Перейти до змісту

Як пи№дять наші гроші

fedot

Рекомендовані повідомлення

не буде там порядку поки всіх дружно не вигонять...і не сядуть свіжаки не страші за 40 років..

З такими "геттами" ДЕ вони візьмуться?

Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так пишається?

а були варіанти?

Це вже зовсім інше питання, просто не треба так тикати тим, що він ніяк не голосував і йому поки все-рівно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
винні такі як Гетто

Чого він (ти?) свій голос засунув в .опу і тепер ще й цим так гордиться?

Да, да даном этапе развития нашей страны я горжусь, то не причастен к тому пи№децу, что творится в Украине.

Но когда я увижу достойных людей, которые действительно хотят вытянуть из жопы неньку, тогда я буду первый в очереди на избирательном участке... а пока...

А пока народ Украины за килограмм гречки выбирает черновецких, пока за пару десятков гривнов выбирает януковичей - тимошенков и остальной региональной мелочи... пока срёт в своих же квартирах (подьездах, дворах...) и при этом винит власть, вот мол, посмотрите.. я насрал (а) у себя в подьезде, а мер города, сволочь такая, не может (не хочет) убрать за мной!!!

а пока моя рука не возьмёт в руки бюлетень... имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це вже зовсім інше питання, просто не треба так тикати тим, що він не голосував і йому поки все-рівно.

ну так в тому і вся суть, нащо брати дурне в голову коли нічого не зміниться.. який в тому сенс ? Звідси і байдужість більшості молоді до всіх політичних аспектів ... а яка має бути реакціа в адекватної людини коли наперед знаєш пЄчальний результат ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, да даном этапе развития нашей страны я горжусь, то не причастен к тому пи№децу, что творится в Украине.

Но когда я увижу достойных людей, которые действительно хотят вытянуть из жопы неньку, тогда я буду первый в очереди на избирательном участке... а пока...

А пока народ Украины за килограмм гречки выбирает черновецких, пока за пару десятков гривнов выбирает януковичей - тимошенков и остальной региональной мелочи... пока срёт в своих же квартирах (подьездах, дворах...) и при этом винит власть, вот мол, посмотрите.. я насрал (а) у себя в подьезде, а мер города, сволочь такая, не может (не хочет) убрать за мной!!!

а пока моя рука не возьмёт в руки бюлетень... имхо

Поки більшість буде гордитись своєю відстороненістю і небажанням нічого змінювати, нічого і не зміниться - "під лежачий камінь вода не тече".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нащо брати дурне в голову коли нічого не зміниться.. який в тому сенс ?

Моя хата скраю... ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки більшість буде гордитись своєю відстороненістю і небажанням нічого змінювати, нічого і не зміниться

ок. Давай ти будеш голосувати як порядний громадянин за тих кандидатів які будуть перебігати з однієї партії в іншу і говорити що за 5 років він нас в шоколаді виваляє... а ми вот тупо посидим і побачимо в якому "шоколаді твій обранник буде нас всіх вивалювати, ок ?

Є люди які наступають на граблі і запам'ятовують болісний досвід і більше так не роблять, а є мазахісти які наперед знають що получать тимиж граблями наступний раз і всеодно на них наздопкують... це ж блін обов'язок йти і проголосувати за наступну політичну повію... фантастика..

Зміни - це не переобирання іншого кандидата із існуючих, яких нам впарюють із обмеженого і давно сформованого кола, а повністю нові люди на нових умовах із новою ланкою відповідальності перед народом і законом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки більшість буде гордитись своєю відстороненістю і небажанням нічого змінювати, нічого і не зміниться - "під лежачий камінь вода не тече".

Погоди, не надо подмены понятий... сапожник должен делать сапоги, а парихмахер стричь людей,

я не сказал, что я отсторонился от чего то, и лежу как камень, я делаю то, что мне предназначено судьбой, умением и знанием, я воспитываю молодое поколение, и воспитываю его так, что б стоять первым в очереди с бюлетнем, что б проголосовать за него (неё).

Но я не политик, тогда зачем мне туда лезть?

Ёпт...кто избирал спортсменов, шоу бизнесменов, прочей, хрени, которая не имеет никакого отношения и понятия в политике ??? кто ? черепашки ниндзя ? пришельцы с космоса ? кто ???

вы ????!!! и сами же потом офигиваете.. а я не нет.... вот вам и тема..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і зовсім не скраю, просто коли наперед бачиш весь результат то нафіга напрягатись ?

нащо брати дурне в голову коли нічого не зміниться.. який в тому сенс ?

Моя хата скраю... ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме головне що попереду не передбачається ніякого просвіту, країну докрадуть, гроші від того вивезуть в офшори і лишатиметься тільки в чорному морі суда захоплювати і викупи вимагати..

Якщо не видно виходу то народу треба брати владу в свої руки, на майдані приймати комплект законів про пожиттєве за хабар, про декларації видатків чиновників, про доступ людей до інформації про всі витрати з бюджету. Оскільки ніякий крадун не прийме закон щоб заборонити собі красти. А потім провести на базі такого законодавства повні перевибори всіх гілок влади.

Якби зараз появився лідер (який ще не розбазарив народну довіру) який би такий комплекс дій запропонував - народ би за ним вийшов на вулиці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок. Давай ти будеш голосувати як порядний громадянин за тих кандидатів які будуть перебігати з однієї партії в іншу і говорити що за 5 років він нас в шоколаді виваляє... а ми вот тупо посидим і побачимо в якому "шоколаді твій обранник буде нас всіх вивалювати, ок ?

Є люди які наступають на граблі і запам'ятовують болісний досвід і більше так не роблять, а є мазахісти які наперед знають що получать тимиж граблями наступний раз і всеодно на них наздопкують... це ж блін обов'язок йти і проголосувати за наступну політичну повію... фантастика..

Зміни - це не переобирання іншого кандидата із існуючих, яких нам впарюють із обмеженого і давно сформованого кола, а повністю нові люди на нових умовах із новою ланкою відповідальності перед народом і законом...

Ні, давай будемо краще сидіти дома і зігрівати себе думкою - "Зато я за них не голосував". І тішитись-ненатішитись з цього...

і зовсім не скраю, просто коли наперед бачиш весь результат то нафіга напрягатись ?

З такими думками, ми ще до цих пір в кам'яному віці жили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ж блін обов'язок йти і проголосувати за наступну політичну повію...

Політика - як не крути - бл@дство.

І це не залежить ні від віку тих, хто туди йде, ні від ступеня їх розпущеності.

Від неї нікуди не подінешся. Просто щось та й треба робити для того, щоб нас не ставили в позу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повір результат буде ідентичний і рвний нулю... то для чого ці двіженІя ?

Ні, давай будемо краще сидіти дома і зігрівати себе думкою - "Зато я за них не голосував". І тішитись-ненатішитись з цього...

З такими думками, ми ще до цих пір в кам'яному віці жили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли людина повністю ігнорує вибори, вона показує існуючій владі що їй абсолютно пох... що робиться в країні. Тоді і владі цій стає абсолютно пох... на цю людину. Їй (владі) залишається одне - спокійно "набивати кармани".

"Замкнуте коло"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот що і треба було доказати про саме поняття політики, в нас - це бл@дство, а вот в більшості країн це далеко не так.. корупція завжди йде разом з політикою і це неминуче.. але коли корупція керує політикою на всі 100 % то яка це держава ? це вже просто збіговисько.. і поки всі ви плануєте на вибори йти то за кілька років нам ппц прийде від податків і вкрадених в нас коштів...

Так буде поки народ не прижмуть до самого дна.. і тоді люди візьмуть зброю в руки

ді начнуть всі мажорики тікати тоді і буде страх перед народом.. а так.. ніякої відповідальності, ні перед кимось ні перед чимось.. що далі ?

це ж блін обов'язок йти і проголосувати за наступну політичну повію...

Політика - як не крути - бл@дство.

І це не залежить ні від віку тих, хто туди йде, ні від ступеня їх розпущеності.

Від неї нікуди не подінешся. Просто щось та й треба робити для того, щоб нас не ставили в позу.

Коли людина повністю ігнорує вибори, вона показує існуючій владі що їй абсолютно пох... що робиться в країні. Тоді і владі цій стає абсолютно пох... на цю людину. Їй (владі) залишається одне - спокійно "набивати кармани".

"Замкнуте коло"?

блін ЇМ ДАВНО НА НАС ПОХ.. невже не видно ? чи потрібно на пальцях показувати ?

я згідний в тому випадку йти голосувати, коли буде закон що програвший вибори (набравший менше ніж 30 % підтримки в народу), має просто банально піти з політичної арени назавжди, а не переходити з одних барикад в інші.. тоді в цьому хоть якийсь смисл відчувається.. люди не підтримують значить до побачення..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я згідний в тому випадку йти голосувати, коли буде закон що програвший вибори (набравший менше ніж 30 % підтримки в народу), має просто банально піти з політичної арени назавжди, а не переходити з одних барикад в інші.. тоді в цьому хоть якийсь смисл відчувається.. люди не підтримують значить до побачення..

В такому випадку існує досить велика вірогідність, що той хто уже при владі, залишиться при цій владі назавжди - Абсолютна і тоталітарна монархія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в такому випадку якшо той хто при владі має всі шанси вилетіти з таміци назавжди коли народ не підтримає... мислю вловив ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в такому випадку якшо той хто при владі має всі шанси вилетіти з таміци назавжди коли народ не підтримає... мислю вловив ?

Той хто при владі буде додавати (підтасовувати) до своїх виборців голоси тих кому пох... і хто не прийшов на вибори. Зрештою їм же все одно - ПОХ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і багато натасував Яник карусєлями в період майдану ? Дістануть народ і все повториться, тим більше буде досить цікава перспектива попрощатись назавжди з таким політиком ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і багато натасував Яник карусєлями в період майдану ? Дістануть народ і все повториться, тим більше буде досить цікава перспектива попрощатись назавжди з таким політиком ..

Отут, цілком згідний. Це вже коли дійсно дістануть. І коли більшість все-таки вийде з анабіозу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так більшість зовсім не в анабіозі а просто побачили реальність яка вона фактично і є... надіюсь до військової революції це не доведе но народ начинає розуміти що без перевороту діла не буде... і це саме страшне...

Отут, цілком згідний. Це вже коли дійсно дістануть. І коли більшість все-таки вийде з анабіозу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, ти міг гордитися собою, якби сходив на виборчу дільницю і поставив галочку навпроти "Не підтримую жодного кандидата" (не "Противсіх"). А так ти також відповідальний за тих хто при владі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так ти також відповідальний за тих хто при владі...

А мені байдуже, хто зараз там при владі.

В мене є своя мета в житті, є засоби для її досягнення, є свої моральні та матеріальні цінності, сформований світогляд,

а ті, хто сидить десь там зверху, мене абсолютно не цікавлять, як вони живуть, де вони живуть і чим вони живут..імхо..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВР тишком-нишком затвердила свій кошторис на 2011 рік

1247131572.jpg Парламент ухвалив постанову «Про кошторис Верховної Ради України на 2011 рік».

Як передає кореспондент УНІАН, за дане рішення проголосували 249 із 403 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі.

Водночас на засіданні парламенту дане питання по суті не обговорювалося і жодних цифр не було названо.

Народний депутат України Юрій КАРМАЗІН висловив невдоволення у зв’язку з тим, що дане питання поставлено на розгляд уже перед перервою, коли в сесійній залі майже повністю відсутні журналісти. Він наголосив на необхідності обговорення даного питання, особливо щодо сум, які будуть виділені на діяльність ВР.

У відповідь головуючий на засіданні парламенту Адам МАРТИНЮК наголосив, що при затвердженні закону «Про державний бюджет України на 2011 рік» було визначено суму видатків на Верховну Раду України.

Він додав, що регламентний комітет ВР «розписав видатки і спрямував їх на діяльність ВР».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є засоби для її досягнення

ті, хто сидить десь там зверху, мене абсолютно не цікавлять

"Перекриють тобі кисень" - зацікавлять вони тебе аж бігом ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перекриють тобі кисень

яким чином ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...