Перейти до змісту

Интервью Лукашенко Вашингтон Пост

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Телевизионная версия интервью Президента Беларуси Александра Лукашенко газете «The Washington Post» 28 февраля 2011 года.

В общей сложности главе государства было задано несколько десятков вопросов, которые касались внутренней и внешней политики, особенностей экономической и политической ситуации в Беларуси.

Aмериканцам показали американскую демократию. Только открытый рот у корреспондента. Показано по национальному телевидению (ОНТ) 05 марта 2011 г. После чего сайт телеканала ОНТ на территории США заблокирован.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені він як керівник подобається і його слова з ділом не розходяться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є над чим подумати. Прозвучало багато цікавих фактів і ідей. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все правильно зказав :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.

А ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аргументуйте, плз. Як на мене - все правильно сказав. Ще більше почав його поважати після цього інтревью.

І, як очікувалось, в перекладі в газеті вийшло вже порізане інтервю, де не згадуються навідь досить гострі питання про вікілікс на базу Гуантанама.

Або про передачу ядерної зброї?

Про що це говорить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.

http://www.gazetaby.com/?sn_arx=1&sn_cat=34

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате в нас просто чудо-країна, і в нас і інвесторів вагон і заводи працюють в повний профіт :smile-zachot:

Завість взагалі погана якість!

Батька диктатор, але не такий як Путін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В чужім оці і порошину бачиш, а в своїм і поліна не примічаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чи не навпаки?

Я не ідеалізую ні одних ні інших

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в білорусів хтось питав "чи такий страшний чорт, як його малюють"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобт ти згоден за дороги і ковбасу продати душу?

Це по сути те саме що лохторат януковіча - правда одна відмінність, лохократ януковіча кинули (і будуть кидали надалі) а лукашенко типу ні )

Крім того, є думка, що там так би було і без лукашенкі, просто білоруси дуже акуратний народ.

Дуже погано відзвиваються про луку, розумні люди з білорусі.

Оце хотіння сильної руки... Воно ні до чого хорошого не приводить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чи не навпаки?

Я не ідеалізую ні одних ні інших

Ці дебати можна продовжувати безкінечно

Тобт ти згоден за дороги і ковбасу продати душу?

Це по сути те саме що лохторат януковіча - правда одна відмінність, лохократ януковіча кинули (і будуть кидали надалі) а лукашенко типу ні )

Крім того, є думка, що там так би було і без лукашенкі, просто білоруси дуже акуратний народ.

Я незгоден з тим що гонять на нього, в порівнянні з нашими останніми президентами він набагато кращий менеджер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ось тут, я так зрозумів, возхваляєш Грузію

Досвід Грузії або які реформи нам потрібні

а по ссилці що вище, я так розумів, показав мінуси Білорусії, так скрізь є мінуси, треба брати краще і втілювати в життя, все давно уже видумано, копіюй і впроваджуй тільки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Статус "розумних" ти їм надаєш через погані відгуки про Лукашенко? Ті кого Лукашенко влаштовує, а таких багато, по-твоєму, - дурні? Бо щось я з білорусами спілкувався, теж ніби не дурні, але, так як ми про Януковича, ніхто з них про свого бацьку не відзивався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але, так як ми про Януковича

Поїдь на схід, почуєш багато доброго про яника, а ще більше про сталіна, а на додачу (якшо швиденько не перемтнішся на російську) взнаєш цікаву інформацію про вуйок та бендеровців ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поїдь на схід, почуєш багато доброго про яника, а ще більше про сталіна, а на додачу (якшо швиденько не перемтнішся на російську) взнаєш цікаву інформацію про вуйок та бендеровців ;)

Я тобі про Лукашенка говорю, я не бачив жодного білоруса, а їх в мене (як клієнтів) було багацько і з всієї Білорусі, щоб хоч один відізвався про Лукашенка як ми про Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате в нас просто чудо-країна, і в нас і інвесторів вагон і заводи працюють в повний профіт :smile-zachot:

Завість взагалі погана якість!

Батька диктатор, але не такий як Путін чи Яник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как живут в Беларуси. часть 1

Как живут в Беларуси. часть 2

москвіч приїхав в білорусь як заповідник совка. Все те, що він описав хорошого (доброта, відносна - порівняно з москвою чистота, назви магазинів і т.п), відноситься в більшій мірі до самих якостей народу а ніяк не батьки. Я особисто не побачив особисто ніякого аргумента. Совок совком. Порівняно з сільскою польщею - небо і земля. Ніякої Європою і не пахне.

Гарним тоном вважається в каментах похвалити батьку і поругати медвепутів. Незрозуміло тільки чому ви переймаєте ці, чисто московські повадки, та ще й запізненням у декілька років. Але справа ваша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отут ти мене просто випередив

у нас, на жаль, забагато таких от "розумних" які банально заробляють, терзаючи країну;

кому чим гірше - тим краще.

илітота, основна функція якої - гнати та існуючу владу якою б вона не була)

москвіч приїхав в білорусь як заповідник совка. Все те, що він описав хорошого (доброта, відносна - порівняно з москвою чистота, назви магазинів і т.п), відноситься в більшій мірі до самих якостей народу а ніяк не батьки. Я особисто не побачив особисто ніякого аргумента. Совок совком. Порівняно з сільскою польщею - небо і земля. Ніякої Європою і не пахне.

а що, Європа - це панацея від всіх бід? чи в білоруському селі гірше ніж в польському?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как живут в Беларуси. часть 1

Как живут в Беларуси. часть 2

Гарним тоном вважається в каментах похвалити батьку і поругати медвепутів. Незрозуміло тільки чому ви переймаєте ці, чисто московські повадки, та ще й запізненням у декілька років. Але справа ваша.

Да!!! Народ сам і дороги построїв і колгоспи та сільке гасподарсто зберіг, а наш народ чогось нехоче строїти дороги та колгоспи.

Це нам до сільської полщі це срати і срати, а в них то якраз скоріше європою попахує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас не буде так як в білорусі, і в першу чергу тому, що януковіч ставленик великої олігархії

він залежить він них навіть більше ніж будь який інший президент

чи в білоруському селі гірше ніж в польському?

Гірше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб порівнювати польске (не кажу вже про німецьке)село з білоруським, треба їх хоча б раз побачити.

До речі литовці називають білорусів- балтороси, тобто балтороси такі чуйні як словяни і таки дисципліновані як балтійці.

Це дуже відрізняє їх від нас.

Ну а на рахунок закидів Луки штатам, щр в них одна демократія для одних і інша для других, так і кожен з нас по одному відноситься до одних людей , і зовсім по іншому до других.

Чи одинаково ви ставитесь до

-психів

-збоченців

-фанатиків сметників

-звичайних людей

- близьких нам людей?

Звичайно ж по різному.

В луки з народом проста угода- він дає їм прожитковий мінімум, а вони не лізуть у його керування державою.

От лише , що станеться з людьми, які відвикли самі про себе думати, коли бацьки не стане?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...