Перейти до змісту

Гигантские НЛО у Солнца

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наткнувся на фільм, ще його не дививсь але зацікавило: інформації багато тому заганяю у ссилку.

Фільм якщо захочете викладу, але в іншому розділі і пізніше...

Інфа

Як на мене, то якщо це правда (а дуже схоже на правду), то якщо усі бачили "StarGate Universe" хлопці просто підлетіли заправитись і заодно провести експерименти.

П. С. або просто позагаряти...

Ну у кого які думки?

Опубліковано

интересная тема, если бы зачерпнуть парочку тонн солнечного вещества и доставить на Землю, в какую-то спец. лабораторию или в спец. реактор, оно бы послужило источником энергии на несколько лет,

ведь эксперименты с зажиганием искусственного солнца уже давно проводятся на земле

Опубліковано

а терь представь,какого размера была б ЗЕМЛЯ на этих фото.

Если на то пошло,то это не НЛО ,это две планеты..

Опубліковано

Звечора дофіга інфи прочитав: про Місяць і про американців, сонячну систему, всілякі там *ходи, супутники. Висновок: сонячна система освоєна і проводиться видобуток копалин, але не нами :angry2: (і подалі, землянами). Це чітко дали зрозуміти в далеких 60-70 роках. Хто хоче сперечатись прошу дати відповідь на питання: "Чому однією з перших посилань які лишили на місяці америкоси було такого змісту - Ми прийшли з миром. Для кого вони лишали це ?" Поки технологічно не в змозі вийти та дати піндюлей "саседам", коли настане час, якщо настане, дамо.

Опубліковано
Ми прийшли з миром

это желания увидеть за посадкой на месяц что-то более значимое, что-то типа: "Вот мы сели на Луну, лови нас космос - мы пришли с миром!". А когда на Луну взяли молоток и перо, неужели не самом деле решили проверять Ньютона или кто там с башни разновесные шарики бросал?

Опубліковано

Ржач і прапор на вітру палить кантору, але дослід схожий на справжній...мда або для фанатов :зрівноважені по масі молоток і пірїна :smile3:, її спецом везли.

Опубліковано

Ржач і прапор на вітру палить кантору, але дослід схожий на справжній...мда або для фанатов :зрівноважені по масі молоток і пірїна :smile3:, її спецом везли.

а че флаг на ветру? ты что там такое смотрел, дай силку на видео...

как на меня то туда вообще незачем было летать, просто чтобы для галочки, думаю 80% сыграла именно космическая гонка, а то и 95%,

остальные 4% под доставку грунта и 1% под технологии...

Опубліковано

вот не согласен, не надо американцев обижать, это наверное ихними молитвами 3-и разы подряд никак Н-1 не смогла стартовать, а вот если бы запустили, хотя бы со 2-го раза, возможно лунную гонку выиграли русские (и МКС сейчас бы не было, хотя от нее сейчас толку мало - улетела до средины месяца апреля) - то есть такой сценарий(русский на Луне) похуже...

так что столько людей работало, столько денег - а тут кто-то "Не верю :lopata: !"

Опубліковано

А як на рахунок відео?

проволка вставлена во флаг, они и хотели добиться такого эффекта будто он как на ветру балтыхаеться...

да и видео какое-то плохое, ускоренное примерно в 3 раза, а как вручную замедляешь то видно что идет задержка по кадрам, бяка

Опубліковано

А як на рахунок відео?

А що з ним не так ? Все на своїх місцях, камера, прожектори, актори, режисер, вітер :smile3:

Американці на Місяці були, але відео нема, тому зйомки на Землі.

Чому нема відео звідти ? Хтось його бачив ? Є свідчення техніків, фізиків, теоретиків :rolleyes: (наприклад - розплавилась плівка від t)

Проте визнати його існування, чи підроблене рівносильно признанню однієї над держави - "Брехала як собака на місяць :smile3: "

Якщо воно існує покажіть його хай би якої якості воно було, я дуже хочу його побачити.

Обман продовжується для нашого блага, фото ретушують.

сонячна система давно освоєна, земляни неоснащенні, тому вивчайте космос далі, але далеко не літайте :D

Опубліковано

проволка вставлена во флаг, они и хотели добиться такого эффекта будто он как на ветру балтыхаеться...

Ти це дійсно віриш :blink: ?

Математические задачи - это единственное место в мире,

где некто может купить 60 арбузов и никто его не спросит "а накуя?! "

Опубліковано
Чому нема відео звідти ?

а як же те відео що знаходиться в цій темі? чи ти про яке відео? чи може про плівки?

Математические задачи - это единственное место в мире,

где некто может купить 60 арбузов и никто его не спросит "а накуя?! "

щось пробую тебе зрозуміти і не дуже добре получається, вже думаю, перейду на рідну мову, мо так сам буду більш понятніший, в мене то є така особиста якість: старатись зрозуміти опонента - працюю просто в тех підтримці, певне тому що крепкі нерви, нервуюсь вообщем тільки тоді коли треба =), тому мене і на цілий день може хватити на такі месаги...

Опубліковано

VeryFate, прсто почитай в свободное время. Без иронии, без скептицизма. Просто почитай и подумай, а так ли уж каверзны вопросы и так ли уж ответы похожи на запудривающие мозги отмазки?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...