Перейти до змісту

Думки, обговорення "SmartLogistics"

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Цікавлять відгуки, думки та обговорення людей які працювали в Луцькій фірмі-філії "SmartLogistics" http://smartlogistics.com.ua/

Дуже буду радий почути відгуки про дану фірму, по опису пілроздіру тема наче по адресу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і почни з себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волвест.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волвест.

точно, і цим все сказано)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перепрошую, можливо я какби ето не в темі :)

Можна хоч трішки додаткової інформації?)

Можна в ПМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому філія? Повністю луцька фірма, як казав Женя складова корпорації Волвест. Там не працював, конкретного нічого сказати не можу, але немаловажним фактором є те що нічого негативного не чув, а це вже само-по-собі позитивний фактор. А корпоративна культура там взагалі на висоті, там цікаво. Тому якщо є варіант працевлаштування туди то треба погоджуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво? :sq_ye:

Хм, ладно... Провомчу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IncvizitoR, я там працював. Коли почалася "корпоративна культура" - я пішов звідти.

А Смарт Логістика - то всього лиш їхня служба доставки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смарт Логістик не лише служба доставки, там трохи складніше, во на якихось умовах представляють виробників, там сидять представники тих виробників. Є штат торгових представників, регіональних манагерів. Там трохи складніше ніж суто склади і відгрузка. Можливо й путаю, можливо вказане мною не належить безпосередньо до Смарт Логістика.

Може ми про різну корпоративну культуру говоримо :) я мав на увазі корпоративні шашлики на природі, поїздки на гриби, на водойми, корпоративні свята. Там це практикують і людям переважно подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корпоративный дух - единственная нечисть, в которую верит высшее руководство.

Це на Тойоті - корпоративний дух. Та культура (Волвест на них і рівняється) - але це не те. Ніхто не враховує менталітет та національну культуру.

Святкування на природі дня Торгівлі - да круто. 700 чоловік - костер. Ніякого алкоголю (крім пива ). конкурси..

проходилося.

все це я знаю. У кожної медалі - 2 сторони. Я знаю обидві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це воно зразу подобається, як там попрацюєш не шо корпоративи, на роботу не буде хотітись ходити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю... якби я знав якісь конкретні факти то написав би. Ви ж говорите якось завуальовано, не зрозуміло що саме не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відгуки.

Висновки зробив :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам працюю вже декілька років в принципі є свої плюси та мінуси, але в загальному задоволений. Корпоративна культура тут мінялась теж декілька раз. Поки фірма була маленька була сімейною. Почала розвиватися - стала наймана ну це постарались консалтери, а тепер будується лідерська. Але вирішувати вам ... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...