D@ve Опубліковано 7 Березня, 2011 в 18:49 #1 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 18:49 Телевизионная версия интервью Президента Беларуси Александра Лукашенко газете «The Washington Post» 28 февраля 2011 года. В общей сложности главе государства было задано несколько десятков вопросов, которые касались внутренней и внешней политики, особенностей экономической и политической ситуации в Беларуси. Aмериканцам показали американскую демократию. Только открытый рот у корреспондента. Показано по национальному телевидению (ОНТ) 05 марта 2011 г. После чего сайт телеканала ОНТ на территории США заблокирован.
Valyanok Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:30 #2 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:30 а мені він як керівник подобається і його слова з ділом не розходяться
Songoku Опубліковано 7 Березня, 2011 в 22:24 #3 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 22:24 Є над чим подумати. Прозвучало багато цікавих фактів і ідей.
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2011 в 22:37 #4 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 22:37 все правильно зказав
Korting Опубліковано 7 Березня, 2011 в 23:09 #5 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 23:09 Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.
Valyanok Опубліковано 8 Березня, 2011 в 08:11 #6 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 08:11 Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.А ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.
D@ve Опубліковано 8 Березня, 2011 в 08:52 Автор #7 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 08:52 Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.Аргументуйте, плз. Як на мене - все правильно сказав. Ще більше почав його поважати після цього інтревью.І, як очікувалось, в перекладі в газеті вийшло вже порізане інтервю, де не згадуються навідь досить гострі питання про вікілікс на базу Гуантанама. Або про передачу ядерної зброї? Про що це говорить?
Volyniaka Опубліковано 8 Березня, 2011 в 08:57 #8 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 08:57 Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.А ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.http://www.gazetaby.com/?sn_arx=1&sn_cat=34
Songoku Опубліковано 8 Березня, 2011 в 09:09 #9 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 09:09 Зате в нас просто чудо-країна, і в нас і інвесторів вагон і заводи працюють в повний профіт Завість взагалі погана якість! Батька диктатор, але не такий як Путін.
Valyanok Опубліковано 8 Березня, 2011 в 09:44 #10 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 09:44 Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.А ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.http://www.gazetaby.com/?sn_arx=1&sn_cat=34В чужім оці і порошину бачиш, а в своїм і поліна не примічаєш.
Volyniaka Опубліковано 8 Березня, 2011 в 11:18 #11 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 11:18 Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.А ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.http://www.gazetaby.com/?sn_arx=1&sn_cat=34В чужім оці і порошину бачиш, а в своїм і поліна не примічаєш.А чи не навпаки?Я не ідеалізую ні одних ні інших
nickel Опубліковано 8 Березня, 2011 в 11:31 #12 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 11:31 А в білорусів хтось питав "чи такий страшний чорт, як його малюють"?
Korting Опубліковано 8 Березня, 2011 в 11:34 #13 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 11:34 А ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.Тобт ти згоден за дороги і ковбасу продати душу?Це по сути те саме що лохторат януковіча - правда одна відмінність, лохократ януковіча кинули (і будуть кидали надалі) а лукашенко типу ні )Крім того, є думка, що там так би було і без лукашенкі, просто білоруси дуже акуратний народ.А в білорусів хтось питав "чи такий страшний чорт, як його малюють"? Дуже погано відзвиваються про луку, розумні люди з білорусі. Оце хотіння сильної руки... Воно ні до чого хорошого не приводить.
Valyanok Опубліковано 8 Березня, 2011 в 14:50 #14 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 14:50 Порівняно з цим убогим колхозніком я навіть яниковоща і табачніка поважаю більше.А ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.http://www.gazetaby.com/?sn_arx=1&sn_cat=34В чужім оці і порошину бачиш, а в своїм і поліна не примічаєш.А чи не навпаки?Я не ідеалізую ні одних ні іншихЦі дебати можна продовжувати безкінечноА ти цікавився як в його "колхозі" живеться, яка там економіка, дороги, що з тими самими колхозами у них робиться, скільки вартує та сама розтаможка ввезеного авто і т.д. Порівняй з нашим станом речей і проаналізуй.Тобт ти згоден за дороги і ковбасу продати душу?Це по сути те саме що лохторат януковіча - правда одна відмінність, лохократ януковіча кинули (і будуть кидали надалі) а лукашенко типу ні )Крім того, є думка, що там так би було і без лукашенкі, просто білоруси дуже акуратний народ.А в білорусів хтось питав "чи такий страшний чорт, як його малюють"? Дуже погано відзвиваються про луку, розумні люди з білорусі. Оце хотіння сильної руки... Воно ні до чого хорошого не приводить.Я незгоден з тим що гонять на нього, в порівнянні з нашими останніми президентами він набагато кращий менеджер
Valyanok Опубліковано 8 Березня, 2011 в 15:06 #15 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 15:06 http://www.gazetaby.com/?sn_arx=1&sn_cat=34 Ти ось тут, я так зрозумів, возхваляєш Грузію Досвід Грузії або які реформи нам потрібні а по ссилці що вище, я так розумів, показав мінуси Білорусії, так скрізь є мінуси, треба брати краще і втілювати в життя, все давно уже видумано, копіюй і впроваджуй тільки.
nickel Опубліковано 8 Березня, 2011 в 17:02 #16 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 17:02 Дуже погано відзвиваються про луку, розумні люди з білорусі. Оце хотіння сильної руки... Воно ні до чого хорошого не приводить.Статус "розумних" ти їм надаєш через погані відгуки про Лукашенко? Ті кого Лукашенко влаштовує, а таких багато, по-твоєму, - дурні? Бо щось я з білорусами спілкувався, теж ніби не дурні, але, так як ми про Януковича, ніхто з них про свого бацьку не відзивався.
Korting Опубліковано 8 Березня, 2011 в 17:12 #17 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 17:12 але, так як ми про Януковича Поїдь на схід, почуєш багато доброго про яника, а ще більше про сталіна, а на додачу (якшо швиденько не перемтнішся на російську) взнаєш цікаву інформацію про вуйок та бендеровців
nickel Опубліковано 8 Березня, 2011 в 17:19 #18 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 17:19 Поїдь на схід, почуєш багато доброго про яника, а ще більше про сталіна, а на додачу (якшо швиденько не перемтнішся на російську) взнаєш цікаву інформацію про вуйок та бендеровців Я тобі про Лукашенка говорю, я не бачив жодного білоруса, а їх в мене (як клієнтів) було багацько і з всієї Білорусі, щоб хоч один відізвався про Лукашенка як ми про Януковича.
Songoku Опубліковано 8 Березня, 2011 в 18:47 #19 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 18:47 Зате в нас просто чудо-країна, і в нас і інвесторів вагон і заводи працюють в повний профіт Завість взагалі погана якість! Батька диктатор, але не такий як Путін чи Яник.
Ko3bMa Опубліковано 8 Березня, 2011 в 20:05 #20 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 20:05 Как живут в Беларуси. часть 1Как живут в Беларуси. часть 2
Korting Опубліковано 8 Березня, 2011 в 20:30 #21 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 20:30 Как живут в Беларуси. часть 1Как живут в Беларуси. часть 2 москвіч приїхав в білорусь як заповідник совка. Все те, що він описав хорошого (доброта, відносна - порівняно з москвою чистота, назви магазинів і т.п), відноситься в більшій мірі до самих якостей народу а ніяк не батьки. Я особисто не побачив особисто ніякого аргумента. Совок совком. Порівняно з сільскою польщею - небо і земля. Ніякої Європою і не пахне. Гарним тоном вважається в каментах похвалити батьку і поругати медвепутів. Незрозуміло тільки чому ви переймаєте ці, чисто московські повадки, та ще й запізненням у декілька років. Але справа ваша.
Ko3bMa Опубліковано 8 Березня, 2011 в 20:45 #22 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 20:45 отут ти мене просто випередив у нас, на жаль, забагато таких от "розумних" які банально заробляють, терзаючи країну;кому чим гірше - тим краще.илітота, основна функція якої - гнати та існуючу владу якою б вона не була)москвіч приїхав в білорусь як заповідник совка. Все те, що він описав хорошого (доброта, відносна - порівняно з москвою чистота, назви магазинів і т.п), відноситься в більшій мірі до самих якостей народу а ніяк не батьки. Я особисто не побачив особисто ніякого аргумента. Совок совком. Порівняно з сільскою польщею - небо і земля. Ніякої Європою і не пахне.а що, Європа - це панацея від всіх бід? чи в білоруському селі гірше ніж в польському?
Valyanok Опубліковано 8 Березня, 2011 в 20:49 #23 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 20:49 Как живут в Беларуси. часть 1Как живут в Беларуси. часть 2 москвіч приїхав в білорусь як заповідник совка. Все те, що він описав хорошого (доброта, відносна - порівняно з москвою чистота, назви магазинів і т.п), відноситься в більшій мірі до самих якостей народу а ніяк не батьки. Я особисто не побачив особисто ніякого аргумента. Совок совком. Порівняно з сільскою польщею - небо і земля. Ніякої Європою і не пахне. Гарним тоном вважається в каментах похвалити батьку і поругати медвепутів. Незрозуміло тільки чому ви переймаєте ці, чисто московські повадки, та ще й запізненням у декілька років. Але справа ваша.Да!!! Народ сам і дороги построїв і колгоспи та сільке гасподарсто зберіг, а наш народ чогось нехоче строїти дороги та колгоспи. Це нам до сільської полщі це срати і срати, а в них то якраз скоріше європою попахує.
Korting Опубліковано 9 Березня, 2011 в 08:10 #24 Опубліковано 9 Березня, 2011 в 08:10 в нас не буде так як в білорусі, і в першу чергу тому, що януковіч ставленик великої олігархіївін залежить він них навіть більше ніж будь який інший президентчи в білоруському селі гірше ніж в польському? Гірше.
Nokian Опубліковано 9 Березня, 2011 в 08:26 #25 Опубліковано 9 Березня, 2011 в 08:26 Щоб порівнювати польске (не кажу вже про німецьке)село з білоруським, треба їх хоча б раз побачити.До речі литовці називають білорусів- балтороси, тобто балтороси такі чуйні як словяни і таки дисципліновані як балтійці.Це дуже відрізняє їх від нас.Ну а на рахунок закидів Луки штатам, щр в них одна демократія для одних і інша для других, так і кожен з нас по одному відноситься до одних людей , і зовсім по іншому до других.Чи одинаково ви ставитесь до-психів-збоченців-фанатиків сметників-звичайних людей- близьких нам людей?Звичайно ж по різному.В луки з народом проста угода- він дає їм прожитковий мінімум, а вони не лізуть у його керування державою.От лише , що станеться з людьми, які відвикли самі про себе думати, коли бацьки не стане?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.