это один я вижу на видео роликах не игру на рояле, а какой то шаманский шабаш ??? :sq_ye:

хиба нэ ?

Опубліковано

ПРЄДПОЛОЖЕНІЄ!!!!

Поняв. Заткнувся. Я - лох

Хай туди наші бордоштунди валять, а я піду пити вино

Осень-будет же весело.Танцуй,молись,толкай Брауна

post-2916-0-29370700-1303396497_thumb.gi

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...