Перейти до змісту

Продам ноутбук HP

Рекомендовані повідомлення

Ноутбук HP ProBook 4515s

Характеристики за посиланням http://www.ultraprice.by/product21430-cat33-gl21-pr153.html

Зовнішній стан на 4.

Єдиний недолік - це мертва батарея. Працює 15-20хв.

Досить непоганий варіант для домашнього використання, щодо мобільності, зарядний пристрій приходиться носити з собою.

Ціна 3000грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

візьму за 2000грн тому що вбита батарея і неблагонадійний процесор з поганою репутацією під назвою туріон !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2000грн за робочу потужну машину? це смішно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2000грн за робочу потужну машину? це смішно.

3000 грн за ноут на гарячому туріоні де потім згорить чіпсет??? Ось це дійсно смішно !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо у вас були такі проблеми з ноутбуком то це не означає, що треба висвітлювати даний ноутбук в поганому світлі. за весь час роботи (1 рік) не було жодного апаратного збою чи проблем із чіпсетом. + умісний розумний торг, а не бозна-яка ціна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо у вас були такі проблеми з ноутбуком то це не означає, що треба висвітлювати даний ноутбук в поганому світлі. за весь час роботи (1 рік) не було жодного апаратного збою чи проблем із чіпсетом. + умісний розумний торг, а не бозна-яка ціна.

це не бозна що,це факт, фактом! Ноути на туріонах довго не живуть! Невіриш мені то в поміч тобі інтернет відгуки про ноути на туріонах а особливо надійної :lol: марки НР :lol: , або ж спитай у людей які займаються ремонтом ноутбуків ! Не хочеш продавати за 2000грн то твоє право, але враховуючи туріон, вбиту батарею, відсутність гарантії, документів, коробки, і стан ноута на 4 , то тобі за нього більше 2000грн навідь і ніхто не дасть, а якшо будеш його продавати місяцями бо тут є такі скупі люди :lol: які продають речі місяцями бо не можуть через свою скупість скинути ціну, то в такому випадку ти його і за тіх 2000грн вже не продасиж!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хтось писав про відсутність гарантії чи документів, що ви робите такі поспішні висновки?

Стан на "4" грунтується на маленьких подряпинах на кришці.

Щодо відгуків, скільки людей, стільки і вражень. Кожен обгрунтовує роботу з ноутбуками на даному типі процесорів по-різному. Так само і з надійністю. Якщо на 100% ноутів з Туріоном летить чіпсет, то звичайно ваша ціна умісна.

Батарея в свою чергу коштує в середньому 500-600грн, якщо знати де замовляти. Тому зменшувати вартість аж на 1000грн не логічно. Ціну можу зменшити максимум на 200-300 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хтось писав про відсутність гарантії чи документів, що ви робите такі поспішні висновки?

Стан на "4" грунтується на маленьких подряпинах на кришці.

Щодо відгуків, скільки людей, стільки і вражень. Кожен обгрунтовує роботу з ноутбуками на даному типі процесорів по-різному. Так само і з надійністю. Якщо на 100% ноутів з Туріоном летить чіпсет, то звичайно ваша ціна умісна.

Батарея в свою чергу коштує в середньому 500-600грн, якщо знати де замовляти. Тому зменшувати вартість аж на 1000грн не логічно. Ціну можу зменшити максимум на 200-300 грн.

Ммм-да! :blush: Ну тоді будеш ти його вічно продавати ! :blush: але зрештою удачі тобі ! :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

занеси його в комісійний магазин біля 5 школи(вони мені декілька продали), там такогож за 3400 забрали, сам бачив. правда націнюють дохріна, але результат є!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

занеси його в комісійний магазин біля 5 школи(вони мені декілька продали), там такогож за 3400 забрали, сам бачив. правда націнюють дохріна, але результат є!

О_о_о !!! :glare:

знаю я тих бариг !!! :angry: заносив їм дела востро 1000 неробив привод взяли за 900грн продали іншій людині за 2400 не сказавши що неробочий привод і сказали їй мій номер і вона до мене з притензіями звонила, то я їм вже тоді чуть недав по морді але стримався , то віддами бігом гроші покупцю а мені ноута, і вони там такі дебіли, Продають старезні ноути по 3800грн, нові ноути набагато кращі і дешевші на 30% магазин орієнтований суто на лохів, і з тими баригами краще діла не мати вони за той ноут автору і 2000грн не дадуть а якщо й дадуть то будуть в 2.5 рази дорогше продавати ! Я б закрив нафіг ту кантору і всі подібні до неї , ціни на Б/У товар дорогші за новий! Ніде в світі нема такого ! Бо то тількі наші українці заробляють на своїх же людях продаючи майже мусор по нереальній ціні !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

окей!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ті що в них купують, інету не мають і в цінах не орієнтуються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ті що в них купують, інету не мають і в цінах не орієнтуються

то це чистої води бариги! :angry: я б їх гнав і закривав подалі !!! :angry: Бо це вже занадто так з звичайних бідних людей гроші виманювати, бо в основному по комісіонках з технікою ходять не багаті люди, і всерівно що вона трішки не розуміється треба ж хоч якусь совість мати, людина ж робила клято, збирала гроші бо думала шо купить жадану і якісну річ , а тут зявляються такі баригі, які уже розвелись на кожному кроці і втулять якусь старезну річ говорячи людині що це нове, потужне, багато функцій і людина викидає тяжко зароблені гроші на вітер. Такіх вчинків бариг бачив безліч, якби не бачив то б не говорив усього цього !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смішні ви люди :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з чого ви це взяли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Пропоную за нього 2600 грн. (акумулятор до нього 700-780 грн.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ноутбук HP ProBook 4515s

Характеристики за посиланням http://www.ultraprice.by/product21430-cat33-gl21-pr153.html

Зовнішній стан на 4.

Єдиний недолік - це мертва батарея. Працює 15-20хв.

Досить непоганий варіант для домашнього використання, щодо мобільності, зарядний пристрій приходиться носити з собою.

Ціна 3000грн.

Пройдися по Радянській по магазинах - нові не гірші, а ціни є моделы біля 3200 грн. + ніякого геморою бо на гарантії і не треба морочитися шукаючи батарею. Це сказано не в образу, але на речі потрібно глянути з точки зору покупця, у Луцьку ціни на б\у явно завищено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...