Перейти до змісту

Процедура вдновлення техпаспорту і прав

SilverBlack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скажіть, хто знає яка процедура відновлення техпаспорту і водійських прав, куди звертатись і скільки це приблизно буде коштувати???

Опубліковано

Не впевнений, але якщо показати довідку про закінчення водійських курсів, то перездавати не потрібно.

Опубліковано

думаю ні. оскільки коли здаєте на права.. ви ж теж її приносите, але вас все одно просять здати екзамен.

ну і тут буде те саме, але думаю ще перед тим попросять написати заяву на згубу/викрадення у відділок міліції.

Опубліковано

На рахунок прав - Якщо на руках э екзаменаційна картка водія(в МРЕО після екзамену віддавали разом з правами) - то перездавати не треба точно. Просто пишеш заяву на згубу і просиш відновити.

Опубліковано

Рахую що перездавати - бред, оскільки права мають серійний номер і занесені в єдину базу, і якщо є заява про згубу написана в міліції, то булоб логічно в ДАІ переглянути базу на імя того що згубив права на наявність зареестрованих на нього водійських прав і все.

Опубліковано

На рахунок прав - Якщо на руках э екзаменаційна картка водія(в МРЕО після екзамену віддавали разом з правами) - то перездавати не треба точно. Просто пишеш заяву на згубу і просиш відновити.

Ага :) раскатал губу :) У меня карточка такая есть .... я 2 раза проё терял права, и оба раза на перездачу. И хотя я их восстанавливал "по-блату" всё равно садился за комп и давил кнопушки.

Опубліковано

Не знаю, який в Вас блат, але півроку тому виправ права так, що від них нічого не залишилось - фактично втратив. Написав заяву про втрату,прикріпив копію екзаменаційної картки, заплатив 51 грн + 18,50 за бланк, і через тиждень забрав нові права. Якби права були б пластикові, то за бланк вийшло б більше. Якщо зараз щось змінили - то це точно брєд. Бо за тією ж логікою при втраті техпаспорта - машину треба знову реєструвати

Опубліковано

на рахунок техпаспорта:

пишеш в МРЕВ заяву про втрату. тобі роздруковують реєстраційну картку на твоє авто. з цією карткою ти проходиш ексерта, друкуєш заяву на видачу дубліката техпаспорта і здаєш ці всі документи інспекторам.

через годину отримуєш дублікат техпаспорта.

коштує це все задоволення в районі 600-700 грн.

Опубліковано

на рахунок техпаспорта:

пишеш в МРЕВ заяву про втрату. тобі роздруковують реєстраційну картку на твоє авто. з цією карткою ти проходиш ексерта, друкуєш заяву на видачу дубліката техпаспорта і здаєш ці всі документи інспекторам.

А якщо інспектор ДАЇ поламав тех паспорт?

Опубліковано

Месяц назад восстанавливал водителю на фирме права, которые были украдены, про что есть соответствующее заявление в горотдел, так вот: в возбуждении дела отказали за отсутствием материальных убытков, украдена была папка сдокументами, водитель сдавал экзамены полностью (даже при наличии у него экзаменационной карточки), а вот, если бы, было возбуждено дело - экзамены сдавать не нужно. Бред в том, что была на руках справка из горотдела, про то,ч то права украдены с документами, но в МРЕВ потребовали справку из ДАЙ, про то,что права не изъяты!

Опубліковано

Месяц назад восстанавливал водителю на фирме права, которые были украдены, про что есть соответствующее заявление в горотдел, так вот: в возбуждении дела отказали за отсутствием материальных убытков, украдена была папка сдокументами, водитель сдавал экзамены полностью (даже при наличии у него экзаменационной карточки), а вот, если бы, было возбуждено дело - экзамены сдавать не нужно. Бред в том, что была на руках справка из горотдела, про то,ч то права украдены с документами, но в МРЕВ потребовали справку из ДАЙ, про то,что права не изъяты!

+1 ну melonbet тебе просто повезло .... как говорят в народе " человек с рождения га..о ел". У меня воровали 2 раза и заявление я писал , и один извините ху. я ходил на перздачу.

Опубліковано

Зате освіжи :blush: в свої знання ПДР

тебе! извини - минус миллион ... потому как я и так знаю правила, а сколько "перегонщиков скота" которые присутствуют в вопросах мне знать нехер не надо...... по-этому .... я сдавал по блату ... ЧТОБЫ заплатив 1 раз .. не идти на перездачу .... за которую НАХЕР снова платить надо .......

и ПЛЮС terorist по тому как он знает НАХу. эти перездачи придуманы....

Опубліковано

на рахунок техпаспорта:

Дякую за інформацію. Якось аж полегшало трохи... бо чув що вартість відновлення дорівнює приблизно вартості постановки на облік...

лишается чекати поки топікстартер відпише - як в нього вйишло відновити права :)

Я просто цікавлюся, ще залишились певні шанси на повернення документів. І навіть якщо не поверну то займусь відновленням коли будуть гроші. Тепер вимальовується певний бюджет на таке щастя...

Опубліковано

Зате освіжи :blush: в свої знання ПДР

тебе! извини - минус миллион ... потому как я и так знаю правила, а сколько "перегонщиков скота" которые присутствуют в вопросах мне знать нехер не надо...... по-этому .... я сдавал по блату ... ЧТОБЫ заплатив 1 раз .. не идти на перездачу .... за которую НАХЕР снова платить надо .......

и ПЛЮС terorist по тому как он знает НАХу. эти перездачи придуманы....

Правила - це є інструкція.А інструкцію в нас читають, коли нема що читати, або коли вже пізно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...