Перейти до змісту

Продам комп на Core i3

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам комп в зборі.

CPU Intel Core i3 530, 2933 MHz (22 x 133) ціна по hotline

CPU Cooler Zalman CNPS10X Performa

RAM SuperTalent WP160UX4G8 4 GB 1600 Mhz (1333 - 7-7-7-18)

MB Asus P7H57D-V Evo SATA 3.0, USB 3.0

HDD WD 1Tb GreenEdition WD10EARS-00Y5B1

DVD-RW ASUS DRW-1814BLT fw 1.14

PSU Antec TruePower TP-550

+ Корпус білий, не новий.

Все в ідеальному робочому стані, є луцька гарантія на всі комплектуючі, крім DVD-RW. На БЖ гарантія київська.

Комп у використанні біля пів-року. Окремі комплектуючі докуповувались по-ходу, тому гарантія на них більша.

Працює дуже тихо.

Ціна 4500 грн.

В довісок є CRT монітор LG F700P, 1024x768 100Hz, 1280x1024 85Hz, 100 грн.

Опубліковано

Працює дуже тихо.

Не дивно, відеокарти нема :0001:, + до нього треба буде купити відео за гривень так 1200

ЗІ чи відео ти не продаєш?

Інтегрована

Опубліковано

з приводу відео - так, інтегроване в сам процесор. можете ознайомитись з оглядом Intel HD Video.

в ігри давно вже не граю, для роботи вистачає по-зав'язку.

але і для ігор, правда не найновіших, також вистачить.

Опубліковано

При розкомплектацii швидше продасиш

а я і не спішу. просто вибираю найвигідніший варіант для продажу.

та й продаю лише по причині необхідності придбання ноута.

цей комп, скажімо так, "останній із Intel-Могікан", на якому і працювати можна, і для розгону підходить (гляньте на другу версію процесорів Core i 2ххх з індексом K та на їхні ціни), і може бути як база для конкретного апгрейду.

і все ж, якщо тебе цікавить розкомплектація, то на які саме компоненти?

З таким процесором тільки ігри грати. Для роботи можна і пеньок 4 марна трата денег.

пеньок 4??? це бухгалтерші звіти друкувати ти роботою вважаєш?

в моїй роботі якої би потужності залізо не було, завжди буде мало.

Опубліковано

Ненада! Мій процесор пентіум 4 930 з відяхою 8800 gt буде краще показувати себе в іграх ніж твій і3 за конячу ціну. За такі деньги я собі плазму докупив,а не CRT монітор LG F700P

Опубліковано

Ненада! Мій процесор пентіум 4 930 з відяхою 8800 gt буде краще показувати себе в іграх ніж твій і3 за конячу ціну. За такі деньги я собі плазму докупив,а не CRT монітор LG F700P

ну от і до чого отакий комент?

мон залишився ще від старого компа, і що? продаю БЕЗ мона. хочеш - бери з ним, хочеш без.

проте якщо грошей у тебе на тачку такого класу бракує, то і будеш піпіською мірятись, у кого круче в іграх і т.д.

давай по-суті: тобі комп, чи шашечки?

Опубліковано

цей комп, скажімо так, "останній із Intel-Могікан", на якому і працювати можна, і для розгону підходить (гляньте на другу версію процесорів Core i 2ххх з індексом K та на їхні ціни), і може бути як база для конкретного апгрейду.

Не вийде апгрейду на і2ххх , бо чіпсети 5 серії не підтримують процесорів на ядрі sandy bridge

Опубліковано

Не вийде апгрейду на і2ххх , бо чіпсети 5 серії не підтримують процесорів на ядрі sandy bridge

А Я ПРО ЩО???

де я написав про апгрейд на Core i 2ххх?

я ж кажу якраз про те, що розгон на новому 1155 сокеті можливий ЛИШЕ на процесорах з індексом K, а їхня ціна НЕВИПРАВДАНА.

апгрейд можливий під проц на 1156 Core i5/Core i7 чотирьохядерний + відеокарта.

+ розгон. бюджет на цій платформі вийде значно привабливішим.

Опубліковано

А Я ПРО ЩО???

де я написав про апгрейд на Core i 2ххх?

я ж кажу якраз про те, що розгон на новому 1155 сокеті можливий ЛИШЕ на процесорах з індексом K, а їхня ціна НЕВИПРАВДАНА.

апгрейд можливий під проц на 1156 Core i5/Core i7 чотирьохядерний + відеокарта.

+ розгон. бюджет на цій платформі вийде значно привабливішим.

та харош)) я просто не так зрозумів, а на рахунок того що ціна не виправдана, то не правда, якраз зараз і є найкрашим вибором, бо майже всі під повітряним охолодженням беруть відмітку в 5 Ггц і ті старі і7 і і5 нервово курять збоку)))

Опубліковано
на рахунок того що ціна не виправдана, то не правда, якраз зараз і є найкрашим вибором, бо майже всі під повітряним охолодженням беруть відмітку в 5 Ггц і ті старі і7 і і5 нервово курять збоку)))

по-перше, вартість зв'язки Intel Core i5-2500K 2000 грн. + мамки під 1155 ~1000 грн + кулер на заміну боксовому. вже 3300 мінімум. і це по хотлайну.

а ще пам'ять (мінімум 600), БЖ нормальний (мінімум 500), вінт (600), корпус (200), DVD (160)...

+ доставка.

скільки вийшло?

а тут розгон до 4,4 можливий "з коробки".

притому дешевше. і гарантія практично на все.

Опубліковано
і все ж, якщо тебе цікавить розкомплектація, то на які саме компоненти?

на кулерок

матиму на увазі. якщо дійде до розкомплектації - кулерок зарезервую за тобою.

але сподіваюсь продати все разом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...