Перейти до змісту

Допоможіть вибрати ноут

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ніяк не можу визначитися з вибором ноутбука. Бюджет - до 750$. Бажано щось на core i3/i5, з дискретним відео(перевагу віддаю GeForce), ну і щоб понадійніше був. Спочатку вибір пав на Acer Aspire 5742G-334G50Mnkk (Экран 15.6'' (1366x768) LED / Intel Core i3-330M (2.13 ГГц) / RAM 4 ГБ / HDD 500 ГБ / NVIDIA GeForce GT 420M, 1 ГБ / DVD Super Multi / LAN / Wi-Fi / веб-камера / Linux) або Acer TravelMate 5742G-383G50Mnss (Экран 15.6'' (1366x768) LED / Intel Core i3-380M (2.53 ГГц) / RAM 3 ГБ / HDD 500 ГБ / NVIDIA GeForce GT 420M, 1 ГБ / DVD Super Multi / LAN / Wi-Fi / веб-камера / Linux). Це спочатку вибрав по характеристикам і ціні. Але начитався і наслухався про те шо Acer не дуже по якості. Пішов шукати далі - надибав Lenovo IdeaPad Y560 (Экран 15.6'' (1366x768) LED / Intel Core i3-380M (2.53 ГГц) / RAM 2 ГБ / HDD 500 / ATI Radeon HD 5730, 1 ГБ / DVD+/-RW / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / DOS). Вроді нічого так, але глянець, пишуть що гріється надто і цифрового блоку нема. Хоча по відгуках він непоганий. Ше знайомий пропонує привезти Dell Inspiron 15r за 6000гр., правда ше невідомо з якими характеристиками. От і ніяк визначитися не можу.

По характеристикам то я більш-менш вибрати можу, а от з виробником визначитися важче. Які понадійніше, а які не варто брати?

Може на форумі є власники цих девайсів, то поділіться думкою, як вони. Чи порадьте шось схоже з інших виробників/моделей. Буду вдячний за будь-яку пораду.

Опубліковано

Acer, Lenovo в мене неасоціюється з надійністю

Dell - я брав вже два для друзів. Ніяких проблем. Все супер

Опубліковано

НЕ КУПУЙ ЗАРАЗ НІЧОГО!!!

Протягом найближчих 2-х місяців почнуть продавати ноутбуки на Sandy Bridge.

За $750 вийде i3 другої версії, до $1000 і i5.

За попередніми характеристиками вони значно відрізнятимуться в кращу сторону від існуючих на сьогодні моделей:

1. часом роботи від АКБ

2. загальною продуктивністю

3. можливістю перемикання між інтегрованою/дискретною графікою для економії

і ще цілим рядом вдосконалень.

Зажди ще трішки, а зараз затрать троха часу на інформацію з анонсів, які вже повним ходом з'являються в мережі.

Опубліковано

Дякую всім хто відписався.

Tomagawk, як в цього самсунга з батареєю? На скільки вистачає для офісної роботи, для перегляду фільму? Щось не можу ні одного толкового огляду цього ноута знайти.

2 QWESTiON: Sandy Bridge це звичайно добре, але мені курсак потрібно писати вже з цього місяця:)

Опубліковано

Дякую всім хто відписався.

Tomagawk, як в цього самсунга з батареєю? На скільки вистачає для офісної роботи, для перегляду фільму? Щось не можу ні одного толкового огляду цього ноута знайти.

2 QWESTiON: Sandy Bridge це звичайно добре, але мені курсак потрібно писати вже з цього місяця:)

Оглядів ще немає, тому, що це нова модель, а на рахунок батареї, то я його використовую завжди підключеним до мережі тому на рахунок неї сказати нічого не можу!

Опубліковано

Щоб не ствоювати лишніх тем, шукаю теж ноут, бюджет малий - 4000 грн., формула 2х2х2 (2 мега, 2 гіга, 2 ядра). Екран - 14-15"

Поки дивлюсь в сторону Lenovo i Samsung, буду вдячний на вказання недорогої "офісної" моделі з невеликим HDD.

Цікавить зокрема таке:

1. Чи варто розглядати Athlon II P340 серію? Чув, що по енергоспоживанню поступається аналогічним Intel, але час роботи для мене не головне, ноут буде в основному стаціонарним.

2. Чи дыйсно багато рекламацій останным часом на Lenovo , цікавить думка продажників і ремонтнків.

Опубліковано

Асуси й Асери ноути для бідноти які працюють недовго

одним словом купивши ці ноути ви....

На рахунок Асуса :naezd: неправда

Опубліковано

кому як, я їх за ноути навіть не рахую

Опубліковано

лузєр ти значить...

Опубліковано

Acer, Lenovo в мене неасоціюється з надійністю

Dell - я брав вже два для друзів. Ніяких проблем. Все супер

я брав 4 Dell...і нічого, служать дай дорогу, немає ніяких проблем

SOAD, а що ти рахуєш за ноути? Siemens? В мене на обслуговуванні до двадцяти ноутів такої марки, і ніяких проблем (окрім кривих рук користувачів)

Опубліковано

чесно кажучи я сказав би що залежить від користувача якщо ним горіхи трЕскати то краще взагалі не купувати. також приходилось купувати і обслуговувати ноути різних виробників за декілька років дізнався тільки одне якщо руки з _опи у користувача то і противоударний згорить і зламається

сам користуюсь Асером уже більше двох років нарікань нема хоча ноут говно (по параметрам на даний час)

mix_forever +1 улибнуло)))

Опубліковано

SOAD, а що ти рахуєш за ноути? Siemens? В мене на обслуговуванні до двадцяти ноутів такої марки, і ніяких проблем (окрім кривих рук користувачів)

До речі, Fujitsu-Siemens - нормальні ноутбуки для роботи. Надійні, в ремонті бувають дуже рідко, але їх і продано в нас мало. Lenovo добре продавались і, відповідно, в ремонті їх зараз побільшало.

На Acer, MSI не раджу увагу звертати.

Опубліковано

Купувати і використовувати мона - ВСЕ! Головне - ЯК? Якшо нотіком колоти горіхи, то хто вам лікар? НУ є провальні моделі в кожного, але ж то легко гуглиться... А понтові заяви, типу - Леново гавно, а ДЕлл - наше фсьо - примітивізм для дибілоідів. БУдь-який нотік служитиме вам вірою і правдою, якшо з розумом його використовувати... І да, можете тут до усрачки бризкати слиною і розпинатись про то шо ацер гавно, а асус - ляля. гавно не ноути, а ті, хто їх юзає. бо чогось до людей херово доходить той факт, шо ноут, то для роботи, а не для ігор і коли на нотіку ганяти крізіс чи ше шось подібне, то він здохне рано чи пізно і пох, якої контори він буде. Ноутбук, то є ноутбук - записна книжка, тоість... Прайси, документи, фільми і музика... іноді дизайн... но ігри, то задвіг, який виправить тіко лоботомія.. За ті бабки, які ви потратите на той же Деллл 3500 серії - купіть собі наману ігрову станцію і не нийте на кожному кроці шо ноути в вас мруть.

І да, я злий, бо я ваші ноути ремонтую і дуже часто вислуховую спічі про то, шо "вот же купив гавно - 4Гб памяті і 4 ядра, а на ігрушці вмер"... І вмиратиме далі, якшо його юзати не з розумом...

З.І. На офісі в мене стоїть Ацер (старенький Р4 1.7, 2Гб ОЗУ, 80Гб Вінт. Без матриці... підрублений до моніка ТФТ.) І мені його вистачає. Бо я на ньому прайси дивлюсь і рахунки виписую.

Так само як і принтер в мене підрублений до ДЕЛЛ РІІІ 750. І паше і по ві-фі навіть... І пох шо старий і древній - функції свої виконує...

З.І.І. А взагалі в нас є кльова фішка - ПОШУК! Якшо його заюзати, то взнаєте багато нового і цікавого... Заодно ітем типу "Порадьте кльовий ноут" поменшає.

Опубліковано

До речі, Fujitsu-Siemens - нормальні ноутбуки для роботи. Надійні, в ремонті бувають дуже рідко, але їх і продано в нас мало. Lenovo добре продавались і, відповідно, в ремонті їх зараз побільшало.

На Acer, MSI не раджу увагу звертати.

Fujitsu-Siemens приходиться ремонтувати ледь не кожен день....

Lenovo - були тільки з побитими матрицями...

Acer - користуюсь сам, нарікань нема ніяких, в ремонті часто бувать з відяшками і південими мостами

MSI - подобається дизайн і збірка... мені подобається як вони складені...

:rolleyes:

моє ІМХО

Якщо користуватись ноутом належним чином - то всі ноути будуть працювати нормально.

Опубліковано

лузєр ти значить...

Асусы ноуты для Восточьной Европы, не в США не в Европе они не пользуются спросом, так как есть более надёжные и лучшие фирмы

Опубліковано

drozl, раджу подивитися в сторону якоїсь з модифікацій Lenovo G550. Сестра користується таким третій місяць, нарікань нема. Популярний, практичний, недорогий.

По темі: ноут куплено, дякуючи Tum@n-у. Можна закривати.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

лузєр ти значить...

Асусы ноуты для Восточьной Европы, не в США не в Европе они не пользуются спросом, так как есть более надёжные и лучшие фирмы

а ти в Європі?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Щоб не ствоювати лишніх тем, шукаю теж ноут, бюджет малий - 4000 грн., формула 2х2х2 (2 мега, 2 гіга, 2 ядра). Екран - 14-15"

Аналогічна задача.

Детальніше:

CPU: 2-2,5 ГГц.

RAM: 2-3 ГБ

HDD: 250-320 ГБ

відео: середній варіант (ігри будуть запускатись "раз в пятілєтку")

Wi-Fi

Bluetooth

ОС: DOS, Linux.

корпус: практичний
:)

Попередньо на технотрейді дає такий список. Імхо, цікавим є HP ProBook 4525s (XN630ES).

Що скажете/порадите/запропонуєте?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Acer - хорош тем что цена + производительность не страдает, хотя и умирает он за два года, на фирме такие списываются, потому как все равно нужно апгрейтовать компы, домой покупать не рекомендую.

Asus - качество хорошее и он служит долго и практически не убиваем.

MSI - много кто рекомендовал, и нареканий нету.

Но опять же ноут - это дополнени к стационарному компу, и все же это не полноценная замена стационарного компа. У него износ быстрее, и через год, полтора это уже у вас стационарный комп, если конечно батарею не заменить.

И вообще как повезет, можно купить и за большие деньги то, что у вас будет постоянно тупить и глючить, вот как например DELL у моей знакомой постоянно с ним что-то не так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...