Перейти до змісту

Прошу допомоги або поради

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Колись користувався одною машиною ---- Athlon 6000/M2N-e/2Gb/320/GF 9400/SB/550W --- Стояла 7 - 64 біт все було добре.

Потім зробив модернізацію ------ Athlon260/ ASUS M4A89GTD PRO/ 2*2 GB Kingstone HiperX 1600 MHZ kit/1 Tb Seagate 5900rpm/GeForce 470/SB Creative X-Fi/DVD/RW/ 4 fan / 550W

При цьому вінду не переставляв вона піднялась я тільки обновив драйвера.... Все було добре. блока на цю комплектацію вистачає.. Оцінка продуктивності CPU - 6.7/DDR - 7.2/VB 7.4-7.4/HDD -5.9

Потім пройшов час захотілось перевстановити.. Поставив але зявився нюанс... Поперше Коли запускаєш плеер та одночасно броузер при переході від сторінки до сторінки звук затягується або заїкається ----- CPU - 6.7/DDR - 5,9/VB 7.5-7.5/HDD -5.9 -- оцінка стала такою.

Ставив різні ОС різні зборки та чисті але проблема не пропала.

Грішив на ОС обази але знаю людину у якої теж такий нюанс але інша платформа та комплектуха.

Хто може. Підскажіть будь ласка

Опубліковано

Зніми одну із планок оперативки і запусти такі задачі знову. Потім зміни планку на іншу і знов запусти. напишеш результат

Опубліковано

Ти не один такий, коли я швидко друкую в браузері (різні пробував) + грає музончік, звук начинає сипатись в момент натискання клавіш.

З збігів лише Феном та Креатів звукова, може в ній справа, карточка в мене стара і приходиться раді використання її можливостей (власникі зрозуміють) переключати драйвера.

Опубліковано

Ти не один такий, коли я швидко друкую в браузері (різні пробував) + грає музончік, звук начинає сипатись в момент натискання клавіш.

З збігів лише Феном та Креатів звукова, може в ній справа, карточка в мене стара і приходиться раді використання її можливостей (власникі зрозуміють) переключати драйвера.

Теж так думав але в колеги Core I7 та бортовий звук і такежжжж..

Так щей до перестановки нічого не було.

В мене ще є думка що це нові драйвера на відео... 266.58 не кращий выпуск

Опубліковано

Зніми одну із планок оперативки і запусти такі задачі знову. Потім зміни планку на іншу і знов запусти. напишеш результат

Нічого особисто не змінилось. відповідно не працює DUAL --- 5.4 оцінка

бачить 4 гб а доступно 3,25 --- Непонятно бо інтегроване відео відключене

Опубліковано

Нічого особисто не змінилось. відповідно не працює DUAL --- 5.4 оцінка

бачить 4 гб а доступно 3,25 --- Непонятно бо інтегроване відео відключене

Все вірно. 3500 бачить. і 250 "віджерає" відео. Тому все ок.

Опубліковано

бачить 4 гб а доступно 3,25

это ограничения 32 битной системы

Windows 7 Ultimate 64bit SP1 EOM :closedeyes:

Опубліковано

Все круто

проц - 6.6 / память - 7,2 / Відео - 7.8 /

Глюк більше не наблюдаеться.

Але ньюанс память на 1333 замість 1600 :closedeyes:

Опубліковано

Гнав пам*ять видно. І полізли всякі глюки я думаю. Виключив оверклокінг - запрацювало

Я думаю.. А що скаже топікстартер.? ^_^

Опубліковано

Гнав пам*ять видно. І полізли всякі глюки я думаю. Виключив оверклокінг - запрацювало

Я думаю.. А що скаже топікстартер.? ^_^

Гнав багато раз проц так щоб память працувала на своїй частоті.. На 4ГГц (35 градусів) була повна стабільність. А потім зняв разгон бо нашо він треба. І так вистачає ресурса

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Проблема пропала взагалі після прошиття новим біусом Вже місяців 2 Все відмінно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...