Перейти до змісту

Потрібна послуга по встановленню Windows CE5 Rus

bivibo

Рекомендовані повідомлення

Хто може встановити чи русифікувати Windows CE5 на такий мега ноут? :D

Якщо б там була англійська то можна було би змиритись, а її там нема :(

Або порадьте щось...

Тип процесора ARM926EJ-S.

фото:

post-9673-0-57345600-1297602746_thumb.jp

post-9673-0-30828100-1297602768_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в інтернеті русифікатор не шукав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шукав але це не вінда і я в цьому не шарю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можливо краще поставити windows 95\98?? якраз гуд буде, 95 займає 250-300 Мб, чи ти тільки таку ОС бажаєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а це можливо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу спробувати)) просто з такими ноутами ще не працював)) були старенькі конфігі, але не ноути)) а СЕ5 це здається мобільна ОС заточена під вінду на ПК, так? і чому ти вирішив її поставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме так. вона там вже стояла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, і все добре працювало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воно і зараз все норм працює просто нема ні англійської ні російської мови...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, ти сам встановлювати віндовс вмієш? дискі маєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яку віндовс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо Windows CE то ні а на звичайні компутери то канєшно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яку віндовс?

так, трошки погуглив, і незнаю, чи 95/98 туди підійдуть(( там здається тільки WIN CE.

Можу дати загрузочний диск, чи ти не по таких справах?)) а якщо ні, то можу допомогти))

телефон в анкеті глянь, завтра можу зустрітись, оглянути. він по розмірам 21*14*3см?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розмір не знаю треба міряти, а віндовс 95/98 ARM процесори підтримує?Стрьомно вбити його, це ж як телефон не ту прошивку зальєш і може не включитись більше...

загрузочний диск Windows CE чи 95/98?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, я тобі дам загрузочний диск, ти в біосі поставиш загрузку з СД-рома вставиш диск, і якщо запуститься, і все буде добре, то можна спробувати, а якщо ні, то тоді з русифікатором будуть проблемки)) бо на Він СЕ5.0 потрібно 256Мб оперативки, а в тебе 128, але як кажуть хто не ризикує, той не п*є шампанського))

ще таке питання цікавить)) Де ти його взяв?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.tradekey.com/selloffer_view/id/3116003.htm

тепер з Він95/98 варіант відпадає))

шукаю русифікатор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайомий з польщі присунув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на ньому немає написано ніякого оф сайта?(( бо що не знайду, то на портативні ПК)) або на СЕ6.0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в том то й і проблема шо нема а СЕ5 вже й техпідтримкою не підтримується((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залишається мабуть чекати коли віндовс мобіле 7 під ARM процесори випустять...або в когось найдеться зборка СЕ5 рус

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось що найшов, і думаю це буде остаточний варіант(( хба пошукаю ще

"Небольшое вступление о том, что такое Windows CE. Эта система в природе не существует как отдельная система, которую можно купить, скачать и установить. Под каждое конкретное устройство производитель делает свою сборку при помощи специального программного обеспечения Windows CE Platform Builder.

Таким образом, изменить что-то в исходном коде уже установленной Windows CE невозможно, в т.ч. и установить русский язык."

http://superdevices.com.ua/kitajskij-mini-noutbuk-7-windows-ce-wifi-obzor.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

була б англійська можна було б не паритись а так там якась пародія на англійську...

як мені говорили то потрібно самому складати зборку під нього але як це робиться хз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2068662

http://download.cnet.com/Windows-CE-Platform-Builder-2-11/3000-2070_4-10742116.html

ось що знайшов, 1ша ссилка прочитай, якщо є бажання, можеш спробувати так зробити, 2га на закачування.

вибачай, більше нічого не знаходив цікавого. дуже часто пишуть що настройки не зберігаються, через те що в ноуті ФЛЕШ пам*ять, там все вшито в юнікод, і потрібно робити через програмування, а я в цьому 0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дякую за спробу допомогти... :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pasha1207 всі твої поради зводяться до - Як брікнути девайс не напрягаючись -

бо на Він СЕ5.0 потрібно 256Мб оперативки, а в тебе 128
брєд, навіть на 64 ОЗУ СЕ прекрасно працює.

Шановні, які Win 95/98 *Win phone 7* на такому залізі?  :lol:

Гарно настрій вранці піднімаєте....

По ділу:

Цей так званий "ноутбук", по великому рахунку - різновид китайського навігатора (правда без GPS модуля) з кверті клавіатурою.

Так як його мало що відрізняє від навігатора, логічно припустити, що прошивка його чимось схожа.

В даному випадку, я так розумію, ту ж прошивку (ENG WinCE ) найти проблематично, як варіант - знайти людину в якої такий же девайс  з англійською WinCE (такі точно існують, на аукро тулили їх здорово), і зняти дамп (повна копія NAND), зробити прошивку - прошити свій. Як це робиться - розписано тут і тут

Не виключаю те, що є вже в тирнеті готові дампи\прошивки, головне правильно ідентифікувати свій девайс, робити по мануалах ну і пошукати *.bin *.img і тд..- інакше є всі шанси перетворити девайс на неробочий набор запчастин, особливо екпериментами з нерідними йому осями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...