Black Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 06:40 #2 Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 06:40 Пройде ще пару років і все забудуть, так як забули про першу світову і інші війни.
Shkoder Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 08:58 #3 Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 08:58 Black, так это и правильно. мы будем отмечать, те, кому это важно. пусть даже это будет просто строчка в календаре мелким шрифтом. я - внук победителей, блокадников и горжусь этим.а делать общественный выходной "чиста на побухать" вовсе не обязательно. и так этих выходных по разным поводам, как собак нерезаных.
Slavco Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 09:50 #4 Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 09:50 А може "патріотам" взагалі проголосити цей День, наприклад "скорботою поразки" чи типу таво? Адже ми були б під німцем свобідніші і багатші ніж в Совєцком Союзє, га? Я в захваті від таких депутатських звернень, від журналістів, які то всьо смакують, ну і від того насіння що залетіло і проростає на борді рясним лопухом, кормом для тролів.
Phoinix Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 18:09 #5 Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 18:09 З етичної точки зору і поваги до учасників цих подій, було б доцільно святкувати його до тих пір, поки живі ті люди які брали у цьому участь.
HelloBoy Опубліковано 17 Квітня, 2011 в 08:13 #6 Опубліковано 17 Квітня, 2011 в 08:13 Ну правильно... там бидлеровців багато (на Закарпатті) то їм шо небудь аби тількі навпаки ніж у всіх...Хай собі роблять як захочуть... он як казав пан Shkoder , я також являюсь внуком(правнуком) тих солдат які визволи Києв, і брали Берлін! Такщо поки я буду жити, поки буде жити весь мій рід, всі будуть помнити той подвиг якій колись в 1941-1945рр зробили їх предки! і 9 травня для мене це завжди свято, хоча і сумне в деякій мірі свято! 9 травня це ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ! БУВ, Є І БУДЕ ДНЕМ ПЕРЕМОГИ! П.С. в календарі є ще більше ніж 300 днів, що не можуть собі дня вибрати для свята? все аби тількі на зло!
Phoinix Опубліковано 17 Квітня, 2011 в 20:05 #7 Опубліковано 17 Квітня, 2011 в 20:05 Ну правильно... там бидлеровців багато (на Закарпатті)я б на твоєму місці був трохи стриманішим і попросивби не плутати Прикарпаття (Івано-Франківськ) та Закарпаття, це зовсім різні області та культкри. P.S.читай заголовок та початок статей уважніше.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.