olsad Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 17:58 #1876 Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 17:58 правило блокування походу на ШД не поширюється, як і багато інших правил...
Smith Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 18:07 #1877 Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 18:07 ДК судейка тупо "вбивав".Ці ідіоти (функціонери від футболу та політики) перетворили матчі за участю ШД та ДК на чистої води футбольну політику та звичайну політику.Гадаю і сподіваюсь, що таке суддівство в УПЛ вилізе ШД в Європі "боком".
Onil Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 18:22 #1878 Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 18:22 Кварц казав, що суддя шукає і чекає на момент. Вболівав за ДК, чесно. Дивитись було боляче на не зіграність, на помилки Ярмоли. На фоні новачків він просто вже як тіло з укр.паспортом. Картки давались Хачеріді за дотик пальцем до суперника. Він як дійсно кріт той суддя, не бачити фальш зі сторони Сируна і Ракицького це нонсенс. Пробивали штрафний Сирун сам бл сам падав і качався по полю, пряма нога Тайсона знов пройшла, прошла як лезо по тілу Ярмоли, Ракицький фолив грубо-підставлявся, спиною зупиняв гравців а суддя знов тупить. Самі коментатори вели мову за кротів і тихо засирали ДК. Повний балаган.
kozakOleg Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 18:27 #1879 Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 18:27 Особисто вболівав за Динамо в таких протистояннях завжди. Але народ погодьтесь яке б там суддівство не було - якщо Динао грати не вміє, то тут нічого не допоможе.Блохін як тренер футбольного (не збірної!) клубу ніякий!
Smith Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 18:30 #1880 Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 18:30 Блохін як тренер футбольного (не збірної!) клубу ніякий! Погоджуюсь.Але це все одно не спростовує той факт, що суддя судив в одну сторону. Нехай ШД і сильніший зараз ДК - то нафіга, питається, "заряджати" суддю? Чи ці хлопці вже без фальсифікацій не можуть прожити? Як наркотик.
Ponochka Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 18:52 #1881 Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 18:52 І все таки надіюсь, що судівство вийде на професійний рівень...було два порушення шахтарів у штрафному майданчику.хоча захист Динамо бажає кращого...
Svityaz Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 19:20 #1882 Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 19:20 Підкажіть один момент: куди пропали теми "ЧС-2014" і про поточні сезони в ПЛ і Першій лізі? А то я їх щось ніде не бачу....
ChB Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 21:09 #1883 Опубліковано 4 Серпня, 2013 в 21:09 так можна знайтиhttp://www.google.co...utsk.ua чс-2014але це тільки модератор розділу знає, чому вони сховані
justice777 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 07:21 #1884 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 07:21 Прикро.Прикро, що футбольне свято вже давно не свято.Прикро, що футбол як спортивне змагання згідно встановлених і однокових для всіх правил в Україні - не існує.Об'єктивно - Шахтар виглядав дещо сильнішим. Наскільки - не дав зрозуміти суддя.Як можна не бачити блокування зі сторони ракицького в карному майданчику?Як можна не дати картку Едуардо за напад на воротаря?Відверто продовжує розчаровувати Велозу. Тейшейра пробіг все поле і забив гол, а Велозу, який біг за ним, відстав метрів на 20.З позитиву - Хачеріді і Селін в момент, коли захищали Коваля. Оце - дійсно МОЛОДЦІ. Бо як згадаю, як напали на Рибку в ЛЧ, захисники навіть не підійшли (здається, тоді грали Родріго і Юсуф), непогано Мбокані, відзначу вихід Безуса, який намагався нагнітати.
justice777 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 07:48 #1885 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 07:48 Вчора в "Профутболі" дуже сподобалося інтерв'ю з Михаликом - щирий волиняка, яка хочеться побажати удачі.
kozakOleg Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 08:09 #1886 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 08:09 Дуже прикро за Ярмоленка - за це Тайсону ні жовтої, ні червоної карточки не дали. а циган кричин - Швецов судив відмінно. Мені пригадується матч Волинь - Шахтар в кубку України (коли тренер був Демяненко) - Шевчук сфальшував, що його збили в штрфному. матч був брудний з боку арбітра, а циган типу обідився коли на прес конференції його журналісти трішки гучно зустріли. Я ввзагалі думаю, що тут даже в більшості івипадків не причина в підкупі арбітрів ( маю на увазі такі матчі як з ФК Волинь), а в тому. що реально бояться засудити не в сторону Шляхтьора. Це реально банда, справжня гниль яка розїдає як всю країну так і весь футбол...
kudrom Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 08:30 #1887 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 08:30 Суддівство суддівством, а на сьогодні навіть рідна "Волинь" виглядає більш зіграною саме командно, ніж "Динамо"
PavelS Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 08:53 #1888 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 08:53 Підкажіть один момент: куди пропали теми "ЧС-2014" і про поточні сезони в ПЛ і Першій лізі? А то я їх щось ніде не бачу.... Спробуй так:
Michaylo Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 17:16 #1889 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 17:16 Всі судді "ополчились" проти суперкоманди Коллина: В матче Динамо – Волынь судья ошибочно не назначил пенальтиhttp://sport.bigmir.net/football/ukraine/1585442-Kollina--V-matche-Dinamo---Volyn--sud-ja-oshibochno-ne-naznachil-penal-ti
Onil Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 17:35 #1890 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 17:35 от ще сюрприз!Як на мене він не звслуговував на це. Хоча я не знаю як там в команді, але 2 програші не роблять погоди. Зробив він більше.Його звільнили.www.ua-football.com/ukrainian/high/51ffc78f.html
spqr Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 19:26 #1891 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 19:26 Всі судді "ополчились" проти суперкоманди Коллина: В матче Динамо – Волынь судья ошибочно не назначил пенальтиhttp://sport.bigmir....nachil-penal-tiВсі судді зараз працюють за Ахметова його прибічників і його вложення.
justice777 Опубліковано 6 Серпня, 2013 в 10:42 #1892 Опубліковано 6 Серпня, 2013 в 10:42 Цікава підбірка:Легендарный защитник киевского «Динамо» Стефан Решко поделился своими впечатлениями о матче 4 тура чемпионата Украины по футболу между донецким «Шахтером» и киевским «Динамо» (3:1).Огорчила меня ситуация с Андреем Ярмоленко. Это вообще какой-то беспредел! В современном футболе игроки уже просто обнаглели — «ломают» друг друга, калечат. Вот и сейчас Тайсон едва не проткнул насквозь Ярмоленко — ну разве так можно поступать?! Зачем заносить ногу аж на уровень головы соперника — это ведь не прыжки в высоту! Еще хорошо, что касание получилось вскользь — иначе последствия могли быть куда серьезнее.К сожалению, игроки «Шахтера» поступают так уже не первый раз — подобным образом они вели себя и в прошлом сезоне. Что хотят, то и творят. Я знаю этому объяснение: когда людей не наказывают, они чувствуют вседозволенность. И что особенно обидно — судьи находятся рядом, но ничего не видят!Такого судейского беспредела еще никогда не было. Руками то голы забивают, то мяч выбивают. В чемпионате СССР я играл 18 лет, но такого безобразия и близко не было. Сейчас явно видно, кого «убивают», а кого защищают. Я в шоке! — цитирует Решко «СЭ в Украине».Экс-арбитр ФИФА Мирослав Ступар подробно разобрал судейство матча «Шахтер» — «Динамо».— Когда меня спросили, кто мог бы обслуживать этот матч, я назвал Абдулу, Годуляна или Можаровского. Арбитр должен соответствовать статусу соперников, но Швецов не является у нас топовым рефери. Сам Коллина тоже ошибался, но выделялся харизмой. Удивительно, почему этот специалист применяет у нас другой принцип?Давайте по порядку: штрафной, после которого отличился Срна, в Европе вряд ли назначили бы. Да, было какое-то незначительное нарушение, но штрафной — не обязателен. И почему через пять минут, когда в штрафной Срна и Гречишкин взяли в «коробочку» Беланду, арбитр промолчал? А это — «чистый» пенальти!Кроме этого, можно предъявить серьезные претензии по вынесению дисциплинарных наказаний. Без внимания остался эпизод, когда Тайсон нанес травму Ярмоленко. Аруна непонятно за что получил «горчичник». В моменте, когда Эдуардо намеренно ударил Коваля, Швецов почему-то наградил предупреждениями Хачериди и Адриано, хотя можно было наказать виновника, а не раздувать страсти.Еще имели место единичные случаи, которые судья неоднозначно трактовал. Мирча Луческу определил такой арбитраж как замечательный. Было бы интересно послушать тренера «Шахтера», если бы ситуация была с точностью до наоборот, — отметил Мирослав Иванович в интервью «Украинскому футболуРоссийский спортивный телекомментатор Алексей Андронов на своей конференции на сайте rsport.ru прокомментировал результат матча 4-го тура чемпионата Украины между донецким «Шахтером» и киевским «Динамо» (3:1).«Ощущения неприятные, Швецов крутил игру много профессиональнее Вакса. И я не думаю, что тут дело в Ахметове лично. Было ли нарушение правил на Мбокани? Считается, но этот эпизод более дискуссионный, чем фол в начале игры на Беланда. Там точно был пенальти.Беспредел? Рано или поздно все заканчивается...» — написал Андронов.
Michaylo Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 11:00 #1893 Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 11:00 08.08.2013 12:36 ФУТБОЛ7824 105 ОФИЦИАЛЬНО: Бернард подписал контракт с Шахтером Бразильский полузащитник подписал соглашение с донецким клубом сроком на пять лет Донецкий «Шахтер» оформил контракт сроком на 5 лет с Бернардом. Трансферная стоимость бразильского полузащитника, ранее выступавшего за клуб «Атлетико Минейро», составила 25 миллионов евро. Ранее мы сообщали о том, что Бернард прибыл в Донецк и подписал контракт с командой Мирчи Луческу. Справка Полное имя – Бернард Анисио Калдейра Дуарте Родился 8 сентября 1992, Белу-Оризонти, Бразилия Амплуа – полузащитник Предыдущий клуб – «Атлетико Минейро» (Бразилия) В чемпионате Бразилии – 62 матча, 12 голов В Кубке Либертадорес – 11 матчей, 4 гола Обладатель Кубка Либертадорес – 2013 Игрок национальной сборной Бразилии – 5 матчей http://football.sport.ua/news/197910
MaestroA Опубліковано 9 Серпня, 2013 в 07:57 #1894 Опубліковано 9 Серпня, 2013 в 07:57 Чуть-чуть оффтопа, так як нову тему створювати бачу нераціональним. Написане викликало в мене посмішку і ностальгію. А також розчарування від нинішніх спустошених занедбаних майданчиків, де ще десяток років тому м'ячі і дитячі ноги піднімали стовпи пилу від світанку до зорі...
MaestroA Опубліковано 19 Серпня, 2013 в 19:49 #1895 Опубліковано 19 Серпня, 2013 в 19:49 http://www.youtube.com/watch?v=fjVlbXcfIOE
Smith Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 08:38 #1896 Опубліковано 4 Вересня, 2013 в 08:38 Результати жеребкування 1/16 розіграшу Кубку України, яке відбулося сьогодні - 4 вересня:
Smith Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 14:00 #1897 Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 14:00 Офіційно: Мілевський - гравець "Газіантепспора" Екс-нападник "Динамо" Артем Мілевський, чий контракт з київським клубом закінчився 5 вересня, як і передбачалося, став гравцем "Газіантепспора". 28-річний футболіст підписав угоду терміном на три роки, інформує офіційний сайт турецького клубу. У новій команді українець гратиме під номером 77. Нагадаємо, близько року Мілевський провів у дублі українського клубу через конфлікт з головним тренером клубу Олегом Блохіним. Я просто не вірю в це - Міля нарешті хоча б кудись перейшов!!!
Michaylo Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 18:26 #1898 Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 18:26 Ще в збірну визвуть...
PavelS Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 18:56 #1900 Опубліковано 6 Вересня, 2013 в 18:56 Було б прикольно, та і хотілося б, якщо чесно, щоб в нього там все вийшло
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.