Перейти до змісту

A State of Trance 500

ZloY

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю всіх любителів електронної музики, зокрема трансу. :ok:

327e2a71b0bcd405b5af79e9cc7b32b6.png

Сьогодні розпочинається грандіозне святкування 500го випуску A state of Trance!

A State of trance - проект найвідомішого і найкращого діджея - Арміна ван Бюррена, в 2001 році він запустив в ефір власне 2-годинне радіо-шоу «a State Of Trance» на радіо «ID&T», яке на даний момент офіційно транслюється на 65 радіостанціях, у тому числі і на території України. Також на своїх лейблах «A State Of Trance» і ARMIND він випускає найкращі композиції транс-музикантів. І ось, через 10 років прийшов час вийти в світ 500му випуску, для фанатів арміна це грандіозна подія. Знаю людей які не пожаліли ні коштів ні часу і поїхали на відкриття в Кейптаун. :0123:

Триватеме дійство, як на мене надзвичайно довго, - аж 1 місяць. Але вся фішка в тому що святкування буде відбуватись на 5 континентах світу, з переривом в 1 тиждень. Починається свято саме сьогодні, 17 березня о 21:00 за Київським часом. Далі - щочетверга, але вже в різний час, т.к. на різних континентах різні часові пояси, тому тим хто бажає слухати все онлайн, прийдеться підлаштовуватись.

Лінки для прослухування (з 21:00 до 3:00 ):

256 Kbps | MP3

AAC+ | 32 Kbps - для повільного інтернету. Якість досить непогана, правда лінк не працює в стандартному віндовс медіа плеєрі, зато працює в Аімпі, вінампі і інших.

Через місяць постараюсь зібрати всі випуски і викласти в одному місці, щоб всі бажаючі змогли завантажити.

Опубліковано

Ого... а я то думаю шо це на офіційному сайті в 21.00 пише початок буде.... зазвичай в 22.00... Доречи я завжди слухаю по італьянському радіо.. в кого є супутникова антена то воно називається m due o.... в кого ж немає то можна скористатися ось цією ссилкою))))))

P.S. дочекатися вже неможу))))

Опубліковано

Ого... а я то думаю шо це на офіційному сайті в 21.00 пише початок буде.... зазвичай в 22.00... Доречи я завжди слухаю по італьянському радіо.. в кого є супутникова антена то воно називається m due o.... в кого ж немає то можна скористатися ось цією ссилкою))))))

Що за супутник, та яка частота?

Опубліковано

Що за супутник, та яка частота?

Hotbirth 13.0E

Поляризація: вертикальна

частота: 11541

символьна:22000

FEC: 5/6

PID: 3547

Опубліковано

шо за реклама іде під час сету? так має бути?

Опубліковано

там да..... нажаль... чогось по спутнику сьогодні з затримкою на годину(( бо соьогодні нестадартно початок в 21.. а не в 22.. як зазвичай... це ссилка з оф сайту якість хароша.. але по спутнико точно тоже 500-й ASOT грає.. просто з затримкою на годину я тільки що зрівнював..

Опубліковано

на DI.fm постійно радіошоу щочетверга о 21-00 по Києву. Не знаю чого у вас в 22-00.

500-й буде транслюватись нестандартно, оскільки старт по місцевому часу, отже, Johannesburg, South Africa, 19 березня:

20:00 – 21:00 Blake Jarrell

21:00 – 22:00 Protoculture

22:00 – 23:00 Lange

23:00 – 00:00 Super8 & Tab

00:00 – 02:00 Armin van Buuren

02:00 – 03:00 Leon Bolier

03:00 – 04:00 Jorn van Deynhoven

20-00 в Йоганесбурзі і в Києві одночасно, значить в суботу старт о 20-00

Але, наприклад, в Майамі початок згідно цього сайта о 12-00, додаємо 7 годин, виходить в нас буде 19-00.

Вибачайте якщо я десь в розрахунках помиляюсь.

А те що було вчора це препаті:)

Опубліковано

...Але, наприклад, в Майамі початок згідно цього сайта о 12-00, додаємо 7 годин, виходить в нас буде 19-00.

Вибачайте якщо я десь в розрахунках помиляюсь.

...

напевно варто відняти 7 годин))), тоді старт по Київу 5-00 ранку

Опубліковано

На ді.фм відведено час для АСОТу, з 21:00 до 23:00 за київським часом. Тому DI буде транслювати тільки той уривок 500го асоту, який підпадає під цей час.

Так що, фанати будуть слухати або з сайту або з лінків ретрансляторів)

Опубліковано

ЩОсь я в непанятках відносно початку трансляції сьогодні, 19 березня. У програмах написано що в 20:00 за київським часом. Якщо дивитись на лічильник на astateoftrance.com - то початок в 21:00.

Опубліковано

ЩОсь я в непанятках відносно початку трансляції сьогодні, 19 березня. У програмах написано що в 20:00 за київським часом. Якщо дивитись на лічильник на astateoftrance.com - то початок в 21:00.

Та треба орієнтуватися по офіційному сайті і по його лічильнику)) а він каже що початок всетаки в 21.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

п.с. Жду вже з великим нетерпінням :rolleyes:

Опубліковано

Та треба орієнтуватися по офіційному сайті і по його лічильнику)) а він каже що початок всетаки в 21.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

п.с. Жду вже з великим нетерпінням :rolleyes:

Super8 & Tab не приїдуть, тому зсунулись на годину, а з 20-00 до 21-00 було "Armin van Buuren live from the studio"

Опубліковано

Як підключитись?

Я клікаю Listen Live - не грає нічого.

в мене на Хромі все в порядку.

Дякую. На Хромі пішло!

P.S. Класна музичка.

Опубліковано

ну все... перші офіційні дві години закінчилися... чесно кажучи 2-година цікавіша за першу була.. і починалася з ferry corsten ferry_corsten.jpg пісня Punk...

доречи в препаті вона грала вкінці першої години.. а тут вже на початку 2-ї)) кумедно...

Опубліковано

Сьогодні 3-тя частина АСОТУ грати буде!!!настроюємся на позитив і починаєм слухати))))) Думаю буде шось шикарне!!!!

Опубліковано

Сьогодні 3-тя частина АСОТУ грати буде!!!настроюємся на позитив і починаєм слухати))))) Думаю буде шось шикарне!!!!

Нє, 3-я частина зараз грає!

Зашибісь, прокидаєшся в неділю зранку, включаєш АІМП, а там зразу трансляція з Буенос-Айреса)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ось і закінчилось це дійство. В кого які враження залишились?

Мені сподобались сети Jochen Miller, W&W, Markus Schulz,ATB, Cosmic Gate, Gareth Emery, Menno de Jong. Майже нічого нового у Aly & Fila та й у самого Арміна.

Хотів би виділити Arty - непоганий прорив російського діджея - відіграти годину на ювілейному АСОТі. Та й мікси в нього очєнь і очєнь! Так дєржать.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...