Перейти до змісту

Зависає компютер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сам по-собі компютер працює добре, проблема лише в тому, що коли: вставити в USB будь яку флешку він зависає (жодної дії), приходиться перезагружати через кнопку Reset. І так в будь який USB-порт.

Флешка робоча (хоча пробували і інші флешки-ситуація одинакова), провіряли на ішому кампі..

Я думаю,що проблема з материнкою (Але цікавить думка експертів) материнка ASRock 775i65PE

Але є ще одне -коли підключити мобілку через шнур до компа все працює добре, комп не-висить, а висить лише в тому випадку коли вставити флешку в USB-порт.

Жду відгуки

Опубліковано

Та ні різні флешки-- розумієш Олег тільки від USB флешок комп підвісає, а так все ГУД))

І від мобілки також не-висить (якщо підключити в USB-порт.)

Опубліковано

А якщо спочатку вставити флеху і включити комп? То як себе веде?

Ну і щоб остаточно виключити софтову причину трабли - загрузись з будь-якого ЛайвСіДі (напр. Лінукс якийсь) і втикни флеху. Якшо зависне - знач трабл в мамці. Якщо ні - зносити драйвера ЮСБ і переставляти.

Опубліковано

якої ємкості флешки вставлялись? Приклад: в мого знайомого старенький комп, якщо вставляти флешки від 4GB комп теж зависає, типу як не хватає пропускної здатності загрузити аж 8GB? (Не витягує матиринка), а так решта флешок до 8 гіг читає нормально. А раніше як було діло з флешками?

Опубліковано

А якщо спочатку вставити флеху і включити комп? То як себе веде?

Ну і щоб остаточно виключити софтову причину трабли - загрузись з будь-якого ЛайвСіДі (напр. Лінукс якийсь) і втикни флеху. Якшо зависне - знач трабл в мамці. Якщо ні - зносити драйвера ЮСБ і переставляти.

Якщо вставити флеху і включити комп, то він не-загружається (Чорний екран)

якої ємкості флешки вставлялись?

Вставляли і 8гіг і 4гіга і навіть 256мб (всеодно зависає)

вийми мамку з корпусу і спробуй включити. Підозрюю що десь щось коротить.

Женя я попробую, але, хто зна чи це не "трабл" в мамці..

Опубліковано
Якщо вставити флеху і включити комп, то він не-загружається (Чорний екран)

Висновок - залізо.

Я так підозрюю шо може просідати живлення (не вистачає для флешки, но вистачає для того шоб зконектити мобілу).

Спробуй підключити зовнішній вінчестер. Має бути то само шо з флехою.

Опубліковано

PCI-USB нажаль не-маю, а от те, що залізо накрилось "мідним тазом" також підозрюю..

Чи можливо щось самостійно виправити??

Опубліковано

Я би, для початку, спробував помыняти БЖ... Може там шина по 5В просідає.

Попробую поставити крепший Б.Ж. -може дійсно живлення не-вистачає (5В-х.з попробую)

Опубліковано

Я би, для початку, спробував помыняти БЖ... Може там шина по 5В просідає.

Причину знайшли, "замінив Б.Ж" :smile-zachot: , -Олег +1 Все ґуд))

Ах да забув написати:

Тему закрито

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...