Перейти до змісту

Нас чекає майбутнє

fenmix

Як темка?  

37 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Давайте уявимо, що буде через 30 років. А потім прикиньте, хтось розгрібе цю темку))

Ну я уявляю, що будуть випускати смартфони з оргскла.

Приклад

На вулицях буде безкоштовний Wi-Fi (кругом!).

Телебачення зникне. З'являться "смарт-монітори". Можна буде дивитися "канали" по системі Cloud в онлайні через мережу інтернет. Це буде мультимедійна система широкоформатного телевізора. Можна буде купувати фільми в BD якості в онлайні через банківську картку і дивитися на "смарторі" (смарт-моніторі). На смарторах будуть власні операційні системи.

Інтернет стане повністю безкоштовним. Точніше найпростіший. А дуже швидкий для фірм та серверів буде оплачуватися ще окремо (хоча потім це зникне).

Автомобілі заборонять. Повністю будуть тільки електрокари, велосипеди та засоби індивідуального пересування (зараз вже є багато концептів).

З'явиться нова зброя. Нові калібри...

Європа (можливо й США) повністю перейде на альтернативну (вітер, сонце, вода) енергію. А значить нафта та вугілля нафіг нікому не здадуться. Схід в ауті...

Китай вийде на ультра-економічний рівень (завдяки генно-модифікованим дешевим продуктам та китайським "айфонам" ну і іншій техніці).

Мобільний зв'язок стане повністю безкоштовним.

Будуть нові космічні програми (дослідження Марсу). Нові відкриття.

Ну і т.д.))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо буде виглядати так:

http://www.youtube.com/watch?v=D3pa2DuYLpE

xphone promo

ЗІ проголосував: Пост-апокаліптичне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо буде виглядати так:

http://www.youtube.com/watch?v=D3pa2DuYLpE

xphone promo

ЗІ проголосував: Пост-апокаліптичне

Ржу немагу. VHS касети в цей телефон? Немає нічого нового немає, а змінні об'єктиви важчі, ніж сам телефон. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Ржу немагу. VHS касети в цей телефон? Немає нічого нового немає, а змінні об'єктиви важчі, ніж сам телефон. ;)

Надписи на тостах бачив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Ржу немагу. VHS касети в цей телефон? Немає нічого нового немає, а змінні об'єктиви важчі, ніж сам телефон. ;)

Надписи на тостах бачив?

toasters_4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, що WiFI замінять 6G. І тому усі інтерфейси у техніці, будуть побудовані на лезерній технології. Голограми замість LCD. Думаю, що HD відійде у небуття. (Уже сьогодні створили кращу технологію картинки)А носії пам'яті, будуть принципово новітні. Nипу 1см2 скла - 10 петабайт інформації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, що WiFI замінять 6G. І тому усі інтерфейси у техніці, будуть побудовані на лезерній технології. Голограми замість LCD. Думаю, що HD відійде у небуття. (Уже сьогодні створили кращу технологію картинки)А носії пам'яті, будуть принципово новітні. Nипу 1см2 скла - 10 петабайт інформації.

Це для особистої інфи. Все інше - на онлайн серверах з рідкого кристалу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зарядки до телефонів не буде, вже існує технологія передачі ел. енергії "без дротів" по аналогії техн. схожа до вайфай. Такщо "сіла батарея" як такого поняття не буде, хіба-що там де немає покриття "світла по повітрю"

To FenMix і на цих тостах теж прикол Гг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зарядки до телефонів не буде, вже існує технологія передачі ел. енергії "без дротів" по аналогії техн. схожа до вайфай. Такщо "сіла батарея" як такого поняття не буде, хіба-що там де немає покриття "світла по повітрю"

Хаха, уявляю "Петя, скинь мені 30%, бо я зарядку вдома забув"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще не можливо що в мобільних апаратах, будь то мобільний, ноут і т.д. поставлять ядерні батареї, якщо кажуть шо ноут провинен на ній до повного розряду пропрацювати 3-5 років в залежності від інтенсивності користування машинкою(це я про сучасні, у майбутньому мабуть будуть більш провожерливіші).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про кінець світу в 2012 уже всі забули ? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про кінець світу в 2012 уже всі забули ? :smile3:

Ніхто не згадує, тут всі оптимісти :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще не можливо що в мобільних апаратах, будь то мобільний, ноут і т.д. поставлять ядерні батареї, якщо кажуть шо ноут провинен на ній до повного розряду пропрацювати 3-5 років в залежності від інтенсивності користування машинкою(це я про сучасні, у майбутньому мабуть будуть більш провожерливіші).

В грі Fallout були машини на ядерних реакторах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це для особистої інфи. Все інше - на онлайн серверах з рідкого кристалу)

сервери будуть інфу зберігати в воді, там пам*яті ого-го влізе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене особисто чекає світле майбутнє.... а Вас?))) хз)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А еще... А еще по небу будут летать розовые жирафы :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рожеві слоники!!

pinkelephants.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=nkm_y99774M

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не треба нам такого майбутнього, як в Фолі))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не треба нам такого майбутнього, як в Фолі))))

Треба, я третю частину ще не пройшов + аддони. Про вегас вже нема що говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто казав про реактори? якийсь там ізотопний розпад... не буду сипати умні слова, бо сам не знаю що вони означають...

во сцылка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слышу голос из прекрасного далёка... посмотрите ещё раз ролик песни, подумайте, а, возможно, те ребята, да и взрослые тоже задавали тогда себе этот вопрос..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлюсь у майбутнє і не бачу нічого хорошого (кажу про Україну)

для мене найкращими роками були 90і - тоді була НАДІЯ (це основне в житті), хотілось жити, хоч і жилось дуже скрутно

Зараз цього нема...

А це що ви обговорюєте пікали і забавкі, не це основне коли через 20 років тут буде гірше ніж в Африці (там хоча б тепло).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да куда вже гірше... ми ітак в moon1.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...