Перейти до змісту

Анкета велотуриста, що вже був в Криму

kavalena

Рекомендовані повідомлення

На прохання однієї хорошої людини створюю цю тему, адже сама вона так чомусь і не змогла зареєструватись у вас на форумі...

Ось відповідна тема в нас, на рівело: http://www.rivelo.com.ua/forum/viewtopic.php?f=35&p=13748#p13748

Доброго дня. Є в мене кілька запитань з Криму до володарів роверів.

Я живу в Криму. Працюю в туризмі, їжджу на велосипеді, вчуся в університеті на географічному факультеті. Через рік захищати диплом, зараз пишу вже другу курсову, обидві (як і диплом) на одну тему: велотуризм в Криму.

На таку тему майже ніхто не пише. Нещодавно познайомилася з людиною, яка захищала в 1998 році диплом за темою велотуризм в Україні, це був геофак Київського універа Шевченка, і це досі єдиний диплом на таку тему за весь час існування цього факультету. Оскільки буквально з нуля починаю, то і праця моя вже не дуже географічна, а щось середнє між географією, соціологією і маркетингом. Мало просто нанести на мапу лінії веломаршрутів: треба ще зрозуміти, що за люди по ним їдуть, що їм потрібно, а що ні.

Статистики немає, збираю сама. Для цього зробила анкетування. Подивитися анкету, скачати можна тут: http://www.on-line.crimea.ua/forum/index.php?t=134

Взагалі-то люди, що на велосипедах не їздять, дуже мало про велосипедистів знають. Хто такі? пронеслися та щезли на обрії.

Дані анкетування викладатиму в широкий доступ на початку квітня. Цікаві цифри є. Результатии анкетування навіть в змозі "підняти" велотуристів в очах не-вело суспільства. Наприклад, анкета доказово вказує, що велотуристи не пиячать і не палять. Це ж улюблені клієнти на всіх турбазах! (це якщо ви користуєтесь послугами турбаз)

Скажіть мені ще, будь ласка, таку цифру: скільки велосипедистів прийняло участь у Велодні-2010? Збираю такі дані по всіх містах країни. Це єдина змога хоча б якось зрозуміти, скільки людей їздить на вело в Україні. Хто володіє інформацією, скажіть мені просто число. Це зекономить мені час та сили, які я маю втратити на пошуки таких даних.

Заздалегідь вдячна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заповнив анкету і відправив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результаты анкетирования)):

Обобщенный «портрет» велотуриста в Крыму

Парень в возрасте 26-35 лет, живет в одном из областных городов Украины. Велотуризм – его увлечение, способ отдыха и познания окружающего мира. Имеет уровень доходов до 500 у.е. в месяц, не курит, пьёт мало и редко – в лучшем случае один-два раза за поход. Из алкогольных напитков предпочитает вино, реже пиво. Может состоять в каком-либо объединении велотуристов, а может не состоять, опыта категорийных спортивных походов не имеет, и ездит он в походы не ради спорта, а ради отдыха: спортивные звания и достижения его не интересуют.

Ездит в Крым в составе небольшой группы (5-8 человек, а то и меньше), причем ежегодно. В Крыму его привлекает красота пейзажа и горный рельеф. Ценит Крым за транспортную доступность и обилие достопримечательностей. Для их осмотра обязательно выделит время. Чаще всего интересуются объектами природного характера (горы, водопады) – и чем меньше людей и больше природы, тем лучше. Из рукотворных памятников наибольший интерес вызывают сооружения средневековья – башни, крепости и пещерные города.

Умеет быстро устранять поломки велосипеда в полевых условиях, что говорит о хорошей, серьезной подготовке к походам. В случае поломки получает помощь и поддержку со стороны всех участников велопохода.

Изредка пользуется услугами недорогих кафе или столовых, услугами средств размещения также пользуется нечасто: только в случае необходимости, один-два раза за поход. Основными причинами пользования услугами средств размещения является соблюдение личной гигиены и форс-мажорные обстоятельства (ухудшение погодных условий или проблемы со здоровьем).

А еще велотуристы – народ веселый, самокритичный, в меру саркастичный и очень наблюдательный. Об этом свидетельствуют «неформатные» ответы в анкетах. Какие? Читайте дальше!

Подробнее

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт!

Марія закінчила мапу Велодня всім заглянути!!!

http://www.on-line.crimea.ua/forum/index.php?t=141

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кавалєна обяву тільки розмістила..а мопед не її )))

Хоча зачот.. базару нема..))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до ВЕЛОДНЯ не так багато залишилось. Так що, щоб не втратити скромне друге місце, пора вже щось думати на рахунок його проведення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...