Перейти до змісту

Авто на прокат для поїзди в Польшу на вихідні

Atletlutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть чи можливо отримати авто на прокат для Поїздки в Варшаву на 2 дні ?

Чи прокат діє тільки по тер. України ?

Водійський стаж 2роки

21рік.

Наперед дякую

Опубліковано

не разу не брал "авто в аренду" но там наверное есть много трудностей и нюансов

начиная с того что могут не выпустить заграницу на арендованном и заканчивая нерабочим насосом в багажнике

а так взял машинку с водилой и балдеешь целую дорогу

ИМХО

Опубліковано

Підкажіть чи можливо отримати авто на прокат для Поїздки в Варшаву на 2 дні ?

Чи прокат діє тільки по тер. України ?

Водійський стаж 2роки

21рік.

Наперед дякую

Я думаю, це нереально. Самого договору прокату мало. Оскільки повинен бути техпаспорт для тимчасового виїзду закордон. Хоча зробити його цілком можливо.

Опубліковано

Це нереально!!! А якщо й реально, то простіше і дешевше вийде купити по доручці авто а після повернення продати :rolleyes:

Опубліковано

Це нереально, я взнавав. За кордон на орендованому авто не випустять...якщо, звичайно, не йти нелегально-кримінальним шляхом.

Опубліковано

Про оренду авто в 21 рік та ще і з виїздом за кордон - забудься!

Брав три рази різні машини в оренду на місяць та два місяці. Кого така інформація цікавить: автомобілі брав завжди в одній конторі в Києві (можу пошукати ссилку), хотя перед цим обзвонив з десяток таких же контор у Києві, був в одній у нас у Луцьку, по інтернету дивився у Львові... Самий вигідний варіант знайшов все-таки у Києві, у нас у Луцьку було найдороще! В общім, зранку сів в маршрутку на Київ, а після обіду уже їхав орендованою машиною додому. Майже всюди, автомобілі в оренду дають тільки з 24-25 років, і без права передоручення чі виїзду за кордон! Але, ганяй собі скільки хочеш на майже новенькій машині по всій Україні без обмежень... один раз, за місяць, я накатав 7тис.км! :-)

Опубліковано

Це нереально!!! А якщо й реально, то простіше і дешевше вийде купити по доручці авто а після повернення продати :rolleyes:

Цілком підтримую!

Десь в тих самих роках (21-22роки), мені теж потрібна була машина на все літо, просто поганяти (як раз в такому віці і хочеться)! Теж спочатку пробував в когось взяти в оренду - все марно, бо пацанам в оренду своєї машини ніхто не дає... в общім, пішли з другом на наш Луцький базар, склалися, і купили собі на двох "девятку" за 3800... через 3 місяці, коли накаталися (потрібно знову було їхати на роботу), виїхали нею назад на базар, трошки спустили, і за один день продали за 3500...

За три місяці "цілодобового відриву і польотів" втратили тільки $300... ну, ще може $50 на підвіску і мєлкий ремонт...

Так шо, все-таки реальніше шось купити а потім продати...

а якщо немає грошей даже на якийсь "жигулик" - то даже якось тупо буде брати автомобіль в оренду... на дорозі все можливо.

Опубліковано

та гроші то є. просто купувати машину щоб покататись а далі ладити її і продавати не зовсім хочеться

Опубліковано

та гроші то є. просто купувати машину щоб покататись а далі ладити її і продавати не зовсім хочеться

отже взяти водія з машиною виходить найреальніше - інших варіантів немає. або поїхати з друзями в яких є машина

Опубліковано

Водійський стаж 2роки

21рік.

Наперед дякую

Цікаво, як ще розуміти "водійский стаж 2 роки" - якщо немає своєї машини і немає на чому їздити? :-)

Опубліковано

а що тут розуміти. з 18 років отримав права. 2 рокі їздив. в 20 продав машину.

Купляєш ладу у Варшаві (подібну як тут) і хоч кожен тиждень у Варшаву. Доручень не треба, головне щоб була страховка. :smile3:

можна трохі детальніше з цього моменту. як я зможу їздити на Польській машині без доручення ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...