Перейти до змісту

Якому сайту прогнозу погоди ви довіряєте найбільше?

Гість

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Погодка звичайно зараз "жесть". Пройшовся по різних сайтах, на кожному різні прогнози. Виникло запитання. Хто яким прогнозом користується? Які сайти найменше вас підводили?

Опубліковано

Gismeteo.ua теж правдиво...

Може голосувалку? :rolleyes:

Голосувалку не вийде бо варіантів багато, і всі не відомі. Пізніше буде і так видно який сайт переважатиме.

Опубліковано

Gismeteo.ua теж правдиво...

Може голосувалку? :rolleyes:

Голосувалку не вийде бо варіантів багато, і всі не відомі. Пізніше буде і так видно який сайт переважатиме.

:blink: а я завжди думав що цей Gismeteo такий популярний і всі на ньому дивляться..(всі знайомі користуються :) ) :sq_ye:

Опубліковано

+1 за Gismeteo.ua

А чому не вийде? Вказати перелік найбільш відоміших і популярних, а всіх інших загнати у "свій варіант (вкажіть який)".

От і все, імхо.

Опубліковано
А я смотрю тут Тут, и к сожалению на 90% правдиво.

Метеопрог. Десь так, якщо не звертати уваги на довгострокові прогнози. ;)

І для більшої достовірності дивлюсь саме Мапи погоди на 7 днів а не просто картинки.

Для альтернативної звірки часом звертаю увагу ще на rp5 .

Опубліковано

значит так : вообще то лично я никогда не смотрю прогноз погоды, ибо не вижу смысла, но по работе каждых 2 - 3 дня обязан на витрине входа вывешивать свежий прогноз, дабы лучане имели возможность узнавать, брать ли зонт, или одевать валенки...

на сегодня инфу беру

тутачки

пока все довольны...

Опубліковано

WS7394.jpg

LaCrosse weather station WS7394

Поточна температура і вологість надворі та в приміщенні, атмосферний тиск, індикатор рівня комфорту, автоматична синхронізація годинника по Франкфурту (DCF77).

Ну і головне, точний 12 год. прогноз погоди на місцевості

ціна - не кусюча, ~$50

Заткне за пояс будь-який з вищеописаних метеосайтів, перевірено ;)

Опубліковано
наприклад, при -8 написати дощ з грозою

:D

я иногда тоже люблю прикалываться,например, прежде чем повесить на всеобщее обозрение прогноз. могу дописать на пару десятков градусов температуры, или вместо солнечной погоды написать дождь, и люди ведутся, а мой прогноз читает весь район, странно, как мне ещё до сих пор морду не почистили :D:g05::mdr::0123::blink:

Опубліковано
http://rp5.ua/224/ua :ok:довiряю тiльки цьому, от вчора тут чiтко було намальовано, що дощ реальний буде до 11.00 , а от гiсметео пише й досi йде дощ i на вечiр буде шпарити теж, хоча насправдi його вже не буде )
Опубліковано

:g05: Кстати слышал забавную вещь, что из-за этих сайтов которые друг у друга тырят прогнозы, телерадоканалы перестают пользоватся услугами

Гидрометцентра, в следствии чего тот несёт убытки и перестаёт быть необходимым...

Внимание вопрос: откуда берётся прогноз погоды если его не заказывают в органах которые за это отвечают?

Опубліковано
Внимание вопрос: откуда берётся прогноз погоды если его не заказывают в органах которые за это отвечают?

Досрочный ответ :0123:

Оттуда же, откуда и берутся гороскопы в газетах,если,допустим, конец месяца - тельцам, скорпионам и прочим знакам вещают зарплату и усталость от работы,весной вещают любовь, зимой внимательней прислушиваться к здоровью... ну и прочая хрень...

естественно, что 13 апреля в сводках погоди не будет минус 20, или же плюс 40 :jeer:

Опубліковано

І скажіть-но мені який з сайтів на сьогодні проблиски сонечка показував??? :blink:

Переглядала по ходу появи постів - щось не помітила на жодному... :huh:

Опубліковано

Нещодавно тестував гігрометр , треба було його виставити на точність . Вирішив звіритись з погодними сайтами. Так на всіх вологість була різною ,причому похибка була не 2-5 % а 20-40 . Взяв всі і визначив середнє значення ,так і налаштув.

Думаю жоден з них до гідрометеоцентру не має відношення, і дані малюють самі.

Опубліковано

Погодка звичайно зараз "жесть". Пройшовся по різних сайтах, на кожному різні прогнози. Виникло запитання. Хто яким прогнозом користується? Які сайти найменше вас підводили?

Хоч із Норвегії але досить правильно

Він же тільки більш детальний

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...