Перейти до змісту

Шукаю людину

Bestie

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт. Шукаю людину, яка продавала сімейні труси з українським орнаментом. Бачила точно цю тему на борді, а тепер її не можу знайти. Отзовіться, будь ласка.

Опубліковано

Привіт. Шукаю людину, яка продавала сімейні труси з українським орнаментом. Бачила точно цю тему на борді, а тепер її не можу знайти. Отзовіться, будь ласка.

oxana???

Опубліковано

Фото трусів можна? :)

Опубліковано
Фото трусів можна?
тему ап, фото труханів - в студію!

Я перепрошую, ці просьби стосуються лише Оxana і Bestie, і лише вони можуть виставляти фото своїх трусів?

чи будь-хто може?

Єслі шо, то ось мої стрінги

72e7651a9d18.jpg

Опубліковано

Фото трусів можна? :)

Вона продавала такі:520076361.jpg

Тільки побачила в якому розділі йде пошук :D

Lutsk Board - Луцкий форум - Борда> Спорт / Розваги / Захоплення / Відпочинок> Game.lutsk.ua

Опубліковано

Чого вас занесло в * Lutsk Board - Луцкий форум - Борда * > Спорт / Розваги / Захоплення / Відпочинок * > Game.lutsk.ua* >Пошук??? :blink:

Оксан, в когось з нас тєлєпатічєскіє способності... :D

А може це гра така "Знайди труси" :P

Опубліковано

та ні, не гра, трусєля справді такі як сказала Оксана.І я шукаю людину яка продавала такі трусєля різних розмірів (хочу замовити такі свому любому куму-він в мене патріот) То до куди мені дивитися, щоб знайти тему, з тими патріотичними трусєлями?

Опубліковано

та ні, не гра, трусєля справді такі як сказала Оксана.І я шукаю людину яка продавала такі трусєля різних розмірів (хочу замовити такі свому любому куму-він в мене патріот) То до куди мені дивитися, щоб знайти тему, з тими патріотичними трусєлями?

Всі теми видалені.

Пиши їй в приват.

Опубліковано

звели патріотизм до сподніх )

як то кажуть: "Українець від коренів волося до кінчиків пальців на ногах"

Опубліковано

Тоді, коли їх продавали - було два види вишиванок. Все.

Найцікавіше - тоді не було бажаючих купувати. Ща - валом)))

Продавчиня, напевно, крім розділу Барахолка, Борди не читає.

Стукайте до неї в приват. Може нову темку створить.

Опубліковано

звели патріотизм до сподніх )

Патриотизм до трусів не має ніякого відношення. Але якщо подобаються чи на подарунок. І носити просто як гарний одяг а не прояв шароварщини.

Опубліковано

А мені чомусь більше такі подобаються  5bcae6d4ee4d.jpg

Вони показуюють де знаходиться наша країна на даний час!

Опубліковано

Вони показуюють де знаходиться наша країна на даний час!

І замітьте, що альтернативи бути не може. навіть якщо надіти задом наперед :smile3:

А як такий варіант?

1230567854_trusi.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...