Перейти до змісту

webmoney

self

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
у нас таких нет

:_40: Львів вроді саме блище... Обідно, якось не хороше получається для обласного центру... :rolleyes:

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Підкажіть де в Луцку можна зняти кошти з свого рахунку? Який банк? В якому банку дешевше?:)

Знаю що з UkrMoney можна зняти через банкомат. Для цього в них спеціально замовляється картка. А от як з WM, без поняття... Як один з варіантів - перевести на UkrMoney, а вже потім в готівку. Але є одне но, знімається комісія за транзакцію...

Опубліковано

Розкажу вам народ свій спосіб поповнення і зняття,дуже простий і швидкій.Є така букмейкеська кантора "Марафон",региструєтесь на сайті https://www.marathonbet.com/odds.shtml поповнюєте рахунок через вебмон на 1 гривню і через неділю можна буде переводити гривні у U-кошелёк.Переводять швидко 3-5 годин.Якщо назад з U на гривні,нажимаєте на свому рахунку у "М"поповнити через вебмон і через 2 хвилини гроші на базі.Комісія туди-сюди 0.8.Як зняти?Для того щоб зняти треба поповнити.Ідете у "М" і кладете на свій рахунок скажем 20 гривень,вам дадуть чек за допомогою якого і свого паспорта ви знімете гроші,на слідуючій день можна йти забирати.Налогів зі зняття з електронного рахунку НЕМА.Рекомендую обовьязково зробити 3-4 ставкі,мінімальна 1 гривня,щоб у кантори невизникало питань,і ганяйте гроші як вам треба.Ще знімаю з U-кош банківськім переводом на карточку "ПРИВАТБАНК",переводять 1-2 суток,комісія 0.8.Будуть пиання пишіть

Опубліковано
Да, да, Марафон, там ще за скайп платить можна.

"Марфон" це букмейкерська кантора,де люди роблять ставкі на спорт.Просто через неї можна бабло перекідувать.Скайп поповнюєть через Вебманей

Опубліковано

Це загальновідомо (імхо). Просто коли треба людину (чайніка) навчити, як поповнюватись простіше (без вебмані) - один з варіантів.

Опубліковано
еще вопросик: я так и не понял; как ложить деньги на вебмани?! (* приходиш в Приват Банк и че говорить то )
можна нікуди у не ходити, досить зареєструватись в privat24 ( privat24.ua ) і вводити, виводити ВМ.

якщо в вас є картка приватбанка, то длч реєстрації потрібно буде ввести лише номер карти та свій інн, на який видана карта, на протязі 15 хв до вас подзвонить співробітник банку, якому ви надесте іншу інформацію, що підтверджує вашу особу. після цього аккаунт буде активовано і у вас появиться можливість перегляду даних про ваший баланс на карточці, + автоматично створиться ще 2 рахунки в ПриватБанку.

після цього ви можете поповнити ВМ рахунком зі своєї картки (студентської, зарплатної чи пенсійної.. і т.д.), попередньо взнавши пароль на трасфер балансу в будь-якому банкоматі...

та і взвгвлі досить зручно, в будь-який момент можна взнати шо на рахунку...

Комиссия вебмани одна из самых больших со всем систем электронных денег в СНГ, если не самая большая.
ні, не зовсім так,

найпопулярніші це вебмоней та яндекс.маней, інші до уваги брати навіть не варто (в межах СНД), а різниця комісій в цих системах лише 0,3 відсотка від суми переказу, що не є досить багато. але відносно інших найпопулярніших систем в світі вебмоней в цьому показнику попереду.

Опубліковано
після цього ви можете поповнити ВМ рахунком зі своєї картки (студентської, зарплатної чи пенсійної.. і т.д.), попередньо взнавши пароль на трасфер балансу в будь-якому банкоматі...

та і взвгвлі досить зручно, в будь-який момент можна взнати шо на рахунку...

Ну, а тепер розкажи мені, користувачу Приват-24, майже з дня його створення, як за його допомогою можна поповнити гаманець WebMoney.

Опубліковано
можна нікуди у не ходити, досить зареєструватись в privat24 ( privat24.ua ) і вводити, виводити ВМ.

Приватбанк з ВМ напряму не товаришує взагалі. Навіть в банкоматі ВМУ картки не продаються.

А для тих хто планує використовувати БК Марафон як обмінний пункт, то раджу виводити суму приблизно таку як і вводили через касу. І ставки робити теж відповідні. А то поповните через касу на 20 грн, поставите 3 ставки по 1 грн і замовите на виплату через касу 1000 грн, а потім будете чуть не у суді доводити що ви не відмиваєте гроші. Досвід в даній ситуації вже є

Опубліковано

Приватбанк з ВМ напряму не товаришує взагалі. Навіть в банкоматі ВМУ картки не продаються.

А для тих хто планує використовувати БК Марафон як обмінний пункт, то раджу виводити суму приблизно таку як і вводили через касу. І ставки робити теж відповідні. А то поповните через касу на 20 грн, поставите 3 ставки по 1 грн і замовите на виплату через касу 1000 грн, а потім будете чуть не у суді доводити що ви не відмиваєте гроші. Досвід в даній ситуації вже є

Якій суд,шо за бред,у крайньому випадку на мило напишуть.Зрозуміло треба з розумом і мірою все робити.Якщо хоч з вебман гривні переводь на банківський рахунок мінімальна 5 гр.А якщо на U переводити то їм до лампочкі вони свої 0.8 беруть і їм по...

Опубліковано
Ну, а тепер розкажи мені, користувачу Приват-24, майже з дня його створення, як за його допомогою можна поповнити гаманець WebMoney.
через обмінні пункти, яких досить багато.

і не потрібно мороки як вище описувалось з марафоном, не потрібно виходити з дому, не потрібно гроші знімати з банкомату, не потрібно шукати і йти в букконтору і тд і тп.

комісія складатиме приблизно 3% (без комісії ВМ). сроки переводу до 24 годин.

Опубліковано

Тут вже згадувалось про ресурс webmoney.kharkov.ua, так от там в розділі "ввод/вивод" як один із способів оплати вказано Privat 24...

Опубліковано

ну ти зрівнив 0.8% і 3-5 годин проти 3% і 24 години.Рахунок в "М" можна і банківськім переводом поповнити,не виходячі з доиу

Опубліковано

Є багато людей, які міняють веб мані на гривні переводом, через Приват банк, я міняю wmr на гривні по 0,186 коп за рубл, ти їм пересилаєш веб мані, а вони тобі зразу ж перераховують гривні!Зручно і швидко!

Опубліковано

якщо рахунок в Марафоні поповнювати банківськім переводом то термін отримання коштів до 24 годин також.

але якшо вам потрібно здійснювати операції з великими сумами то марафон не підходить,

і відповідно якшо суми малі, то щоб використати як обмінний пункт контору потрібно зробити парочку мінімальних ставок, тому вийде більше навіть 3% комісії, + з більшим гемороєм)))

тому явно марафон не досить ефективно використовувати як обмінний центр.

Опубліковано
[Якій суд,шо за бред,у крайньому випадку на мило напишуть.Зрозуміло треба з розумом і мірою все робити.Якщо хоч з вебман гривні переводь на банківський рахунок мінімальна 5 гр.А якщо на U переводити то їм до лампочкі вони свої 0.8 беруть і їм по...

Це не брєд :wacko: . Якщо кажу, що досвід є, то значить пробував(ввів 50 грн, зробив дві ставки по 50 і вивів 1000 через касу). Наслідок - лист на пошту що рахунок призупинено. Паспорт і код і тоді виведуть лише на банківський рахунок. Був паспорт і код, був і банківський рахунок. Протягнули місяць, потім почав скандалити - запросили в Київ, зробили запит на вм про походження коштів і слава Богу що виводив з іншої БК, а то не довів би що не відмиваю кошти. Не віриш????, тоді спробуй сам :)

За 3 відсотки від суми виводу ВМУ можу доставити Вам гроші особисто в руки ;) Аналогічно і з ВМЗ при курсі 4,95 за 1 ВМЗ ;)

Опубліковано
якщо рахунок в Марафоні поповнювати банківськім переводом то термін отримання коштів до 24 годин також.

але якшо вам потрібно здійснювати операції з великими сумами то марафон не підходить,

і відповідно якшо суми малі, то щоб використати як обмінний пункт контору потрібно зробити парочку мінімальних ставок, тому вийде більше навіть 3% комісії, + з більшим гемороєм)))

тому явно марафон не досить ефективно використовувати як обмінний центр.

Коротче кажучі "М" найшвидший і вигідний варіант для поповнення,ті хто зароблять на Форексі це вже давно оцінили,коли треба за короткий час перекінути гроші."Время-деньги".Зняти да,важче якщо велика сума і мінімальне поповненя.Але ніякіх судів не буде просто відкажуть у виплаті.Так що поповнюєм через"М" і знімаем переводом і спокійно віддаєм 0.8% і не паримся.Робіть вобщем хто як хоче.

Опубліковано
Але ніякіх судів не буде просто відкажуть у виплаті.Так що поповнюєм через"М" і знімаем переводом і спокійно віддаєм 0.8% і не паримся.Робіть вобщем хто як хоче.

Судів не буде, але геморой може бути :wacko: . Проте, мій кум виводить і проблем тьфу-тьфу-тьфу ще не було. Це тільки мені так пощастило

Опубліковано
[Якій суд,шо за бред,у крайньому випадку на мило напишуть.Зрозуміло треба з розумом і мірою все робити.Якщо хоч з вебман гривні переводь на банківський рахунок мінімальна 5 гр.А якщо на U переводити то їм до лампочкі вони свої 0.8 беруть і їм по...

Це не брєд :wacko: . Якщо кажу, що досвід є, то значить пробував(ввів 50 грн, зробив дві ставки по 50 і вивів 1000 через касу). Наслідок - лист на пошту що рахунок призупинено. Паспорт і код і тоді виведуть лише на банківський рахунок. Був паспорт і код, був і банківський рахунок. Протягнули місяць, потім почав скандалити - запросили в Київ, зробили запит на вм про походження коштів і слава Богу що виводив з іншої БК, а то не довів би що не відмиваю кошти. Не віриш????, тоді спробуй сам :)

За 3 відсотки від суми виводу ВМУ можу доставити Вам гроші особисто в руки ;) Аналогічно і з ВМЗ при курсі 4,95 за 1 ВМЗ ;)

Ну то хто ж тобі винуватий.Треба було по 100-200 неспіша виводити.Вони тоже не дуракі,і айпі вже показують останне і кошель тількі один.А не так як колись "Паріматч"поповнив раз на 50 коп і знімай на любий кошель.А за все один WMID один U.Потихеньку треба

Опубліковано
Але ніякіх судів не буде просто відкажуть у виплаті.Так що поповнюєм через"М" і знімаем переводом і спокійно віддаєм 0.8% і не паримся.Робіть вобщем хто як хоче.

Судів не буде, але геморой може бути :wacko: . Проте, мій кум виводить і проблем тьфу-тьфу-тьфу ще не було. Це тільки мені так пощастило

Та все там нормально,зробив пару ставок для вида і витягуй неспіша.Я відкрив рахунок і через неділю за 4 години положив і перекінув 1500 гр і нічого перевели

Опубліковано

і не потрібно мороки як вище описувалось з марафоном, не потрібно виходити з дому, не потрібно гроші знімати з банкомату, не потрібно шукати і йти в букконтору і тд і тп.

А нафіг ті webmoney, якщо є П-24 і VISA інтернет ?

Опубліковано

Ну і скільки буде коштувати перекінути з VISA інтернет 10 баксів?

Опубліковано

Ну і скільки буде коштувати перекінути з VISA інтернет 10 баксів?

Куди перекинути ? Через шо перекинути ? Через паркан ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...