Перейти до змісту

продам нову відеокарту

Рекомендовані повідомлення

VC GIGABYTE GT240 OC 1GB GDDR5

Разрядность шины видеопамяти 128 бит

Частота RAMDAC (МГц) 400

Частота работы процессора (МГц) 600

Тип видеопамяти GDDR5 SDRAM

Количество процессоров 1

Графический процессор NVIDIA GeForce GT 240 600 МГц

Частота работы памяти (МГц) 3400

Объем видеопамяти 1024 Мбайт

PC-выходы 2xDVI, HDMI, VGA

Ціна: 650грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна: 650грн...не в обіду, але мені сьогодні в сервісному центрі пропонували точно тпку відяху за 580 грн. нову з гарантією

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна: 650грн...не в обіду, але мені сьогодні в сервісному центрі пропонували точно тпку відяху за 580 грн. нову з гарантією

от нашо ти пі_диш і флудиш тут без наміру купівлі!? :naezd::angry: хто тобі пропонував, де, і чому, і можливо це була на 512 ??? а у мене на 1гб + 3 роки гарантії І ціна хороша порівняно з іншими магазинами http://deshevshe.net.ua/videocards-gigabyte/gigabyte_geforce_gt240_1024_mb_128_bit_gvn240oc1gi.html

так шо не треба мені тут намагатися втулити свою фантазію шо тобі штось таку відяху на 1гб і з ддр5 пропонував за 580грн бо це лише твої вигадки або ти щось нетак зрозумів, :blush: І я теж бачив літака в небі але ж чомусь його не купив ! :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ладно не кіпішуй, ну пропонували бо хтіли розвезти чувака, то ж на сервісному пропонували, мо вже чіп гріли або інший ремонт вже був. Хай людина хвастається шо йому дешевше продали, мо хоче підняти самооцінку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...