Перейти до змісту

Футбольні новини

Teo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Блоха прийде...харизматичніший він...а проситься як, здуріти мона, причому. як не в Дінаму, то і на збірну сагласєн)тута пишуть

він себе вже показав, нехай сидить там де він є.

Кажуть, що Сьомін прийде, бо він 100% іде з Локомотива (М).

Хто раз зрадив кинув команду, той знову може це повторити. Де гарантії що він знов не втече кудись?

знаєш, про ше якісь варіанти? я надіюсь ти не про це?)))

• Відповідей 3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Юрий Семин покидает «Локомотив» по инициативе руководства клуба
якщо його звідти гонять то н*х він нам потрібний?
Опубліковано
Шкода що він іде але міг би вже хоч в Лізі Європи проти Бате вийти з Динамо. Він не погано сравлявся з своїми обов'язками. Цікаво якого буратіно візьмуть на його місце.

Лужний ще буде як в.о тренера на матчах ЛЕ. А Сьоміна женуть того що там новий президент клуба з яким в нього не вийшли стосунки. Вона просто на нього з їлась

Опубліковано
І.Суркіс: На посаду тренера ФК "Динамо" претендують і Ю.Сьомін, і О.Лужний

На пост тренера ФК "Динамо" претендують і Юрій Сьомін, і Олег Лужний. Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс, повідомляє РБК-Спорт із посиланням на офіційний сайт клубу.

За словами наставника, на даний момент він не визначився з тим, хто буде наставником у другому колі чемпіонату: "Я не розмовляв з Ю.Сьоміним, але не приховую, що він у мене в списку кандидатів. Зараз я хотів би подивитися, що буде в "Локомотиві". Поки Ю.Сьомін не визначиться зі своєю долею, з ним не буду розмовляти. У списку в мене є ще кілька кандидатів, з якими я буду вести переговори. До 25 грудня оголошу тренера "Динамо", який буде готувати команду до другої частини сезону. Іноземець це буде, О.Лужний або інший тренер, я скажу в кінці грудня", - заявив І.Суркіс.

РБК-Україна
Опубліковано
Олег Лужний: "Я подякував уболівальникам і попрощався з ними до наступного матчу"

Навряд чи міг припустити виконуючий обов’язки головного тренера київського «Динамо» Олег Лужний, що його відповідь на одне з питань, що пролунали на регламентній прес-конференції після матчу «Динамо» – ПФК «Севастополь», буде подібний до вибуху інформаційної бомби.

Ось фрагмент діалогу:

«Питання: Після завершення матчу ви підійшли до фан-трибуни «Динамо». Дякували вболівальникам чи прощалися з ними?

Лужний: Я з ними прощався.

Питання: Чому?

Лужний: Я ж відповів.

Питання: Тобто завтра вас не буде?

Лужний: Ні, завтра ще буду».

Що ж саме мав на увазі Олег Лужний, відповідаючи тАк на поставлені питання. За уточненнями прес-служба «Динамо» звернулася до самого Олега Романовича.

«Відразу хочу сказати, – зазначив Лужний, – що сталося непорозуміння чи нерозуміння, як забажаєте. Після гри я справді підійшов до фан-трибуни і подякував уболівальників за підтримку нашої команди впродовж усього сезону в цілому і, зокрема, мене особисто, коли я став тимчасово виконуючим обов’язки головного тренера. От і все! Я ж не казав на прес-конференції, що йду з команди – я попрощався з уболівальниками до наступного матчу. Знаю, що більшість із них збирається до Мінська вболівати за нас у матчі Ліги Європи з БАТЕ. Також ми розраховуємо на їхню підтримку в завершальній грі року – вдома з «Шерифом». А якщо журналіст, який ставив те дещо провокаційне питання, не зрозумів мене, так це його проблеми. Так йому, будь ласка, і передайте».

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)
Опубліковано

Сьомін приїде на матч київського Динамо проти Шерифа

1242127088.jpg Головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін 15 грудня відвідає матч київського "Динамо" проти "Шерифа" в рамках Ліги Європи. Як повідомляє "СЕ", Сьомін може очолити наступного року київський клуб після відставки Олега Лужного.

Нагадаємо, що нинішній клуб Юрія Павловича Сьоміна московський "Локомотив" цього сезону зайняв п`яте місце в чемпіонаті Росії і вилетів із Ліги Європи, не пройшовши кваліфікацію.

Sport.ru

Опубліковано

Барса-Реал. Це був суперматч!!! :0123:

Як Барса м'яча тримає, який короткий пас - браво. Такий футбол викликає одне захоплення. Мессі - лідер і мотор команди. Молодца!!! Зв'язка Хаві-Інієста - краща в Європі. Барса після 4 гола у своє задоволення, ніби вони грали не за зарплату, а просто так.

Реал - бабла купа, гравці дорогі, а грати проти серйозної команди - ніяк. Не виходить.

Опубліковано

матч просто класс!!! Роналду перед грою говорив:"Хай нам заб*ють 8 як Альмерії" Получаэться чуть саснув :rolleyes:

Рамос в кінці канєшно видав....неочікував такого від нього і тим більше,що збірників рвав,але це гра в яку поглинулись з головою

Опубліковано

Рамос - чмошник ще той. Згадай як він грав проти ДК, тоді Рибку він ледь не поламав.

Я вважаю, що Роналду свій потенціал сьогодні не показав на всі 100%. І питання не в тому, що йому не дали, а в тому, що він після того як розізлився, плюнув на гру. І не показав боротьби.

Опубліковано

...

Як Барса м'яча тримає, який короткий пас - браво. ...

Особливо останні 30 хв :) в один дотик передачі та ще і через одну п"яткою :) це вищий пілотаж, безсумнівно!

Опубліковано

я просто в шоці як Рамос міг таке робити зі своїми товаришами по збірній....а за Рибку я вже і забув.Роналду ще ніразу не забивав Барсі)

Опубліковано

Особливо останні 30 хв :) в один дотик передачі та ще і через одну п"яткою :) це вищий пілотаж, безсумнівно!

Там здається рахунок по пасах п'ятою був чи 4-1 чи 5-2 на користь Барси. Це говорить про відчуття спини та взаєморозуміння гравців команди. Ну а за клас цих гравців - я взагалі мовчу.

я просто в шоці як Рамос міг таке робити зі своїми товаришами по збірній

В топ-чемпах - гра за клуб основне, а за збірну - вже не так. А в нас навпаки.

Наприклад, недавно САФ не відпустив Руні до збірної Англії, бо той щойно відновився від травми.

Опубліковано

Опустили Реал нижче плінтуса,просто ніякі хлопці були.Барса видала один з найращих матчів,просто вищий клас:sm110:

Опубліковано

Барселона зараз, як каток, який не змогли зупинити навіть багатомільйонні зірки Реала.

Мессі красень. Зробив купу результативних передач, цілий матч балував нас демонстрацією своєї техніки і цілком заслуговував на забитий гол.

Крістіна і Рамос два ублюдка. Перший за поштовх Гвардіоли (на мою думку за поштовх ТРЕНЕРА потрібно давати пряму червону і "гуд бай"), а другий опустився до рівня амеби - це ж треба своєму співвітчизнику по харі дати, хай не кулаком, але яка різниця?

Від перегляду матчу отримав массу задоволень, а Жозе і Ко отримали добрячого ляпаса від Барси.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...