Перейти до змісту

шроты Луцка

dimmon

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 524
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Який рік Кадіка?

2006

Якщо не подовжена база, то комплект оригінальних сидінь буде коштувати орієнтовно 900-1000 у.о.

Опубліковано

Рік Фіата, потужність двигуна....І взагалі - таке?

2002 рік, 1.9D

Таке :)

80-100 у.о., під замовлення.

Опубліковано

Рік Фіата, потужність двигуна....І взагалі - таке?

2002 рік, 1.9D

Таке :)

80-100 у.о., під замовлення.

скинь контакти в приват і скільки часу приблизно чекати?

Опубліковано

Якщо не подовжена база, то комплект оригінальних сидінь буде коштувати орієнтовно 900-1000 у.о.

СКІЛЬКІ!!!??? :sq_ye::blink: Та мені б б/у :rolleyes:

Опубліковано

СКІЛЬКІ!!!??? :sq_ye::blink: Та мені б б/у :rolleyes:

б/в і буде) Машинка-то не за 4000 у.о? Коротше - в Польщі 2400 злотих. От і думай) (1000у.о. приблизно=2900)

Опубліковано

б/в і буде) Машинка-то не за 4000 у.о? Коротше - в Польщі 2400 злотих. От і думай) (1000у.о. приблизно=2900)

якісь золоті сидіння. на авторинку за 250 можна взяти. мені ж не обов'язково оригінальні. можна і від інших марок. аби підійшли.

Опубліковано

якісь золоті сидіння. на авторинку за 250 можна взяти. мені ж не обов'язково оригінальні. можна і від інших марок. аби підійшли.

Цікавить Volkswagen Caddy: оригінальні пасажирські крісла...

....і ото як вас розуміти?)

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Бувби дуже вдячний :friday: аби хто підсказав шрот на Волині чи в Рівному по розборці опеля рекорд

Опубліковано

Продаються автозапчастини до німецьких легкових автомобілів. м. Луцьк, вул. Кафедральна, 16. (Біля замку Любарта). тел. 099-058-39-44, (0332) 724-007.

Опубліковано

Мені теж був би незайвим телефончик шротів по бмв. А то підкрилки вже блін вщент розлетілися.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Мені теж був би незайвим телефончик шротів по бмв. А то підкрилки вже блін вщент розлетілися.

Якщо на Е39 - то маю комплект передніх (з трикутниками, всьо як положено)

Цікавить нормальний шрот по бмв! А саме на е39 потрібні м-бампера і рестайлова оптика!!

Знаю, хто привезе під замовлення в нормальну ціну.

Опубліковано

Угу, якраз передні і треба. Уточняв ціни нових, то за них вже шось зовсім від душі заряжають. Яка ціна комплекту?

Опубліковано

Угу, якраз передні і треба. Уточняв ціни нових, то за них вже шось зовсім від душі заряжають. Яка ціна комплекту?

700 гривень

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...