Перейти до змісту

Який чай ви купуєте?

kozakOleg

Рекомендовані повідомлення

Народ якому чаю хто надає перевагу, зокрема цікавлять марки?

Зокрема сам люблю чорний AHMADTEA, досить смачний смак, подобається ще Батік, Грінфілд...

Цікавить який чай ви пєте (надаєте перевагу)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

AHMADTEA дружина купує.

З.І. І там в пачці ще є кльова якісна чайна ложка :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зелений чай «Плод страсти» з ароматом маракуйї (ХЕЙЛІС).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хейліс - "Плод страсти" - дуже смачний особливокрупнолистовий, правда чорний, а не зелений. Там не просто аромат маракуї, а її шматочки плавають))) Зелений не пробував.

Хоча полюбляю чай з столовою ложкою лимонного соку-фреш/0,5л, то в такому випадку маракуйа трохи не в тєму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хейліс - "Плод страсти" - дуже смачний особливокрупнолистовий, правда чорний, а не зелений. Там не просто аромат маракуї, а її шматочки плавають))) Зелений не пробував.

Хоча полюбляю чай з столовою ложкою лимонного соку-фреш/0,5л, то в такому випадку маракуйа трохи не в тєму.

Цікаво, якщо чесно то якось не чув про цей чай, я то надаю перевагу чорним чаям, не дуже люблю зелені. А яка середня ціна його?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЧОрний теж дуже смачний, і ті шматочки справжні - просто давно не купувала.

А назва яка цікава :). Та і смак божественний. Підсадила на нього багатьох знайомих.

Раніше коштував десь 20 грн.

Грінфілд купувала один раз. Ну дрова і все :( - чи то підробка трапилась, але більше купувати бажання немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому цыкаво : Не рекомендую купувати чаЇ Lipton , зокрема пірамідки, її розриваєщ і в кожній є 3-4 гранули ароматизатору, тому вони такі і смачні...

Доречі на цей чай присідаєш,як на мівіну (хоч маленька , але залежність...)

Це знаю не з чуток, просто торговим по ньому працював...

Компанія Юнілевер вибачайте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раніше зелений тянь-шань купував часто.. Мені подобалось. але щось він пропав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раніше зелений тянь-шань купував часто.. Мені подобалось. але щось він пропав

не скрізь :) - я минулого тижня купувала в магазинчику на Варшавці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, якщо чесно то якось не чув про цей чай, я то надаю перевагу чорним чаям, не дуже люблю зелені. А яка середня ціна його?

В Там-Тамі до 20 грн якщо пам*ять не зраджує. Чайні листочки попадаються навіть цілі. Ще в Там-Тамі купував (приблизно в цьому ж ціновому діапазоні) чай з ароматом ванілі і ще чогось такого)В чорній упаковці такій. Таке враження що не чай п*єш а їси цукерку. Теж дуже смачно.

Імхо, всякі ліптони-батіки - це щоб просто попити чаю (признаюсь, часто такий п*ю). А щоб отримати СПРАВЖНЮ НАСОЛОДУ треба хоча б починати з Хейліса (не пакєтічного).

До речі навпроти 5ї школи поряд з книгарнею відкрився чайний магазинчик на днях, правда, ще не заглядав туди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ахмад з бергамотом :ok2:.

Також китайський пуер, досить специфічний, на любителя. В сухому виді, декотрі сорти мають носково-мишиний аромат :smile3:.

Шановні, підкажіть, з ніг збився шукаючи чорний чай сорту Дарджилінг, в місті жодної точки з ним не знайшов..

demokrat, таки да, вдома вже довгий час пилиться почата пачка "Lipton" Passion Raspberry (чорний чай, малина, маракуйя), треш ще той, як його люди п"ють? :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Там-Тамі до 20 грн якщо пам*ять не зраджує. Чайні листочки попадаються навіть цілі. Ще в Там-Тамі купував (приблизно в цьому ж ціновому діапазоні) чай з ароматом ванілі і ще чогось такого) Таке враження що не чай п*єш а їси цукерку. Теж дуже смачно.

Імхо, всякі ліптони-батіки - це щоб просто попити чаю (признаюсь, часто такий п*ю). А щоб отримати СПРАВЖНЮ НАСОЛОДУ треба хоча б починати з Хейліса (не пакєтічного).

До речі навпроти 5ї школи поряд з книгарнею відкрився чайний магазинчик на днях, правда, ще не заглядав туди.

Ні - я пакетні взагалі не беру..., ну тільки якщо в дорогу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Там-Тамі до 20 грн якщо пам*ять не зраджує. Чайні листочки попадаються навіть цілі.

Підтримую. Такого чаю в чашку треба кидати зовсім мало, бо листя ну дуже крупне, тому чаю вистачає надовго.

При заварці одразу видно, що це справжній чай.

Грінфілд і Ахмат в порівнянні з "Плод страсти" Хейліс мають багато стебел, а не самого листя. І коли чай закінчується, їх особливо видно на дні. Пити такий чай не дуже приємно, я кажу на ті стеблинки "дрова" :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ахмад з бергамотом :ok2:.

Також китайський пуер, досить специфічний, на любителя. В сухому виді, декотрі сорти мають носково-мишиний аромат :smile3:.

Шановні, підкажіть, з ніг збився шукаючи чорний чай сорту Дарджилінг, в місті жодної точки з ним не знайшов..

demokrat, таки да, вдома вже довгий час пилиться почата пачка "Lipton" Passion Raspberry (чорний чай, малина, маракуйя), треш ще той, як його люди п"ють? :dont:

на старому ринку є точка там де хімія зліва відщ центрального ряду, там мужик родає, всі кажуть на нього пожарнік, в нього багато чаїв , він сам контрабас десь достає , в нього можуль бути цікаві чаї...

І ціни в нього супер!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще раджу іноді пити трави різних видів - головне не переборщити і не змішувати все на купу.

Періодично п"ю м"яту з мелісою, травки для очищення організму. І корисно, і дуже смачно :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ахмад чорний. просто подобається. Якщо ж не вдасться купити його, то беру Батік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КАРПАТСЬКИЙ чай з плодів, ягід та трав :ok: . останнім часом купував по декілька різних пачок чаю, пробува-тестував-вибирав, зупинився на Карпатському! (чай схожий на компот, п'ю без цукру)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось, ще знає якийсь Не поганий! чай з плодів, ягід та трав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив не так давно на Закарпатті місцевий чай Бадьорість. Такий смачний.

Зараз ходжу шукаю де б у нас щось подібне знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грінфілд. :)

Але лише розсипний крупнолистий.

З долькою лимона :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечислені маркі - чай "пролетарський".

З полуницею, мятою і іншими травами також не чай, а відвар.

Нормальний чай в ціні старує від 20 грн за 50 грам.

Він має свій запах доволі незвичний (ваняє так сказать), і штирить, BACbOK не дасть збрехать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він має свій запах доволі незвичний (ваняє так сказать), і штирить, BACbOK не дасть збрехать.

Нє, штирить "зелений чай" по 50 грн і більше за 10 грам))) Але це тема для іншої розмови :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечислені маркі - чай "пролетарський".

З полуницею, мятою і іншими травами також не чай, а відвар.

Нас ДУРЯТЬ!, на пачках пишуть, що це чай, а не відвар.

Кому вірити?

Наприклад: чай з плодів, ягід та трав (переписано з пачки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зеленый, самый простой, байховый. в качестве основы. а еще различные травы и ягоды в сушеном виде (мята, мелисса, розмарин, шиповник), которые при заварке сам добавляю для вкуса и аромата

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, штирить "зелений чай" по 50 грн і більше за 10 грам))) Але це тема для іншої розмови :rolleyes:

Не вірно ти мене зрозумів :closedeyes: . Я мав на увазі саме чай (улун, пуер) спробуй. Штирить - поняття відносне, скоріше змінює настрій на більш позитивний лад, заспокоює.

А якщо ти про Марі Хуанку, то відваром від листя лікують

воспалительных заболеваниях мочевыводящей системы (циститы, уретриты), при кашле, геморрое и желтухе.почки в камнях, При астме принимают как отвар
Если у кормящей матери недостаточно молока, то можно пить эмульсию из конопляных семян.

Гугля в допомогу лікбезу

Це все про посівну (не колбасящу).

Мати моя лікувалась, я спробував пити....холодний ще можна. Мені краще покурить. Гідропон - Цени від 90 грн за грам і вище. (Буває 2-3 грами за 150 грн.) Кароч, тупо якій сорт така й ціна.

Сорі за офтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...