fenmix Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 21:10 Поділитися #1 Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 21:10 Постим найкраще:Коли хлопцям вирізають апендикс, то їх перед операцією голять...там.Мені було 17 років. Так сталось, що мене голила дуже молода медсестра - як мені було соромно!Але це ще півбіди - коли я стояв, а вона сидячи мене там голила, мені це нагадало певні сюжети "німецьких короткометражок", і моє чоловіче достоїнство почало ставати все достойнішим і достойнішим.Коли вона побачила це, відбуся наступний діалог:- Я так розумію, що вам я дуже подобаюсь.- Т-так. - відповів я, сконфузившись.- Такого компліменту мені ще не робили.Як добре, апендикс лише один раз в житті вирізують!Дія відбувається у магазині біля автобусної зупинки. Молодий хлопака питає гумові вироби:— Яких марок у вас є?Продавщиця чемно перераховує досить великий список. В цей момент в магазин забігає бабуся:— Синку, мені автобус втікає, ще треба хліба купити!Хлопака абсолютно не звертає увагу на бабусю.— А ребристі є?— Є.— А з вусиками?— Є— Мені тільки хліба купити!!!— А з якими смаками у вас є?Продавщиця перераховує, і тут бабуся, яка вже ніде не спішить видає:— Синку, ти йдеш курву грати чи компот варити?У Львові на футболі фани заводять «Хто не скаче, той москаль!». Підривається півстадіону. Позаду сім’я (тато, мама, дитина років 5ти).Дитина питає:— Пап-пап, а што ані крічат?— Пригай давай…«корова насрала купу гімна! хто прибиратиме? Блок литвина»Коментар на одному з форумів, присвячених потопу:"Я завжди хотів, щоб біля моєї хати текла річка... Але БІЛЯ хати, а не ЧЕРЕЗ хату!" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fenmix Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 21:27 Автор Поділитися #2 Опубліковано 17 Лютого, 2011 в 21:27 "Цього року у нашому зоопарку тварин вдвічі більше. Тепер їх 11" З розповіді друзів: їхали вони 2 в львівському трамваї...стояли в різних кінцях...вирішили пожартувати...і тут від одного лунає фраза іншому: -Рома, ше 2 кошилька і виходимо!)) Бачили б ви цих людей які в страху почали обшукувати свої кишені)) Об’ява «Здам квартиру на 5-7 років (залежить від рішення суду)» Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 18 Лютого, 2011 в 06:37 Поділитися #3 Опубліковано 18 Лютого, 2011 в 06:37 В воєнкоматі на медкомісії. Воєнком (В). Якийсь хлопець (Х).В: ну шо, в яких військах бажаєш служити?Х: в повстанських! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.