Перейти до змісту

Метро 2033

sku

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 142
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

FenMix ну мені ще не попадався кряк до того що я скачав. В мене російська версія гри.

duke1975 - так працює. Але весь текст в грі буде все рівно англійським. І гра має бути для англомовних країн.

Опубліковано

Тільки що скачав англійську версію з кряком від SKIDROW. Пишуть, що в опціях можна ввімкнути рос. мову. Якщо є бажаючі- заллю на фтп.

Опубліковано

Luka мова буде російською а все меню та завдання на карті англійською... навіщо так поспішати?

я скачав ось що:

METRO 2033 (RUS) [L]

Тип издания: Лицензия

Язык интерфейса: RUS

Язык озвучки: RUS

Таблэтка: Отсутствует

А взагалі... чим більше я читаю відгуків про гру від людей які її вже пройшли, тим менше мені в неї грати хочеться... Особливо мені не подобається що це "коридорна" стрілялка :( , бо я думав що там по метро ходити не переходити буде.. а ні....

Опубліковано
А взагалі... чим більше я читаю відгуків про гру від людей які її вже пройшли, тим менше мені в неї грати хочеться... Особливо мені не подобається що це "коридорна" стрілялка :( , бо я думав що там по метро ходити не переходити буде.. а ні....

То же ждали и от Ждалкера

А метро вообщем хорошая атмосферная игра но с маленькими минусами в виде кривой стрельбы

Опубліковано
Luka мова буде російською а все меню та завдання на карті англійською... навіщо так поспішати?

я скачав ось що:

METRO 2033 (RUS) [L]

Тип издания: Лицензия

Язык интерфейса: RUS

Язык озвучки: RUS

Таблэтка: Отсутствует

зараз качаю Full_CRACK який займає 2,2ГБ то він має запускати RUS версію, тобто яку ти скачав ну і я також RUS качав :(

Опубліковано
зараз качаю Full_CRACK який займає 2,2ГБ то він має запускати RUS версію, тобто яку ти скачав ну і я також RUS качав :(

Версію від Акелли можна запустити і без цього двохгектарного крека. Щойно запустив з англійським кряком Razor1911, сиджу граю. Правда тексти все одно англійською, звук російський.

Опубліковано
МММ... а не пробовали английский учить...базового школьного уровня за гланды хватает

Zerotul, давай ти не будеш розповідати людині з дипломом ін'язу, як вчити англійський, а заодно і німецький. Я маю на увазі, що при такому розклАді (коли англ. текст), втрачається весь смисл повністю російського релізу від Акелли. Але на даний момент кряк від англійської версії - це хоч якийсь вихід, щоб вже пограти гру людям, які скачали саме цей реліз і не хочуть перекачувати заново англійський. А англійський переклад там, до речі, не супер. Для буржуїв переклали станції метро буквально, напр. "Сухаревская" - "Dry", ну і все в такому дусі. :lol: Це треба мати розум в голові?

Опубліковано
hitachi крякнуту принесли? Щось мабудь загрався і не помітив годинки :D

Все... кряк до RUS є! Качаю!

дай линк----

Опубліковано

Залив поки на FTP кряк, вечором туди ж залью саму гру RUS ліцензія.

LINK

Доречі репак з вшитою таблеткою важить на 500 метрів менеше.... Майже 6 Гіг, тому качати його нема великої потреби.

Тільки тепер тре танцювати з бубном та чекати нові дрова для відеокарт GeForce :(

Опубліковано
Залив поки на FTP кряк, вечором туди ж залью саму гру RUS ліцензія.

LINK

Доречі репак з вшитою таблеткою важить на 500 метрів менеше.... Майже 6 Гіг, тому качати його нема великої потреби.

Тільки тепер тре танцювати з бубном та чекати нові дрова для відеокарт GeForce :(

кряка нема пуста папка , ДРОВА НА GeForce СКАЧАВ ВСТАНОВИВ, ГРА БЕЗ ПРОБЛЕМ ПІШЛА ,ЩЕ ПОТРІБНО КАЧЯТЬ PhysX_10.02.22_9.10.0222_SystemSoftware.exe

Опубліковано

hitachi вибачай... щось проблеми з нетом.. я дивлюсь а закачка на FTP ще йде...

В тебе ліцензія чи репак? Бо щось я тепер читаю що встановлювати ліцензію якось тре по вумному, і гратись з прогою Phoenix 1.3 beta, бо з образу просить ключа ввести...

0) Смонтировать образ с помощью Daemon Tools

1) Скачать и запустить Phoenix 1.3 beta (Присутствует в раздаче)

2) В верхнем меню выбрать Инструменты -> Обновить ContentDescriptionRecord -> Через Интернет.

3) Далее в верхнем меню выбрать Инструменты -> Sidunpacker (SimPack GUI)

4) Нажать кнопку Сканировать SIM-файл и указать путь к смонтированному диску, к .sim-файлу.

5) Далее нажмите Распаковать и дождитесь полной распаковки

Опубліковано

в мене з установкой проблем не було ... при інсталі весь фарш в образі , тобто діректи 9 10 11 плагін до гри і С+++

1. Монтировать образ и установить

2. Скопировать кряк из папки в директорию игры

3.

4. Играть.

5. В меню игры изменить язык на русский (язык русский, титры английский)

Опубліковано

hitachi в тебе англ версія гри.

Я вечором перевірю чи кряк нормально крякає мою версію гри і тоді вже викладу саму гру.... Думаю так буде правильно.

Опубліковано

Таблетка з http://free-torrents.org/forum/viewtopic.php?t=81838 нормально стає на Акеллу, перевірено. Ітого маємо повністю російську версію. Тільки ставити гру треба Феніксом, бо Steam просить ліцензійний ключ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...