Перейти до змісту

Авто на прокат для поїзди в Польшу на вихідні

Atletlutsk

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть чи можливо отримати авто на прокат для Поїздки в Варшаву на 2 дні ?

Чи прокат діє тільки по тер. України ?

Водійський стаж 2роки

21рік.

Наперед дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вариант "с водителем" не устраивает?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще без. адже це додаткова плата. і мабуть не маленька

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не разу не брал "авто в аренду" но там наверное есть много трудностей и нюансов

начиная с того что могут не выпустить заграницу на арендованном и заканчивая нерабочим насосом в багажнике

а так взял машинку с водилой и балдеешь целую дорогу

ИМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я пропонував такий варіант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть чи можливо отримати авто на прокат для Поїздки в Варшаву на 2 дні ?

Чи прокат діє тільки по тер. України ?

Водійський стаж 2роки

21рік.

Наперед дякую

Я думаю, це нереально. Самого договору прокату мало. Оскільки повинен бути техпаспорт для тимчасового виїзду закордон. Хоча зробити його цілком можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це нереально!!! А якщо й реально, то простіше і дешевше вийде купити по доручці авто а після повернення продати :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це нереально, я взнавав. За кордон на орендованому авто не випустять...якщо, звичайно, не йти нелегально-кримінальним шляхом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про оренду авто в 21 рік та ще і з виїздом за кордон - забудься!

Брав три рази різні машини в оренду на місяць та два місяці. Кого така інформація цікавить: автомобілі брав завжди в одній конторі в Києві (можу пошукати ссилку), хотя перед цим обзвонив з десяток таких же контор у Києві, був в одній у нас у Луцьку, по інтернету дивився у Львові... Самий вигідний варіант знайшов все-таки у Києві, у нас у Луцьку було найдороще! В общім, зранку сів в маршрутку на Київ, а після обіду уже їхав орендованою машиною додому. Майже всюди, автомобілі в оренду дають тільки з 24-25 років, і без права передоручення чі виїзду за кордон! Але, ганяй собі скільки хочеш на майже новенькій машині по всій Україні без обмежень... один раз, за місяць, я накатав 7тис.км! :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це нереально!!! А якщо й реально, то простіше і дешевше вийде купити по доручці авто а після повернення продати :rolleyes:

Цілком підтримую!

Десь в тих самих роках (21-22роки), мені теж потрібна була машина на все літо, просто поганяти (як раз в такому віці і хочеться)! Теж спочатку пробував в когось взяти в оренду - все марно, бо пацанам в оренду своєї машини ніхто не дає... в общім, пішли з другом на наш Луцький базар, склалися, і купили собі на двох "девятку" за 3800... через 3 місяці, коли накаталися (потрібно знову було їхати на роботу), виїхали нею назад на базар, трошки спустили, і за один день продали за 3500...

За три місяці "цілодобового відриву і польотів" втратили тільки $300... ну, ще може $50 на підвіску і мєлкий ремонт...

Так шо, все-таки реальніше шось купити а потім продати...

а якщо немає грошей даже на якийсь "жигулик" - то даже якось тупо буде брати автомобіль в оренду... на дорозі все можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та гроші то є. просто купувати машину щоб покататись а далі ладити її і продавати не зовсім хочеться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та гроші то є. просто купувати машину щоб покататись а далі ладити її і продавати не зовсім хочеться

отже взяти водія з машиною виходить найреальніше - інших варіантів немає. або поїхати з друзями в яких є машина

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляєш ладу у Варшаві (подібну як тут) і хоч кожен тиждень у Варшаву. Доручень не треба, головне щоб була страховка. :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Водійський стаж 2роки

21рік.

Наперед дякую

Цікаво, як ще розуміти "водійский стаж 2 роки" - якщо немає своєї машини і немає на чому їздити? :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що тут розуміти. з 18 років отримав права. 2 рокі їздив. в 20 продав машину.

Купляєш ладу у Варшаві (подібну як тут) і хоч кожен тиждень у Варшаву. Доручень не треба, головне щоб була страховка. :smile3:

можна трохі детальніше з цього моменту. як я зможу їздити на Польській машині без доручення ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...