Phoinix Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 17:58 Поділитися #726 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 17:58 Шкода що він іде але міг би вже хоч в Лізі Європи проти Бате вийти з Динамо. Він не погано сравлявся з своїми обов'язками. Цікаво якого буратіно візьмуть на його місце. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 18:12 Поділитися #727 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 18:12 Кажуть, що Сьомін прийде, бо він 100% іде з Локомотива (М).Я теж вважаю, що краще б дали Лужному дограти до кінця сезону, а не 2010 року. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mykolaj Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 18:36 Поділитися #728 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 18:36 Блоха прийде...харизматичніший він...а проситься як, здуріти мона, причому. як не в Дінаму, то і на збірну сагласєн)тута пишуть Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GraysonPierce Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 19:33 Поділитися #729 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 19:33 Не треба Блохін в Динамо...і в збірній теж! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 19:45 Поділитися #730 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 19:45 Блоха прийде...харизматичніший він...а проситься як, здуріти мона, причому. як не в Дінаму, то і на збірну сагласєн)тута пишутьвін себе вже показав, нехай сидить там де він є.Кажуть, що Сьомін прийде, бо він 100% іде з Локомотива (М).Хто раз зрадив кинув команду, той знову може це повторити. Де гарантії що він знов не втече кудись? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mykolaj Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 20:01 Поділитися #731 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 20:01 Блоха прийде...харизматичніший він...а проситься як, здуріти мона, причому. як не в Дінаму, то і на збірну сагласєн)тута пишутьвін себе вже показав, нехай сидить там де він є.Кажуть, що Сьомін прийде, бо він 100% іде з Локомотива (М).Хто раз зрадив кинув команду, той знову може це повторити. Де гарантії що він знов не втече кудись?знаєш, про ше якісь варіанти? я надіюсь ти не про це?))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:24 Поділитися #732 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:24 то всьо фігня, дивіться, що Толік Тимощук творить!Анатолий Тимощук сделал дубль в ворота "Айнтрахта". Видеоhttp://www.ua-football.com/ukrainian/ukrainians/4cf11e60.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TUBORG Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:36 Поділитися #733 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:36 мені здається,що чим скоріше прийде Сьомін тим краще. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mykolaj Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:39 Поділитися #734 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:39 і шоби то значило? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TUBORG Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:44 Поділитися #735 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 21:44 і шоби то значило?----------Ну щож....чекаємо на Олієфа) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TUBORG Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 22:56 Поділитися #736 Опубліковано 27 Листопада, 2010 в 22:56 Тимощук крупным планом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 11:31 Поділитися #737 Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 11:31 Юрий Семин покидает «Локомотив» по инициативе руководства клуба якщо його звідти гонять то н*х він нам потрібний? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikolas Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 12:27 Поділитися #738 Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 12:27 Шкода що він іде але міг би вже хоч в Лізі Європи проти Бате вийти з Динамо. Він не погано сравлявся з своїми обов'язками. Цікаво якого буратіно візьмуть на його місце.Лужний ще буде як в.о тренера на матчах ЛЕ. А Сьоміна женуть того що там новий президент клуба з яким в нього не вийшли стосунки. Вона просто на нього з їлась Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 13:27 Поділитися #739 Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 13:27 І.Суркіс: На посаду тренера ФК "Динамо" претендують і Ю.Сьомін, і О.ЛужнийНа пост тренера ФК "Динамо" претендують і Юрій Сьомін, і Олег Лужний. Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс, повідомляє РБК-Спорт із посиланням на офіційний сайт клубу.За словами наставника, на даний момент він не визначився з тим, хто буде наставником у другому колі чемпіонату: "Я не розмовляв з Ю.Сьоміним, але не приховую, що він у мене в списку кандидатів. Зараз я хотів би подивитися, що буде в "Локомотиві". Поки Ю.Сьомін не визначиться зі своєю долею, з ним не буду розмовляти. У списку в мене є ще кілька кандидатів, з якими я буду вести переговори. До 25 грудня оголошу тренера "Динамо", який буде готувати команду до другої частини сезону. Іноземець це буде, О.Лужний або інший тренер, я скажу в кінці грудня", - заявив І.Суркіс. РБК-Україна Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 16:21 Поділитися #740 Опубліковано 28 Листопада, 2010 в 16:21 Олег Лужний: "Я подякував уболівальникам і попрощався з ними до наступного матчу"Навряд чи міг припустити виконуючий обов’язки головного тренера київського «Динамо» Олег Лужний, що його відповідь на одне з питань, що пролунали на регламентній прес-конференції після матчу «Динамо» – ПФК «Севастополь», буде подібний до вибуху інформаційної бомби.Ось фрагмент діалогу:«Питання: Після завершення матчу ви підійшли до фан-трибуни «Динамо». Дякували вболівальникам чи прощалися з ними?Лужний: Я з ними прощався.Питання: Чому?Лужний: Я ж відповів.Питання: Тобто завтра вас не буде?Лужний: Ні, завтра ще буду».Що ж саме мав на увазі Олег Лужний, відповідаючи тАк на поставлені питання. За уточненнями прес-служба «Динамо» звернулася до самого Олега Романовича.«Відразу хочу сказати, – зазначив Лужний, – що сталося непорозуміння чи нерозуміння, як забажаєте. Після гри я справді підійшов до фан-трибуни і подякував уболівальників за підтримку нашої команди впродовж усього сезону в цілому і, зокрема, мене особисто, коли я став тимчасово виконуючим обов’язки головного тренера. От і все! Я ж не казав на прес-конференції, що йду з команди – я попрощався з уболівальниками до наступного матчу. Знаю, що більшість із них збирається до Мінська вболівати за нас у матчі Ліги Європи з БАТЕ. Також ми розраховуємо на їхню підтримку в завершальній грі року – вдома з «Шерифом». А якщо журналіст, який ставив те дещо провокаційне питання, не зрозумів мене, так це його проблеми. Так йому, будь ласка, і передайте». Прес-служба ФК «Динамо» (Київ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 10:47 Поділитися #741 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 10:47 Сьомін приїде на матч київського Динамо проти Шерифа Головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін 15 грудня відвідає матч київського "Динамо" проти "Шерифа" в рамках Ліги Європи. Як повідомляє "СЕ", Сьомін може очолити наступного року київський клуб після відставки Олега Лужного. Нагадаємо, що нинішній клуб Юрія Павловича Сьоміна московський "Локомотив" цього сезону зайняв п`яте місце в чемпіонаті Росії і вилетів із Ліги Європи, не пройшовши кваліфікацію. Sport.ru Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TUBORG Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 21:59 Поділитися #742 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 21:59 Барса на 5 голів сильніша Реалу!Шкода що Мессі не забив Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Egor Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:00 Поділитися #743 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:00 А тим часом Барса вкотре опускає Реал на землю ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:04 Поділитися #744 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:04 Барса-Реал. Це був суперматч!!! Як Барса м'яча тримає, який короткий пас - браво. Такий футбол викликає одне захоплення. Мессі - лідер і мотор команди. Молодца!!! Зв'язка Хаві-Інієста - краща в Європі. Барса після 4 гола у своє задоволення, ніби вони грали не за зарплату, а просто так. Реал - бабла купа, гравці дорогі, а грати проти серйозної команди - ніяк. Не виходить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Egor Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:09 Поділитися #745 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:09 ...бабла купа, гравці дорогі.. + тренер дворазовий володар ЛЧ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:10 Поділитися #746 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:10 + тренер дворазовий володар ЛЧ ...який сьогодні переоцінив свої можливості, а також переграв самого себе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TUBORG Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:15 Поділитися #747 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:15 матч просто класс!!! Роналду перед грою говорив:"Хай нам заб*ють 8 як Альмерії" Получаэться чуть саснув Рамос в кінці канєшно видав....неочікував такого від нього і тим більше,що збірників рвав,але це гра в яку поглинулись з головою Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:20 Поділитися #748 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:20 Рамос - чмошник ще той. Згадай як він грав проти ДК, тоді Рибку він ледь не поламав.Я вважаю, що Роналду свій потенціал сьогодні не показав на всі 100%. І питання не в тому, що йому не дали, а в тому, що він після того як розізлився, плюнув на гру. І не показав боротьби. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
PavelS Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:22 Поділитися #749 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:22 ... Як Барса м'яча тримає, який короткий пас - браво. ... Особливо останні 30 хв в один дотик передачі та ще і через одну п"яткою це вищий пілотаж, безсумнівно! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TUBORG Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:23 Поділитися #750 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 22:23 я просто в шоці як Рамос міг таке робити зі своїми товаришами по збірній....а за Рибку я вже і забув.Роналду ще ніразу не забивав Барсі) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.