Перейти до змісту

Замрите, Ангелы! Смотрите, я играю


Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

http://video.mail.ru/mail/natalia-platonova/581/580.html

Прекрасному актору Андрію МИРОНОВУ сьогодні, 8 березня, виповнилося б 70 років. З них він прожив лише 46 з половиною.

Яким би він став тепер, сказати важко. Але для всіх, хто знав, любив, товаришував, працював з ним - А. МИРОНОВ все такий же молодий, енергійний і святковий, як той день, коли він з'явився на світ.

П'ять років поспіль в Театрі сатири грали виставу "Андрюша", поставленій до 60-річчя з дня народження А.МИРОНОВА , в якому брали участь багато хто з його колишніх партнерів. "Коли помер Спартак Мішулін, який грав одну з головних ролей, ми зняли спектакль з репертуару", - нагадав художній керівник Московського театру сатири Олександр ШИРВІНДТ.

Зрозуміло, що про 70-річчний ювілей з дня народження видатного актора в його рідному Театрі сатири забути не могли. А. МИРОНОВ пропрацював там 25 років і два місяці і помер на сцені, чудово граючи роль Фігаро. У день пам'яті актора в театрі на Тріумфальній площі зберуться його друзі та колеги. Як і належить, у день народження, будуть звучати вірші та пісні, історії, пов'язані з іменинником.

Все життя А. МИРОНОВА склалося як легенда. Він народився в знаменитій акторській родині Марії МИРОНОВОЇ та Олександра МЕНАКЕРА, закінчив школу, потім - театральне училище ім.Щукіна. І став актором. Його дар був настільки багатогранний, що він щедро ділив його між театром, кінематографом і естрадою.

Здавалося б, творчій долі А. МИРОНОВА можна тільки позаздрити, проте сам він якось зізнався: "Акторові не на користь гладка, спокійна біографія. У актора є дві речі: майстерність і особистість. І щоб особистість змужніла, людина повинна через щось пройти. Люблю людей важких, складних, багато пережили. Сам же нестачу страждань побутових доповнюю стражданнями моральними - класичним невдоволенням собою ".

Мало хто знає, але в А. МИРОНОВА була маса комплексів, з якими він боровся все життя. З дитинства схильний до повноти, він буквально засудив себе до спорту і дотримання суворого режиму: у спеку грав у теніс в целофановій майці, позбавляв себе обідів і вечерь. І одного разу з незграбного хлопчика Андрій перетворився на супергероя. Його любили найбажаніші жінки країни, він був двічі одружений, і обидва рази на актрисах - Катерині ГГРАДОВІЙ, яка подарувала йому улюблену і єдину дочку Машу та Ларисі ГОЛУБКИНІЙ, яка головним своїм призначенням називає, як і раніше "бути дружиною". Ось вже 23 роки вона - вдова А. МИРОНОВА.

Коли актора не стало, одна з його шанувальниць написала такі слова: "Кажуть, Андрій МИРОНОВ за своє коротке життя вдосталь награвся. Може, це і так. Тільки ми, глядачі, не надивилися". З тих пір бажання публіки бачити свого кумира нітрохи не зменшилася. У день пам'яті актора А. МИРОНОВ буквально не буде сходити з екрану.

(с)

f_16585285.jpg

Дуже люблю його у фільмі "Сказка странствий"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його неможливо не любити. Для мене його ролі навіть другого плану зіграні так, що стають головними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більшість сучасних акторів забудуть уже через 10 років...

отже на довгу пам'ять вони не заслужили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може і зараз такі актори є, але критерії за якими дають ролі трохи змінились...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його неможливо не любити. Для мене його ролі навіть другого плану зіграні так, що стають головними.

Дуже влучно, його справді неможливо не любити, яку б роль він не грав. Обожнюю його у кожному фільмі, який я бачила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...