Перейти до змісту

"Поза очі" з Віктором Ющенком.


Dream

Рекомендовані повідомлення

"Поза очі" з Віктором Ющенком.

26.03.2011.

Як це - бути Президентом України? Дуже небагато людей можуть дати відповідь на це запитання, і Віктор Ющенко - один із них. Про дитинство в маленькому селі, знайомство з дружиною, дітей та друзів він розказав Юлії Литвиненко.

"
Якщо Ви знаєте хто Ваш прапрапрапрадід, чи якщо Ви знаєте хто у Вас був прадід, чи якщо Ви знаєте хто у Вас був дід, - я легко скажу хто Ви є. Бо Ви виховуєтеся у тому духовному комплексі, який передається у спадщині через Вашу родину. Ви не вийдете за межі тих цінностей, тої моралі, того духовного комплексу, у якому жила ваша родина
"

Ця цитата особливо мене радує, оскільки останніх півроку активно займаюсь історією своєї родини - в генеалогічному дереві вже зібрано мінімальну інформацію (стать) про три з половиною сотні моїх родичів... І якщо в Хмельницькому облархіві знайдуться записи про мого прапрапрадіда, на могилу якого цього року ми знову поїдемо на проводи, то маю велику надію на з'ясування історії мого прапрапрапрадіда і також документального підтвердження родинних зв'язків з однофамільцями з Краснодару.

ЗІ. Прошу дуже уникати оціночних коментарів діяльності В.А.Ю. - саме тому тему створив не в Політиці. Наперед дякую. :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...