Перейти до змісту

eBay

spqr

Рекомендовані повідомлення

В списку стоять два товари,чекають оплати-як від них відмовитись?Щось і так і так і з перекладачем не можу це зробити.Поможіть пліз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не можливо.

ПОтрібно написати продавцю і попросити відкликати покупку. Хоча і це не завше спрацьовує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та писав і вибачився але мовчать зарази:).Один товар оплатив але помилково додав два схожих,вони написали щоб я оплатив і ті два і все вишлють одразу.І вже місяць жду:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можуть вліпити страйк про неоплату.

Попросити ввічливо, мол недобачив, помилково придбав, пліз відмініть покупку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це продавцю написати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, простенько в пару речень, навіть з гугл транслейтом :)

Переважно погоджуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я трохі тим транслейтам не довіряю,вони деколи таке видають що можуть подумати щось не те,я з ним вже писав-хоч би на ті відповіли,спробую:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З третього листа нарешті відповіли і вислали нарешті:)

Таке питанячко.Можливо замовити товар на іншу адресу.Наприклад я купую на ебай-німеччина і відправити на адресу у німеччині,але я оплачую.Причина економія на доставці:P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке питанячко.Можливо замовити товар на іншу адресу.Наприклад я купую на ебай-німеччина і відправити на адресу у німеччині,але я оплачую.Причина економія на доставці:P

Можна. Просто попроси продавця вислати товар за іншою, німецькою адресою. Тим більше, що продавцю так навіть простіше, не всі горять бажанням слати Weltweit. Сам так робив, висилають без питань на ту адресу, яку попросиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як платити-paypal?І заказ офорлювати не треба<_<?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...