Перейти до змісту

Допомога з купівлею монітора.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть підібрати монітор в ціновій категорії до 2700 гривень.

Радили lg ips 236v, що скажете по ньому?

Опубліковано

IPS рулить! Працював за LG W2220P, то кути огляду і передача кольорів (після ТН) просто вражає. А от C-PVA поки не бачив, цікаво було б глянути на цю самсунгівську альтернативу IPSу.

Опубліковано

Я за монітори на матриці ips або pva, воно того варте. Сам користуюся Samsung'ом з pva матрицею.

Опубліковано

Допоможіть підібрати монітор в ціновій категорії до 2700 гривень.

Радили lg ips 236v, що скажете по ньому?

Правильно радять

Як варіант lg ips 231р - відрізняється відсутністю HDMI, але наявністю колонок 2x1W, підставки, що регулюеться та можливістю повороту екрану.

P.S. HDMI, як на мене, цікавий при підключенні до мультим. центру або ноута.

Опубліковано

а в играх на ips матрице в этом лджи монике изображение при динамичных сценах смазыватся не будет?

Опубліковано

а в играх на ips матрице в этом лджи монике изображение при динамичных сценах смазыватся не будет?

Реклама каже, що ні. Але 8мс, це не 2мс. Тут треба йти у "Всесвіти", "Діавести", "Сонечка",... і дивитися САМОМУ.

(на ips нарікають як раз за шлейф і "фіолетовий" чорний при LED підсвітці, хвалять за кути і кольори).

Опубліковано

Все таки шлейф и фиолет отпугивает))

Во всесвите был, нету у них сейчас этого монитора)

http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/34773/index.html думаю остановится на этом

Опубліковано

Samsung SM F2380 23'Wide, C-PVA, 250 кд/ м2, 3000:1 (DC 15000:1), 8мс(G&G), 178/ 178, D-Sub, 2хDVI-D с HDCP, чорний

Можливо таке підійде?

Підтримую також цей вибір, монік супер, користуюсь вже рік.

Опубліковано

Все таки шлейф и фиолет отпугивает))

Во всесвите был, нету у них сейчас этого монитора)

http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/34773/index.html думаю остановится на этом

так, апарат позиціонується як топовий ігровий (сам на нього придивлявся), але народ вже його попробува: http://hotline.ua/tx/lg_flatron_w2486l/?tab=3

Тому я поки зупинився на 23(22) LED TN+ 2мс.

Ось порівняй: http://hotline.ua/gd/2/cmp/?s=141882-223483-223607-211535-202072

чи вартий цього завий дюйм (2,54см)?

Опубліковано

Підтримую також цей вибір, монік супер, користуюсь вже рік.

Цікаво а чому брав цей, а не Samsung 2333T?

Я так зрозумів наявність HDMI автором вітається.

В мене самого на роботі Samsung 193Р+. PVA це PVA :smile-zachot: - але я за ним працюю.

Вже пора прикручувати PVA на LED :rolleyes:

Опубліковано

не читайте рекламу і не займайтесь дурнею.

99,99% користувачів ніколи в житті не побачать різниці між TN і S-IPS навіть якщо розказувати де вона. Це тому що правильна кольопередача нафіг не потрібна якщо ти не займаєшся поліграфією.

Стосовно тих моніторів що розглядаються - не путайте IPS(S-IPS) і E-IPS, PVA і C-PVA. Перші - для професійної роботи з графікою, а другі - просто шоби впарювати. Якість зображення краща як в TN, але ніяк не дотягує до професійних. Зато різниця в ціні суттєва.

Купівля дорогих моніторів є необхідною у двох випадках:

1. професійна діяльність (монітор відбиває себе дуже швидко).

2. тупо бабла нема куди подіти і хочеться повипєндрюватися.

хоча є третій дуже рідкісний варіант :) дістався недорого :) як в мене Eizo на S-IPS.

Опубліковано

не читайте рекламу і не займайтесь дурнею.

99,99% користувачів ніколи в житті не побачать різниці між TN і S-IPS навіть якщо розказувати де вона.

На рахунок кольору - так. А о кути кидаються в очі конкретно. Достатньо стати за спиною.

Опубліковано

а, і ще таке попутно

Реклама каже, що ні. Але 8мс, це не 2мс. Тут треба йти у "Всесвіти", "Діавести", "Сонечка",... і дивитися САМОМУ.

(на ips нарікають як раз за шлейф і "фіолетовий" чорний при LED підсвітці, хвалять за кути і кольори).

реклама - то якраз "2мс", бо насправді там є всі 8 при більшості переходів стану пікселя. В мого 18"-монітора цілих 16 мс (чесних) і ніяких хвостів на картинці немає і бути не може.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...