Перейти до змісту

Варшава


vladek

Рекомендовані повідомлення

Запитання до тих, хто відвідував Варшаву. Знаю, що з Луцька йде автобус через Ягодин, відправляється в 18-00, а також потяг Київ - Варшава з Ковеля, відправляється близько 12-ї ночі.

Фішка в тому, що з Варшави потрібно вилітати далі, літак вилітає об 11-40 ранку. Автобус прибуває в 4-10 ранку, а потяг - о 8-50 ранку.

Так ось, власне запитання: краще їхати автобусом чи потягом? Наскільки автобус можуть затримати на митниці?

А якщо потягом - скільки часу знадобиться на переїзд із залізничного вокзалу "Варшава Центральна" до аеропорту? В мене на все 2 години. Вистачить?

Буду дуже вдячний за будь-яку пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще за все їхати автобусом в 17-30 через Устилуг, тоді можна 100% встигнути, але приїзжає він вночі. Потягом надто дорого. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставлю питання інакше: на якій митниці більше трусять - в Устилузі чи в Ягодині?? Адже від прискіпливості митників залежить час простою автобуса...:0026:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще через Устилуг.(Автобус в 17-30). На кордоні максимум 2-2,5 години.( на ягодинській митниці "розбирають" автобус - цей процес може затягнутись до 4і більше годин.)

Автобус прибуває у Варшаву в 4-30 ранку. Від Варшава-Центральна до аеропорту добиратись максимум 40 хвилин. Можна взяти таксі. Вартість прїзду в автобусі 190 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...