Перейти до змісту

Інтернет-супермаркет ПАККО

artshocker

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

olbor, а ти б ходив у магазин, де для того, щоб побачити ціни. треба пройти паспортний контроль і пройти огляд речей?

Опубліковано

Роблю офіційну заяву: інтернет-магазин http://zasik.com.ua/ працює! Постійно розвивається.

Всі скарги, пропозиції щодо покращення роботи сайту, а також питання які виникають прошу задавати мені тут, або на почту

[email protected].

Дякую за увагу.

Ковбаса де? :0161:

Опубліковано

olbor,раджу показувати ціни для усіх бажаючих, бо реєструватися тоді немає бажання.

Готово, тепер кожен бажаючий може переглянути товари та ціни на них.

Прошу звернути увагу, що ціни не остаточні, оскільки продукти - товар специфічний, ціни на нього змінюються щодня.

Тому кінцева сума буде уточнюватися та узгоджуватися по телефону.

Дякую за підтримку та допомогу в покращенні якості роботи!

Опубліковано

Готово, тепер кожен бажаючий може переглянути товари та ціни на них.

Прошу звернути увагу, що ціни не остаточні, оскільки продукти - товар специфічний, ціни на нього змінюються щодня.

Тому кінцева сума буде уточнюватися та узгоджуватися по телефону.

Дякую за підтримку та допомогу в покращенні якості роботи!

Круто) Також рекомендую інформувати клієнта про термін придатності та дату виготовлення товару, який він хоче замовити по телефону, щоб потім не було ніяких казусів.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Я не рекламую! Я намагаюсь створити ресурс, послугу, потрібну сьогодні багатьом. А для цього мені потрібні думки людей, так би мовити, погляд зі сторони. Я пробував створити окрему тему, мене заблокували, звернувся в адміністрацію - мовчать!

Опубліковано

Отже, якщо мене знов не заблокують, прошу людей, які скористались послугами інтернет-супермаркета zasik.com.ua, залишити відгуки та свої пропозиції щодо покращення роботи даного проекту тут або відписати мені.

Наперед дякую!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...