Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Користуюсь Intertelecom, знаходжусь у селі Піддубці. Швидкість просто ужс - максимум 5кб закачка, при тому що є антенна!!!

Думаю переходити на CDMA хвалять його дуже сильно. А Ви що порадите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спрробуй ще піплнет. у них начебто можна постестити послугу перед використанням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зовнішня антена не допомогає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пішов перепрошивать модем на СДМА

напишу про результати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам перешив собі з інтертеликому на сдма ...швидкість в 3 рази краща ...в неділю була цілий день більше ніж 3 мб хоча при підключені казали що буде до 1 мб....

правда Струмівка а не Піддубці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СДМА вне конкуренциї. перепрошили модем за 5сек!

ШВИДКІСТЬ БЕШАНА в порівняні з інтертелекомом, всім раджу йти перепрошивать модем ІТ за 30 грн на проспекті перемоги 11 і не кохати собі мозгі!!!!

тариф 7грн в день, безлімітний, але потім думаю перейти на тарифікований - 3коп\мегабайт

dual, дивись вище шо я написав, даремно кажиш? крутив куда хочь ту антену! тарифний план БУВ за 100 грн, чи 120. не важливо вже. швидкість показує на спідтест ~400кб.сек!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

швидкість в 3 рази краща ...в неділю була цілий день більше ніж 3 мб хоча при підключені казали що буде до 1 мб....

правда Струмівка а не Піддубці

Дуже сумніваюсь, що швидкість цілий день була більше 3 Мбіт/с, оскільки стандартом CDMA Rev.A визначена максимально можлива швидкість становить 3,07 Мбіт/с, плюс частина трафіку - службова, тобто в реалі при ідеальних умовах (ідеальний прийом + відсутність інших абонентів) мережа може видати 3 Мбіт/с. Проте така швидкість в реальних умовах може бути час від часу (і досить рідко), а не постійно. Реально бачив швидкість 2,7-2,8 Мбіт/с, коли ще не було великого завантаження в Ковелі, але це одиничні випадки.

А ось на рахунок того, що швидкість краща, ніж в ІТ - цілком можливо, мережа не так завантажена (хоча й ресурс їхньої мережі значно менший, ніж в ІТ), крім того, в різних частинах міста і передмісті швидкість може дуже суттєво відрізнятись через завантаженість певних напрямків

---------

з самого ранку робив тести на швидкість і аж до 18-00 (на годину 2-3 рази) і завжди вибивало більше трьох мб...в неділю була дуже тепла і сонячна погода і це мабуть все пояснює...всі фістівалили на дворі а я сидів на роботі і спокійно дивився онлайн трансляції футбольних матчів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть я трошки перегнув про 3 Мбіт/с бо тестував на speedtest.com.ua :rolleyes: а там і справді може показати і 6 і 36)))

зараз в основному 1-2 Мбіт/с speedtest.net ...швидкість скачки зараз 270 - 240 то це получається шо більше часом і 2 мб так шо все може бути...

А в Піддубцях шо показує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Хтось знає куди переїхав офіс з перемоги? На сайті пише пр. Волі 14, але там його не видно :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто CDMA UKRAINE став Інтертелекомом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...