Ko3bMa Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 08:10 #51 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 08:10 Я б покурив те, що курить Ko3bMa куриво то зло, особливо для Thorgalll - в нього взагалі піна з рота фігашить
Thorgalll Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 08:17 Автор #52 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 08:17 Я б покурив те, що курить Ko3bMa куриво то зло, особливо для Thorgalll - в нього взагалі піна з рота фігашить Завидуй молча
Ko3bMa Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 09:36 #53 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 09:36 Завидуй молча ММММ-ммм-мм мм-ммм мм (переклад: тільки дивись все за раз не викурюй, лиши троха на потім)
Shkoder Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 09:40 #54 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 09:40 в общем смотрите, если тема и дальше будет смещаться в сторону дудки, то будет благополучно закрыта.
MrVes Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 10:07 #55 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 10:07 в общем смотрите, если тема и дальше будет смещаться в сторону дудки, то будет благополучно закрыта.Ще жодна тема подібного плану не закінчилась "не дудкою", хоча автор і так в курсі.
Forever Autumn Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 12:59 #56 Опубліковано 6 Квітня, 2011 в 12:59 Ну і гуд. БАГІНЯ запрошує все шановне панство відвідати перший фестиваль Квартирник, котрий відбудеться у Луцьку 9-10 квітня. Приходьте. А потім будете говорити 9 квітня - конкурс для молодих виконавців, переможців визначатиме журі...А в перервах ви зможете послухати і презентавцію книги від Максима Волоханя (Дніпропетровськ) і Євгенія Довгалюка з Кривого Рогу і Дениса Суховія з Києва. Проголосуємо за тих, хто сподобався вам (Приз Глядацьких Симпатій), подивимося на щасливих переможців і підемо додому А 10 квітня о 15:00 почнеться джем сейшн всіх виконавців, конкурсантів, учасників та гостей фестивалю. Ось так.
lumax Опубліковано 6 Травня, 2011 в 19:08 #59 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 19:08 Знаете, мне как-то неохота пускаться сейчас во все эти разбирательства по поводу форматов, самоцелей, необычно-обычных явлений и прочей фигни. Скажу проще. Когда я был на квартирнике - я пил чай из маленькой надщербленной кружки, с вареньем вместо сахара, закусывал кукурузными палочками и печеньками, молча сидел в уголке и наблюдал как из рук в руки передавали гитару люди, которых я знаю много лет (кого-то больше, кого-то меньше). Они пели песни, которые много значили в моей жизни когда-то. От этого в груди что-то сжималось и было хорошо... Вот именно поэтому я и считаю, что квартирники - это необычайно хорошее явление и очень рад, что они в Луцке проходят регулярно. Далеко не каждый город может этим похвастаться. Иванка, спасибо большое и сил вам всем, много-много. И энтузиазма...
Forever Autumn Опубліковано 6 Червня, 2011 в 17:49 #60 Опубліковано 6 Червня, 2011 в 17:49 Зараз вже не так там, Макс.Все міняється. Люди приходять і йдуть. Приміщення різні, музиканти приїздять з різних куточків України і несуть свою ж енергетику. "И завтра не будет так, как было вчера "
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.