Перейти до змісту

Володимир Кличко

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  sergyj сказав:
Сьог. доводилось читати на одному російському форумі думку про Володимира Кличка.

...

Просто шквал критики на українського боксера. ...

Хто що думає по даному поводу.

Напиши їм на форумі наступне:

Цитата
Ах так?!!

Російський співак, який переміг на "Євробаченні" Діма Білан - ібл@н!

Російські хокеїсти - передасти!

Російські футоболісти - онаністи!!!

А тут такого не пиши, це розділ "Спорт", а не "Політика" :D

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  Yarchik сказав:
А тут такого не пиши, це розділ "Спорт", а не "Політика" :dont:

Та я не про політику :D .

Мене цікавить ось цей епізод http://www.boxing.ru/forum/attachment.php?...mp;d=1216018280

Що і справді Володя переміг тільки після того як травмувався Томсон, після цього падіння, на якому видно що Кличко наступив на ногу Томсону?

З.І. 2 Yarchik: Щоб так написати на їхньому форумі мені потрібні аргументи.

Опубліковано

шустрее ногами перебирать надо на ринге. тогда не оттопчут.

если бы я в свое время выиграл заплыв потому, что соперник вместо разворота головой в бортик долбанулся - мне тоже победу не засчитывать?

:D

Опубліковано
  Shura сказав:
шустрее ногами перебирать надо на ринге. тогда не оттопчут.

если бы я в свое время выиграл заплыв потому, что соперник вместо разворота головой в бортик долбанулся - мне тоже победу не засчитывать?

:D

Согласен. Учитывая размер ног двометровых стокилограмовых дядек, при джебе каждые 20 сек. Я вообще удивляюсь как они друг другу ноги не одтоптали.

Но, вопрос в следуещем: было лы это случайностью, или преднамеренным действием Владимира травмировать негра?

И кому досталась бы победа, если бы не это паденее?

Пишу я все это потому-что моё феерическое настроеные от вкушения победы было развеяно острыми, злоядными заявлениями что Кличко стал хуже боксировать. Вот мне и интересно мнение тех, кто как и я болел за Кличка.

Опубліковано

он 11 раундов отстоял.

это уже показатель.

раньше, когда они лупили соперников-макивар, они побеждали за пара раундов.

но соперники были мальчики для битья.

а когда Владимир вышел на более серьезного соперника, то быстро спекся (с непривычки) и как результат - отгреб по самое ...

но Владимир сделал вывод, давайте сделаем и мы:

выстоял 11 раундов и смог нанести сильный удар - значит боксировать стал лучше.

а намеренно целиться ногами на ноги соперника - отхватить в бубен и покинуть ринг на носилках.

на ноги там смотреть просто нельзя - пропустишь.

Опубліковано
  sergyj сказав:
Сьог. доводилось читати на одному російському форумі думку про Володимира Кличка.

Прочатав 30 останніх сторінок обговореннь на цю тему.

Ось ссилка http://www.boxing.ru/forum/showthread.php?t=9532

Просто шквал критики на українського боксера. І мовляв Кличко брудний боксер і слабкого Томсона ледь побив, і побив зарахунок брудного прийому

(наступив на ногу).

Хто що думає по даному поводу.

Ти їм Ібрагімова нагадай,ніякій вообще був.Їх жаба давить що от у боксі вони у пролёті,все є а от у боксі наші козаки морду краще б"ють.Я про футбол мовчу,оди просто про перемогу над Голандією,а коли Іспанія натянула мовчок не критикують,тиша,і так добре.Я то сварюсь з ними на їхнііх ворумах,весело :dont: .У них ,росіян,вузька спеціалізація "хохли і сало".Бокс НАШ!!! :DM..... F......!

Опубліковано

Я тоже впринципі думаю що росіяг просто жаба давить.

З.І. Але чого все це маю говорити я. Я ж не посол. І на той формум я випадково попав і не тусуюсь я там. Мене просто цікавила думка наших хлопаків. :D

Не впринцпі ви зберіться думками обміркуйте а я росіянам напишу: Від нашого форума вашому...:dont: ))))))))

Опубліковано

Думаю Володька не дооцінив Томпсона,фізично.Нігер бивший баскетболіст у боксі три рокі.Підкачати пацика буде давати копоті,але вже пізновато 36 рочків.

Опубліковано

В мене є запис з РЕН-ТВ, mpg файл 1,6 гіга. Але там є один глючок -- немає куска з останньої хвилини першого раунду по другу хвилину другого раунду (пропав інет в той момент і відключився супутниковий канал з НТВ-пакету, бо не обовлявся ключ). В ThinkMaster'а є більш якісний і повний запис з німецького каналу. Але якщо хочете мій запис з РЕН-ТВ то в обід поставлю щоб заливався.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...