Перейти до змісту

Яким оператором ви користуєтесь

Яким оператором ви користуєтесь  

283 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

недавно, крім мтс і life, появився київстар. по якості - небо і земля. а мтс спортився....

та сама ситуція, маю ще номер КС + нема куди подіти бонуси за Домашній інтернет від КС

Опубліковано

Користуюся МтС близько 3-ох років міняти не збираюся.

Тількі один мінус що за Луцьком погано ловить мережа!

Опубліковано

Користуюсь Лайфом вже декілька років. Хороший тарифний план - Шалений день. 400 хв на лайф, 40 мб інтернету і 40 смс по україні за 1 грн в день!

А ще є кс, але він для звязку із сімєю. :)

Опубліковано

7 років користуюсь МТС.

Хоча в останній рік досить часто почав використовувати Білайн для дзвінків в Росію до родичів.

Опубліковано

Взагалi-то, корисне опитування.

Користуюсь моб. зв'язком з сiчня 2001, коли ще з телефонами ходили i по 4 сек. говорили :-). Спочатку пiвроку був UMC, але через те, що покриття не було там, де менi треба було перейшов на КС.

Зараз є всi 3:

- КС 9 рокiв 7 мiсяцiв (хто бiльше?)

- МТС 2 р. 7 мiс

- life ~ 1 рiк.

Якщо поїздити по заходу, то КС по якостi i площi покриття найкращий, на другому мiсцi по якостi покриття (як не дивно) life, а по площi покриття на 2 мiсцi МТС.

Вже рiк велись розмови про послугу мiграцiї з одного оператора на iнший зi збереженням номера, але поки-що це тiльки розмови. Думаю, що тодi б КС, або позбувся б великого % клiєнтiв, або б зменшив цiни

Опубліковано

лайф форева

найкращий оператор

Зараз їхній тариф Максимум захід взагалі найвигідніший серед усіх операторів - поповнювати раз в рік і ліміту хвилин в день немає + бонус за кожну хвилину вхідного дзвінка з інших мереж. так то.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Користуюся МТС. Номеру вже років так...8-9. Карточку губив декілька раз, але номер відновлював. Спочатку був Джинс...але зараз МТС)))!!!

Опубліковано

З 2003 по 2006 користувався UMC (контракт). Ціни були сумашедші. Пішов працювати в КС. Був змушений змінити оператора :) про що зовсім не жалкую. Вже 5 років як не працюю в Київстар, але на МТС вжитті не проміняю. Якість зв'язку у КСа на висоті, що не скажеш про МТС

• 2 тижня потому...
Опубліковано

у 2002 році у мене був КС, перший номер та перший телефон. а через рік мені сподобався ЮМС. так от і досі цим оператором користуюсь, правда вже він став МТС :)

• 4 місяця потому...
Опубліковано

МТС (різні були тарифи, зараз "Супер МТС без ПЗЗ і поповнень 0,35+) - 5 років, перший оператор.

life:) (Вільний life:), Вільний life:) Класичний, Вільний life:) Максимум Захід) - 4 роки.

Київстар - менше року, з того часу, як підключив Домашній Інтернет від Київстар, поповнюю рахунок бонусами послуги.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В мене диджус, мтс, лайф. Диджус працює на ура мтс погано ловить, лайф також Я багато їжу за місто діджус непроміняю.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

10 років користуюсь UMC. Останні пару місяців активно вивчаю тарифні плани КС, тому зміна не за горами...

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...