Перейти до змісту

FreeBSD 6+mouse

adebt

Рекомендовані повідомлення

Решил для ознакомления и расширения (так сказать) кругозора потихоньку освоить фрю. Прикупил книженцию, слил из нета дистр, который Торик посоветовал, засунул новый винт и впирьод... Вроде все пошло неплохо и систему установил, НО отказывается работать этот бл****ий грызун. Перепробывал около десятка разных мышей: и старые двухкнопочные, и с колесико и без него, и ПС/2 и Комовские... хз... не определяется и все тут... если есть более матерые пользователи этой ОСи то может подскажете в какую сторону копать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

sysinstall -- > configure --> mouse -- enable

Нк или в файл rc.conf который лежит в /etc

добавить строку

mouse_enable="YES"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ura!!! Mysh zarabotala!!! Nasehl takuyu shto opredelilas' . Pishu uzhe iz pod FreeBSD!!! :ok2: Teper kto-nit' podskagite kak druguyu raskladku mogna ustanpvit' :-D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

/usr/share/doc/<lang>/books/handbook

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А KDE поставив вже ? чи Гном ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поставив KDE, сєтка теж зразу завелась. Тепер треба далі розбиратись. Але думаю шо з КДЕ довго гратися не буду... треба консольку освоїти...

О ще одне: підкажіть де змінити настройки шоб порти з нету збирались. Машина за проксьою стоїть, то де і як вказати шо треба юзати проксі для нету? Отсаннє питання знімаю - Гугл рулить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А xterm тобі навіщо? сиди в консолі, правда Х-овій. і вивчай собі шел

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

xtrem мені може й придасться :D коли толком розберуся... відчуваю себе дитиною яку 18 років назад посадили за Пошук-1 чи то Бк була... все навпомацки і навмання (добре шо зараз хоч нет є і таке місце як борда наша, куди можна прийти поплакати :D )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to adebt А для чого тобі фря ? для яких задач ставиш ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даний момент для підвищення власної кваліфікації. В майбутньому планую (якшо звичайно осилю :( ) на її основі зробити проксю, мейл-сервер, можливо ФТП для локального користування. Буде видно по ходу діла :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в себе настроїв PCBSD для заміни вінди на робочій машині. Невирішеним залишається питання з Делфі. Ставив Лазарус який може компілювати обєктний паскаль но розмір екзешника виходить 6.5 мег !! шо не є гуд. А так в фрі настроїв все шо треба для роботи: локаль, сетеві принтери, рдп, музичка, відео, радмін, запис дисків і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Delphi під фрю больна тема... Спробуй Kylix, кажуть шо то та сама делфа тільки під нікси або на С переходь :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кайликс - гимор еще тот. Я лично под фрей настроил ВМВарю и там поставил винду, на коей и крутится Делфа. Иного способа нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вполне возможно, не буду спорить. Я только начинаю осваивать. Мне для работы и винда подходит. Фря пойдет под сервер. Главное освоить!!! :D Если будут вопросы, то буду здесь постить. Огромный сенкс всем за участие!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...