Otto Kreer Опубліковано 25 Березня, 2011 в 12:38 #1 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 12:38 Поздоровляю бійців невидимого фронту ! В Киеве прошли торжества по случаю 19-й годовщины создания Службы безопасности Украины Приветствие от Президента Украины Виктора Януковича зачитал Глава Администрации Президента Сергей Левочкин: «Служба безопасности Украины - практически ровесница нашего государства, которая в этом году будет отмечать свое двадцатилетие. Все это время сотрудники органов безопасности были надежным щитом для защиты национальных интересов государства. Высокий профессиональный уровень Вашей работы и преданность делу снискали заслуженный авторитет и уважение в обществе."
belian Опубліковано 25 Березня, 2011 в 14:07 #2 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 14:07 пішли вони нахуй, це немов би як я і не правий так говорити, але тільки от служба безпеки україни назва то далека від ідеалу і їхніх принципів, захишати то нема чого їм, бо ж самі все створюють: і ворогів, і злочинців затятих у яких ми так віримо що вони поганці , а у самих лавах того сбу їх ще більше, і підпорядковуються вони особисто злочинній владі, і їхня кланово-іерархічна структура приймає у свої лави людей у яких відсутні будь які моральні якості, і якшо вже я таке пишу то вже до кінця буду , то СБУ є засобом силової влади тільки у руках владної злочинної верхівки, я от розумію, що досягання висот задля захоплення влади у країні базується на крові невинних, але от коли цьому сприяє найголовніша силова структура країни і ретельно замітає сліди своїх брудних злодіянь, замилюючи людям очі, щоб вони нічого не бачили і надалі вірили у її зразковість то це уже тоталітарне КГБ, і якшо хтось не згоден то доведіть но мені шо я не правий! І зрештою дехто з нас взагалі до сбу немав ніколи ніякого відношення і може суперечити усьому написаному , але от тоді факт, якшо от ми вважаємо що буцімто сбу правильно працює бо є гранціозні справи які розслідуються , то це тільки поверхневе маскування а справжні справи вони вирішують так що ніхто навідь і не запідозрить, і справи ті ой і досить неправомірні і непрості ! і яшо вже йде така розмова то їхні дії є звичайні, однотипні і властиві кожній країні і вони безпосередньо базуються на повній підзвітності особом, які посідають значущі місця у владній структурі ! І діяльність їхня спрямована не на забезпечення безпеки громадянам України, а навпаки їх пригноблення методом утисків і репресій ! Вже навідь дойшли до того, шо блогерів садять за так зване правопорушення щодо їхньої особи, бо вони правду пишуть а їм це зовсім непотрібно щоб люди втрачали довіру у їхні навязані ілюзії, може й у мене ше недай бог ще будуть через це проблеми, бо я ось таке пишу ! Але як то в народі кажуть: "Що правда, то не гріх"
Otto Kreer Опубліковано 25 Березня, 2011 в 14:12 Автор #3 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 14:12 пішли вони нахуй... І Вас з святом !
Nikandr Опубліковано 25 Березня, 2011 в 19:02 #4 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 19:02 пішли вони нахуй, це немов би як я і не правий так говорити, але тільки от служба безпеки україни назва то далека від ідеалу і їхніх принципів, захишати то нема чого їм, бо ж самі все створюють: і ворогів, і злочинців затятих у яких ми так віримо що вони поганці , а у самих лавах того сбу їх ще більше, і підпорядковуються вони особисто злочинній владі, і їхня кланово-іерархічна структура приймає у свої лави людей у яких відсутні будь які моральні якості, і якшо вже я таке пишу то вже до кінця буду , то СБУ є засобом силової влади .......................................за тобою уже мабуть виїхали
VeryFate Опубліковано 25 Березня, 2011 в 20:22 #5 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 20:22 Народ це 1 повідомлення belian пішли вони нахуй... і таке насичене. А СБУ нізачот. Там є нормальні, але дуже маленький %
bearler Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:05 #6 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:05 Поздоровляю бійців невидимого фронту ! В Киеве прошли торжества по случаю 19-й годовщины создания Службы безопасности Украины Приветствие от Президента Украины Виктора Януковича зачитал Глава Администрации Президента Сергей Левочкин - ето также полный дибил как же и нашый президент которий своим идиотизмом и маразмом гробет Україну : «Служба безопасности Украины - практически ровесница нашего государства, которая в этом году будет отмечать свое двадцатилетие. Все это время сотрудники органов безопасности были надежным щитом для защиты национальных интересов государства. Высокий профессиональный уровень Вашей работы и преданность делу---(брехня, полная, подлизал Яник им при розговори, штоб розсудок у людей помутненный остался) снискали заслуженный авторитет и уважение в обществе." --- ето только им так кажется
Tolik_lt Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:08 #7 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:08 Народ це 1 повідомлення belianце alovin зарегався заново. його стиль.
belian Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:42 #8 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:42 Народ це 1 повідомлення belian це alovin зарегався заново. його стиль. :blink: Ого, оце так і вже популяльність !Не встиг буквально місяць назад, як ви кажете, зарегатись , як тут уже зразу став кімось про кого вперший раз чую ! Да тут прям чудеса відбуваються ! нажаль Tolik_lt твоїх друзів я незнаю і хто такий аловін я незнаю, можливо в тебе зним щось недуже склалося чи чи може чимось не догодив тобі :lol: То не мої проблеми шо у тебе там з ним було ! Але от безпідставні звинувачення в мою сторону, що я тіпа є чиясь погана реаркарнація то це я вже сприйму як безглузду образу ! І надалі такі безпідставні звинувачення тримай при собі, бо ми з тобою абсолютно не знайомі, і взагалі я тільки місяць назад дізнався що таке борд !
Tolik_lt Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:46 #9 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:46 та мені пофіг як ти що сприймеш, тому що ти чиясь погана реаркарнація і на щастя ми з тобою абсолютно не знайомі
belian Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:54 #10 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:54 та мені пофіг як ти що сприймеш, тому що ти чиясь погана реаркарнація і на щастя ми з тобою абсолютно не знайомі Слухай чоловіче чого ти від мене хочеш ??? я тебе взагалі зачепав ??? Я тобі щось погане зробив? Я тебе особисто образив? Я перший до тебе увязався в розмову? Я тебе у чомусь звинувачував ? що ти тепер мене тут виставляєш невідомо за кого ! Я взагалі тут тільки недавно зареєструвався а мене уже звинувачують безпідставно не той за кого себе видаю, мм-да неочікував ! Оце так і гостинність до нових користувачів !
Tolik_lt Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:56 #11 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 22:56 ти сам себе прекрасно виставляєш, мені й робити нічого не треба
belian Опубліковано 25 Березня, 2011 в 23:00 #12 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 23:00 ти сам себе прекрасно виставляєш, мені й робити нічого не треба думай що хочеш, мені до дупи! Удачі тобі в особистих проблемах !
VeryFate Опубліковано 25 Березня, 2011 в 23:21 #13 Опубліковано 25 Березня, 2011 в 23:21 Тс...не паліть мого клона, в мене ще їх з десяток. Свабоду папугаям, блін - розбаньте мій акаунт.
solnishko Опубліковано 26 Березня, 2011 в 09:39 #14 Опубліковано 26 Березня, 2011 в 09:39 2 belian Дякуємо, ти відкрив нам очі своїм емоційний постом....))))))))))) зразу став кімось про кого вперший раз чую ! не перший, не треба обманювати думай що хочеш, мені до дупи! ........ви такі передбачувані...спочатку розводити срач, а потім, коли аргументи закінчуються, сказати : а мені все до дупи..(пяток та інших загадочних частєй тіла) І да, СБУ ми мощно привітали...Головне, змістовно
sweetlena Опубліковано 26 Березня, 2011 в 10:24 #15 Опубліковано 26 Березня, 2011 в 10:24 Оце так і гостинність до нових користувачів ! Я б скоріше сказала: "Оце так повага до "старих" користувачів"...тут такими постами довго популярність здобувати доведеться, ну, звісно, якщо довго тут протримаєшся... Будь попрощє, і люди потягнуться
solnishko Опубліковано 26 Березня, 2011 в 10:28 #16 Опубліковано 26 Березня, 2011 в 10:28 Будь попрощє ой..та куди вже простіше... :lol:
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.