Перейти до змісту

Стипендія в ЛНТУ

Megaherz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні від викладачів почув інформацію про те, що стипендію зменшили орієнтовно на 140 грн.

Хтось що-небудь знає на рахунок цього? І ще цікаво, чи це тільки в ЛНТУ таке роблять/зробили?

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щось мені в це не віриться що стипендію могли просто так зменшити.

Є така інформація, що держава в цьому семестрі виділила на ЛНТУ тільки 75% стипендії, а решту університет буде доплачувати зі своїх коштів, у зв'язку з цим чув що при перевищенні ліміту в 36 Н-ок - стипендію взагалі будуть знімати і при наявності однієї трійки в заліковці стипендію також платити не будуть.

Опубліковано

От щоб особливо не доплачувати вони зробили більш жорсткі умови отримання стипендії

Опубліковано

В 12.00 стипендії ще не було. Хоча гроші в казначейство прийшли ще декілька днів назад.

Опубліковано

Паразіти, мать їх за ногу... Підвищена тепер 584,10. Вітання з річницею президенства Яника. Зате тепер я точно знаю, чи піду в аспірантуру :)

п.с. Це тільки лнту так жартує чи вну теж?

Опубліковано

хто не з лнту, яка стипендія вам прийшла цього місяця??? тільки що перевіряв мені прийшло 530....в мене трійок не було, але цікавить чи є в друзів в кого трійкі, в тих вкого були трійки, відпишіться чи прийшла....

Опубліковано

Круто виходить - я цілий семестр старався, щоб "витянути" повишену стипендію.... в результату отримав її, але меншу майже на 100 грн за звичайну яка була минулого семестру. :mdr:

Опубліковано

Але уроди! А щоб їм повилазило! Я всю сесію ганявся як сраний віник щоб 3 не отримати і виходить дарма старався

Опубліковано

На цей семестр начислили 500 з копійками грн степендії без індексації, але обіцяють її вернути на протязі наступних нарахувань... І з березня повина бути стабільна степендія 600 з копійками грн. Обідно буде коли нам піднімуть степендії на пару грн, тоді ми останмось в великому проіграші із за індексації...

Опубліковано

Індексáція — встановлений актами законодавства України механізм підвищення грошових доходів громадян, що дає можливість частково або повністю відшкодовувати їм подорожчання споживчих товарів і послуг. І. є частиною державної системи соціального захисту громадян, спрямованою на підтримання купівельної спроможності їхніх грошових доходів, особливо соціально вразливих верств населення — пенсіонерів, інвалідів, неповних і багатодітних сімей, а також молоді, яка навчається.

Опубліковано

індексація це донарахування до заробітної плати чи степендії, кароче кажучи неважно до чого, її нам нараховують на бумашках бугалтера в унівєрі... а доплачує знову ж держава... Просто кажучи це доплата державою особливо вразливих верств населеня до їхнього доходу, і ми студенти рід цю категорію також попадаємо... Наскільки я знаю по ЛНТУ степендія 500 з чимось, а все лишнє до 640 то індексація

Опубліковано

получів сьогодні степендію 520 грн.. до того мав не меньше 670.. тепер навіть зі студентів деруть .." ура януковичу чё" ((( :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...