Перейти до змісту

ChickenHUT у Луцьку

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в ВАРШАВСЬКОМУ страшно дорога оренда

і навіть якшо в суботу/неділю буде потік і все буде ок,

то в будні дні там можна повіситься

от і будуть робити тількина оренду

ВАРШАВСЬКИЙ - "гібле дєло"

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Місце з маркетингової точки зору доволі таки вдале.

У вихідні у ТЦ "Варшавському" дуже великий потік людей з дітьми, а це їхня цільова аудиторія.

Відкриття в неділю, 5 червня.

І ще там буде халявний Wi-Fi, але тсссссссссссссссс... :lol:

а ТЦ "Варшавському" до якої години працює?

і чесно кажучи козирніше місце було б для них це ЮВАНТ, там більший потік людей

будка красива але місце отстойне.

Опубліковано

Місце з маркетингової точки зору доволі таки вдале.

Неправильна маркетингова точка а точніше зовсім не маркетингова - срочно треба міняти, зараз обгрунтую, правильнішу маркетингову, оскільки особисто прораховував відкриття в Варшавському продуктового супермаркету, перспективи ніякої.

Висновок: місце гібле, а точніше апендикс.

- Автостанцію відкидаємо оскільки основна масса народу їсть там пиріжки, хотдоги, в кращому випадку в ларьку "чудо-піч". Студенти прибігають за пару хвилин до автобусу грузяться і уїзжають. Навіть якщо всю автостанцію заклеїти рекламою фаст-фуду при веде це в день людей 10.

- Базар взагалі немає що коментувати, продавщиці фастфудитись не будуть, покупець з двома пакетами огірків хєр посунеться обривати руки щоб з’їсти чікенмакнагетса, максимум тамтешнім собачкам там щось перепаде з заднього входу. Плюс після 14.00 ніякого базару нема.

- Сам Варшавський припустимо має у вихідні купу людей (хоча думаю її ще теж варто порахувати), то виходить 5 днів заклад харчування фаст-курить бамбук а лише 2 дні фаст-фудить?

- В Луцьку рідко закриваються кафешки, якщо кафешка варшавського закрилась то чого туди лізти фаст-фуду?

- Фаст якраз і означає що перекусити швидко, проходив мімо/зайшов/перекусив, адже добиратись через пів-міста я б не назвав фаст... Не знаю можливо в них на фаст-драйв основний наголос...

- Лише якщо вони велику массу населення міста переконають що їхній гамбергер це дуже круто, і люди спеціально туди їздитимуть на перекус тоді зводитимуть кінці з кінцями, а так думаю пів-року і загнуться.

- Для Луцька з його манюньким населенням дууууууже мало перспектив отримати повноцінний фаст-фуд, це треба великий людський потік, от наприклад на Перемоги де Укртелеком біля Проміня, виселити перший поверх і заселити фаст-фуд, там да, там іноді машини не встигають проїхати за толпами, там фаст-фуд можливо прижився б...

Опубліковано

Про ЮВАНТ колись те саме говорили, а тепер.

Але фаст-фуду там буде ну ДУЖЕ ВАЖКО прижитись.

Опубліковано

Хот дог.. Хот догами і сам люблю втамувати голод. Принаймні я бачу яка там булка (рогалик "Алтайський"), яка там сосиска (точно не заморожена), салатик із моркви, капуста. Воно не встигає зіпсуватися, бо таки їдять.

sancta simplicitas :)

Опубліковано
Про ЮВАНТ колись те саме говорили, а тепер.

про Варшавський так заговорять лише в гіпотетичному нереальному варіанті розширення ринку до Лідавської, і перекриття руху на К.Карого, а це анріал :)

Опубліковано
Варто спробувати - результат не заставить себе чекати, якщо я правий.

Да мне как бы вполне комфортно в моем телосложении. Не хочу круглеть :)

Опубліковано

В сша всі товсті не тільки через фастфуд, а й через те, що жруть як свині, і цілими днями лежать перед телевізорами і слухають, як пузо росте. При чому їдять вони не тільки в фастфудах, а й в безлічі ресторанчиків італійських, китайських, в"єтнамських, французьких, українських і т.д. Ожиріння це хвороба цивілізації. Люди менше рухаються, майже не працюють фізично - офісна робота, весь день дупа в кріслі, додому на авто, пажрать, поглазєть в дибілятор(телевізор) з пивом, чіпсами, піццою, колою, спати, а рано на авто знову в офіс. Якщо і відпочивають, то більшість так само, на авто чи літаку до готелю, а там жруть багато і смачно, і лежать на пляжі. А ви тут макдональсів боїтеся. Якщо поїсти в макдональсі, а потім цілий день дрова рубати чи яму копати, хрєн хто потовстіє . Так що нєфіг свинячий спосіб життя і зайві кілограми на макдональси списувати. Можна подумати, в там-тамах один натурпродукт. :lopata:

Опубліковано

Якщо поїсти в макдональсі, а потім цілий день дрова рубати чи яму копати, хрєн хто потовстіє . Так що нєфіг свинячий спосіб життя і зайві кілограми на макдональси списувати.

От-от, повністю підтримую. За обсиранням фастфудів шановні бордоумнікі, пафоснікі і всезнайки забули одну просту річ: якщо кількість отриманих калорій не більша за кількість потрачених, грубо кажучи, то ніхто просто так від святого духа не товстітиме.

Опубліковано
якщо кількість отриманих калорій не більша за кількість потрачених, грубо кажучи, то ніхто просто так від святого духа не товстітиме.

Это,так скать, и ежу понятно.Другой вопрос,сколько из 100 поевших в фастфуде пойдет колоть дрова или бежать кросс?Большинство едят на обед и потом возвращаются на свое офисное сиденье или после работы заходят поесть, а потом упасть дома на диван.Так что то что справедливо для США,справедливо,хоть и отчасти, и для нас.

И интересно-человек поел и сразу же пошел "дрова рубить"-потратил всю энергию с той пищи,пойдет же есть опять.

Опубліковано

По ходу не відкрилось....

Хтось щось чув? Може на радіо якась реклама йшла? Коли все-таки відкриття цього диво-закладу?

Опубліковано

По ходу не відкрилось....

Хтось щось чув? Може на радіо якась реклама йшла? Коли все-таки відкриття цього диво-закладу?

Робочі, що там зараз працюють казали, що в кінці цього тижня

Опубліковано

Ой біда - вже бачу новини через тиждень після відкриття цього закладу з назвою: Після відкриття того хату у Луцьку массово товстіють люди!

Опубліковано

Ой біда - вже бачу новини через тиждень після відкриття цього закладу з назвою: Після відкриття того хату у лучьку массово товстіють люди!

Это рукалицо

Опубліковано

В Китаї нема проблем від того що там є ті забігаловки, а тут вже проблема.... я туди ходити не буду, а хто хоче того за руку виводити не буду теж, в кожного своя голова є.

Опубліковано

хех... таке жваве обговорення... а меню взнати можна?

бо вислови типу "ну можна буде зайти 1-2 в місяць перекусити" навівають думки про якийсь італійський ресторан

Опубліковано

В Китаї нема проблем від того що там є ті забігаловки, а тут вже проблема.... я туди ходити не буду, а хто хоче того за руку виводити не буду теж, в кожного своя голова є.

В Китае мало толстых потому что большей части населения не доступна эта еда по финансовым причинам.При том что велосипед у них самый популярный транспорт,то ожирение им не страшно.

Опубліковано

так жваво обговорюється ожиріння від фастфуда, ніби від смаженої картоплі з салом по-домашньому страшно худнуть:)

Опубліковано

хех... таке жваве обговорення... а меню взнати можна?

бо вислови типу "ну можна буде зайти 1-2 в місяць перекусити" навівають думки про якийсь італійський ресторан

Вот тебе и меню!

Опубліковано

В центре города очень бы популярен был. А так думаю будет пролет. Но пару раз схожу ))) так и быть подержу. Да и люблю я гадость в виде фастфудов )))

Опубліковано

так жваво обговорюється ожиріння від фастфуда, ніби від смаженої картоплі з салом по-домашньому страшно худнуть:)

“Сало сила” і тим більше це національний продукт.

Да и люблю я гадость в виде фастфудов )))

я теж любив, поки два раза гастрит не схопив, лікар сказав що таким харчуванням можна скоро і язву заробити.Тоді зівяли помідори і пропала та любов.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...